Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By Herald
Beograd -- Srbija je već ušla u grčki scenario ekonomske propasti, a bolnu istinu će nam saopštiti Međunarodni monetarni fond, kaže ekonomista Saša Đogović.

On dodaje da ćemo "imati zamrzavanje penzija, ako ne i njihovo smanjivanje, zamrzavanje plata u javnom sektoru, otpuštanje viška zaposlenih u javnom sektoru, a verovatno će se ići i na prodaju Telekoma kako bi se pokrpile budžetske rupe. Doći će i do povećanja starosne granice za odlazak u penziju"

link
Посланици грчке националистичке партије,која је први пут изашла на изборе и одмах ушла у парламент, Златна Зора полажу заклетву у скупштини са уздигнута спојена 3 прста.
Slika

Стара Европа ће се поново уздићи!
Korisnikov avatar
By smaug
Koja stara Evorpa stoko nacisticka.
Mozes samo o tome da sanjas. Desice vam se isto ono sto vam se desilo u Drugom svetskom ratu.
S tim sto cete ovoga puta vi prvi da visite na Terazijama . Za primer.
Korisnikov avatar
By smaug
O nemoj nista da brines.
Da te podsetim - tako je bilo i pre sedamdesetak godina. :sweet:

Uzgred, ovog parlamenta, na cije delove si toliko ponosan, za 48 sati vise nece biti.

Znas, ja sam jedno vreme mislila da ste vi iz Dveri i ostalih nacistickih organizacija opasni. Medjutim kako sam malo podrobnije pocela da vas slusam, citam i gledam, shvatila sam da niste. Da samo prdite. Al glasno.

Nemate blage veze o cemu pricate.

Vi ste spolja gladac, a iznutra jadac. Kako malo zaceprkas povrsinu i to sve u sta talambasate - ono nista. Duplo golo sto bi rekli ovi sto pikaju domine.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!