Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Umetnost oblačenja i svlačenja

Moderatori: Hys., Moderators

By Çâðê_DUP
Po pravilu me skuplje dodje
kad kupujem po nekim
rasprodajama i snizenjima,
jer te stvari obicno obucem samo
jednom, i one onda zavrse uredno
slozene na polici.
A sve stvari, za koje sam dala bas
veliki novac, sam toliko iznosala da
su uvek same sebe isplatile.
By Çâðê_DUP
Postoje marke koje garantuju kvalitet:
MODNA INDUSTRIJA DONJEG VESHA: (mada danas svi izdaju kolekciju donjeg vesha ...)
za zenski donji vesh po kvalitetu prednjaci "Lisca" :lol:
za NAKIT: "Swarowski", "Tiffany' (takodje i za lampe)
za KOSULJE I KRAVATE:"Azzaro"
KOZMETIKA ZA OBUCU:"Kiwi"

ETC .....

a sto se "Legend-a", "Terra Nove" i "Benetona" tice, u principu je kvalitetnija roba nego kod Kineza, ali sve u svemu ne smatram da ove marke garantuju kvalitet. (mada nemerljivo bolji kvalitet u odnosu na sve tri ima "La Costa")
carape:"Badminton" (I guess ...)

Dakle(m), sto se firmirane garderobe tiche, mogu samo da citiram stare Anglosase: Nisam dovoljno bogat da bih kupovao jeftine stvari ...

Ne znam sta to znaci, al mora da je dobro. :nazdravlje:
Korisnikov avatar
By Mars
Moje Azzaro kosulje nisu bile nesto kvalitetne. Niti sasivene kvalitetno kao neke druge marke.

:sunce: :snesko: :ledeni:
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
Originally posted by Vlada T
u H&M-u nista nije skuplje od 50 evra, sto je sasvim dovoljno...
...skupi brandovi su, uostalom, passe.
hehe, kad otvore H&M u Srbiji, rado ?u se tamo obla?iti. na žalost, u ovoj zemlji je ponuda neke "middle class" garderobe prili?no oskudna. a da su skupi brandovi out je apsurdno re?i. ili možda ne misliš na designed ode?u? :puzzle:
Originally posted by Angelina777
a sto se "Legend-a", "Terra Nove" i "Benetona" tice, u principu je kvalitetnija roba nego kod Kineza, ali sve u svemu ne smatram da ove marke garantuju kvalitet.
e, našla si koga ?eš u isti koš...
Dakle(m), sto se firmirane garderobe tiche, mogu samo da citiram stare Anglosase: Nisam dovoljno bogat da bih kupovao jeftine stvari ...
upravo tako! :klap: a što se teme ti?e, najskuplje do sada sam platio jedne cipele 150 eur. ina?e sve pare dajem na ode?u i putovanja.
Korisnikov avatar
By HARP
Ja i nefirmirane stvari umem da nosim kao da jesu,pa me mnogi pitaju jao što su ti dobre pantalone,a ja ih kupio nekad za male pare.
Nije bitno koje je firme garderoba,ve? kako vam stoji i kako je nosite.
Video sam likove koji su obu?eni firmiranom garderobom,ali ne stoji to njima.Izgleda im je bitno šta im piše na jakni ili majci,a da li im je fit to manje više.
Ja uvek dam veliku lovu na obu?u.Volim dobre patike,ali su skupe,ali uvek nadjem iste takve gde su najjeftinije.
Tako kupio original adidas patike koje su zaplenjene na granici,bile na rasprodaji i platio ih upola cene.Mora da se snalazim i uvek se sklopim da se lepo obu?em,a da me što manje košta.
By Çâðê_DUP
Originally posted by Mars
Moje Azzaro kosulje nisu bile nesto kvalitetne. Niti sasivene kvalitetno kao neke druge marke.

