Vel boy napisao:
ma samo vam imam reci BRAV-issimo ![:pljuje:](./images/smilies/hracka.gif)
bash cete promeniti tomavuchicevce (ako ne valjaaaaadnu, k'o babe na pijaci kad kazu cenkajuci se o demokratskom sistemu bez da imaju dve chiste o chem prichaju.....), tomavuchicevci, seljailic, kozofilkajankovic, prelevic i sva bulumenta koja je s njima i koja glasa za njih u inat mrskom zapadu- oni jedva chekaju da slushaju shta oni u narodu koji razmishljaju svojom glavom, imaju za reci.... narochito su to pokazali dok' su u sklopu Otadzbinske Srpske Radikalne Stranke hushkali i smiloshevica da besposhtedno slomije "zapadne placenike" u protestima devedesetih, dobro su pokazali kako su oni dobro spremni na kritike a narochito na demokratska, miroljubiva, zardjalim kashikama i pokojim bajatim sendvichem ovlazene vodenim topovima i suzavcima, za srecan put van dabome, iznalazenja reshenja................
Es istreso sve što si imo?
E onda dobro.
E sad da ja tebi kažem.
Ako je u Srbiji na snazi parlamentarni sustav onda uloga predsjednika države ne igra nikakvu ulogu osim reprezentativne i ajde, precjednik komanduje vojskom u ratnim situacijama a, koliko sam imao sinoć prilike čuti iz usta pijanog Nikolića, njemu kao nije nešto do ratovanja. Spominjao je povratak Srba u Rvacku, povratak njihove imovine, bolji odnosi sa Crnom Gorom, sastanak prvo sa Merkelicom jerbo je Njemačka strateški partner Srbiji i tako te pizdarije. Dakle, čini se da čovjek nema ideju da ratuje.
Druga je stvar što je upravo Boris Tadić utjelovio kult ličnosti, gdje on predstavlja apsolutnu vlast na kojoj god funkciji bio, pa makar bio i načelnik Arilja.
E to je, vidiš, puno opasnije ponašanje od ovog Nikolićevog. To što je Boki provodio u zadnjih par godina, to se zove autokracija. Au-to-kra-cija. Dakle, to nije bila demokracija već nešto sasvim drugo, našminkano sa
Maybeline Demokracija izdanjem. I to je napokon svima dosadilo jer nema DS eksluzivno pravo da glumi demokraciju, nego se i drugi mogu služiti sa tim metodama.
Otud u Nikolić za predsjednika, jer će na tom mjestu biti manje zlo, nego da su Naprednjaci u Vladi*. Pod uvjetom da se Nikolić ne ponaša kao Tadić, već da poštuje Ustav.
E da, rekao Nikolić da će sljedećih dana obaviti formalnosti u stranci i dati ostavku na mjesto predsjednika stranke. Čak i zbog toga ima koji bod više od Boleta koji nije bio u stanju to napraviti u dva mandata.
I žao mi što ne vidjeh sinoć Bokijev gubitnički govor. Sigurno je zvučao ko Jadranka Kosor kad je spušila izbore. Ako ima neko nekakav link neka mi slobodno posta ođekarce
*mada ne vidim ni kako će ona monstrouzna koalacija biti neš bolja.