Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za ljubitelje sporta, i one koji se bave sportom...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By spliff
bravo janko

by the way serena odrala maru 6:1 6:3 :D
By Ulix
Meni je bilo žao Berdiha, ali pravio je na momente potpuno debilne greške. :(
Korisnikov avatar
By deran
tolko su kukali na plavu podlogu,pa me sad interesuje kakvo će opravdanje imati u neuspehu na crvenoj šljaci...

usput,vlasnik madridskog turnira-da li je bio ironičan ili ne,ne znam-spominje i uvođenje fluoresentnih lopti dogodine... :lol:
Korisnikov avatar
By deran
pa dobro-imao je i on svoje momente... :srbin:
By Ulix
Ali ni blizu histerije koju su Novak i Rafa napravili oko ove plave šljake. (Koja je meni - by the way - mnogo lepa.)
Korisnikov avatar
By Oziris
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2380170#p2380170]spliff napisao:[/url]
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2380136#p2380136]Oziris napisao:[/url]74-ta titula i 20-ti masters... :hail: :hail: :hail:

pa i nije se bash neshto nakupio mastersa...
za grand slamove skidam kapu
Pa jes', nije, ali su makar raznovrsni... Nadal od njegovih 20 kontam ima 18 na sljaci. :lol:

A inace, da se nadovezem na Ulix-ove postove gore - vala su preterale one dve pekmezare... Nije ni Federer odusevljen plavom sljakom, pa nije na sva usta naokolo kukao kao ona dvojica.

No, summa summarum - on i dalje u 31-oj dokazuje da gospodski igra i cuti, za razliku od maminih prdavaca dobrano mladjih od njega.
Korisnikov avatar
By deran
za mene nije tako,mnogo mi se urušio taj "ugled" od prošlogodišnje izjave,nakon polufinala us opena...

kao igrač da,kao gospodin ipak ne...
By Ulix
I posle tog meča je izjavila kako je igrala dobro i kako se OSEĆA dobro na terenu. To je garant da će sledeći meč izgubiti, te se ja ne bih radovao unapred, a poučen iskustvom.
Korisnikov avatar
By nsc
Novak Djokovic, Rafael Nadal and others who have complained about the blue clay at the Madrid Open are "weenies", according to former women's number one Serena Williams.
Asked about criticism from Djokovic and Nadal over the slippery surface on the Manolo Santana show court, Williams told a news conference that women were simply tougher than their male counterparts.
"Women are way tougher than men. That's why we have the babies, you guys could never handle kids," Williams said after thumping top seed Victoria Azarenka 6-1 6-3 to win the Madrid title on Sunday.
"We ladies don't complain we just do our best. On the WTA (tour) we are real performers, we are not about going out there and being weenies."
Dictionary.com lists several definitions of "weenie" including "an insignificant, disliked person" or "a stupid and inept male".
Djokovic and Nadal have threatened to boycott the Madrid event next year unless the traditional red dirt is reinstated.
By Ulix
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2380618#p2380618]nsc napisao:[/url]Novak Djokovic, Rafael Nadal and others who have complained about the blue clay at the Madrid Open are "weenies", according to former women's number one Serena Williams.
Asked about criticism from Djokovic and Nadal over the slippery surface on the Manolo Santana show court, Williams told a news conference that women were simply tougher than their male counterparts.
"Women are way tougher than men. That's why we have the babies, you guys could never handle kids," Williams said after thumping top seed Victoria Azarenka 6-1 6-3 to win the Madrid title on Sunday.
"We ladies don't complain we just do our best. On the WTA (tour) we are real performers, we are not about going out there and being weenies."
Dictionary.com lists several definitions of "weenie" including "an insignificant, disliked person" or "a stupid and inept male".
Djokovic and Nadal have threatened to boycott the Madrid event next year unless the traditional red dirt is reinstated.
:lol:

Kako da je čovek ne voli! (Ajde Marvine, gde si sad, gde si?) :love:
Korisnikov avatar
By svejedno
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2380560#p2380560]deran napisao:[/url]pa dobro fanovi,zar ja u vestima da moram da čujem da je ana pobedila kuznjecovu... :drama:

:lol:

..

lm, sto se fedexa i 2. mesta tice - meni to, sa djoove strane, manje-vise irelevantno.