:sunce: :snesko: :ledeni:
Pa naravno da nisu kad si kupio one koje su bile na rasprodaji zbog felera. Kad kosulju budes platio vise od 300 dinara, onda ponovo postiraj ...

kisses
By Gost
Originally posted by gox
Ja i nefirmirane stvari umem da nosim kao da jesu,pa me mnogi pitaju jao što su ti dobre pantalone,a ja ih kupio nekad za male pare.
Nije bitno koje je firme garderoba,ve? kako vam stoji i kako je nosite.
Video sam likove koji su obu?eni firmiranom garderobom,ali ne stoji to njima.Izgleda im je bitno šta im piše na jakni ili majci,a da li im je fit to manje više.
Ja uvek dam veliku lovu na obu?u.Volim dobre patike,ali su skupe,ali uvek nadjem iste takve gde su najjeftinije.
Tako kupio original adidas patike koje su zaplenjene na granici,bile na rasprodaji i platio ih upola cene.Mora da se snalazim i uvek se sklopim da se lepo obu?em,a da me što manje košta.
Dear, ti do sutra mozes da skupo nosis dzemper made in china, ali to nikako ne moze da izgleda kao Fendi i Prada. Takodje, ako na sebe stavis nesto od gore pomenutih brandova, uopste neces morati da se trudis da to nosis skupo, jer je samo po sebi skupo. Prosta matematika!

:apprentice:
Korisnikov avatar
By HARP
Originally posted by Angelina777

Dear, ti do sutra mozes da skupo nosis dzemper made in china, ali to nikako ne moze da izgleda kao Fendi i Prada. Takodje, ako na sebe stavis nesto od gore pomenutih brandova, uopste neces morati da se trudis da to nosis skupo, jer je samo po sebi skupo. Prosta matematika!

:apprentice:
Ma ja objasnih da dodjem do original stvari preko ruke,ho?u da kažem po nabavnoj ceni ili upola,tako se snalazim.Zašto da platim parfem 50eura,kada ga mogu kupiti za 25 kod drugarice koja ga donosi iz inostranstva,ili neki komad garderobe kod prijatelja koji prodaje na veliko buticima.
A kad odeš u butik DEAR Angelina ta ista roba je skuplja zato što ona uko?ena našminkana prodava?ica koja ve?inom i ne ume da bude ljubazna mora da primi platu,pa vlasnik butika treba da plati kiriju i porez,pa PVD,pa i on treba da ima zaradu....
A ne libim se ni da obu?em majcu ili neki duks donešen iz nepoznate konfekcije ako mi lepo stoji.
Trudim se koliko mogu da kupujem kvalitetno,da ne bude kupi jeftino plati skupo.
Zna?i ja tražim kvalitetnu robu,a koliko je pla?am meni je to bitnije.Po meni nije faca onaj koji se hvali da je kupio original patike za 300eura,ve? mi je više simpati?an onaj koji je iste kupio za jeftinije.
Korisnikov avatar
By Gothrose
Trudim se da budem sto ekonomicnija ali sto kazu "nisam tako bogat da kupujem skupe stvari".Tako u ormanu imam oko 10-tak crnih uskih majica sa dugim rukavima-zapravo takve su bile kad sam ih kupovala odusevljena malom cenom.Svakoj su posle prvog pranja rukavi otisli na 3/4 a one se rasirile i skratile.:mad:Onda sam dala malo vise para i resila taj problem.
Najskuplje stvari-cizme do kolena na sniranje kupljene sredinom 90-tih za tada oko 300dm-opet se nose cizme a ove i dalje izgledaju ko nove.Jbg,moda se stalno vraca a ja i tako imam neki svoj fazon tako da me ta moda mnogo ni ne zanima.
Crni kozni mantil do zemlje sa ruskom kragnom u fetish fazonu-vezivanje ko korset na ledjima i rukavima.Nisam mogla da mu odolim,u njemu se covek oseca ko Pinhead iz Clave Barkerovog Hellraisera...ali je kostao skoro 300eu.Keva je htela da me ubije kad je cula ali bilo je kasno...
:lukavi:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!