..

cela ona ujdurma oko namestanja zrebova - od svih njih, njemu trenutno zaista svejedno koji ce od prvih 4 da mu dodje u polufinalu (ako stigne do njega)

djo, sa druge strane, vise odgovara fedu od ostale dvojice,
marej nadalu,
etc. (to etc = mareju vise odgovara fed, a fed vise odgovara nadalu - ali najke su to, roDZaci - odn neka me slutnja mori da se ipak gleda ko odgovara njima ,)

al djovaku manje vise sve isto, odn -- ne-lako.

..

ali zanimljivo ce sada biti kako ce da ispadne zreb za RG -- da sam ja 'namestac zrebova' (lol)
lomio bih se dal da uprilicim jedan 'fedal' mech u polufinalu za svaki slucaj,
ili da se nadam da ce fed da prodje novaka a nadal mareja (ili da uprilicim i jedan 'djodal', il kako se to vec sad naziva, mech u SF - al onda fed mora na mareja, a to mu minimum jednako opasno ko djo, mozda cak i mnogo vise na sljaci)

...

sus - meni ovo sve prija, ja samo gledam taj tenis i nit gubim nit dobijam nesto kad se neko popne ili spusti, a volim kada se stvari zakomplikuju u vrhu ,)

i sad fed ima da dobije krila, relano (mislim, bukvalno, ne 'lozacki') jer ima realne sanse da uzme jos tu jednu nedelju na 1. mestu.

..

a plava trava zaborava....(sljaka)...hm.

cuh da vlasnik turnira mrtav ladan isprovocirao u fazonu 'razmisljamo sledece dine da stavimo fluorescentne loptice, i bilo bi mi veoma zao da rafa & djo ne dodju' :lol:

koje govedo, moras skines kapu ,)

u sv sl, ne mislim da je fer baciti tu plavu sljaku tako iznebuha na masters, mislim da je trebalo da se ili isproba & dogovori sa igracima, ili da se isproba na manjem, opcionom turniru.

..

igra na ovome je - ko se manje krece, taj pobedjuje. sto, je li, odgovara servis-volej igracima.

..

poenta - meni zanimljiva sad ova situacija sa rodzerom na 2. mestu.
Korisnikov avatar
By spliff
jeja se vratila sa 2:5 u trecem setu na 4:5 i sada servira

:fige:
Korisnikov avatar
By nsc
Djokovic-Tomic 6-3,6-3
Tsonga-Troicki 6-3,6-2
Cirstea-Jankovic 6-3,4-6,7-6,7-4

Novak pobedio, Viktor i Jelena ispali, nego sta ima novo?

btw nisam primetio da je na plavoj sljaci bilo vise povreda nego na obicnoj?
mozda cak i manje
a na Sereninoj crnoj suknjici su bas bile slatke 2 plave tufne kad je ustala, crvene joj se ne bi uklopile uz majicu :D :lol:
Korisnikov avatar
By spliff
venera prozdrnula stosurku
mladja sestra takodje lako, u dva seta

:kolo:
By Ulix
Nadam se da će Đoković - Conga meč biti zanimljiv.

I da će Rafa ispasti, što je manje verovatno. :evil:
Korisnikov avatar
By Oziris
Rafa upravo dobio Berdiha 6:4, 7:5...

Nego, sto se Rafe tice - ja uopste ne znam u cemu je fora sa tim njegovim tikovima i navikama i sta li vec... On bre samo dodaje nove!!! Jeste videli sad ovo pipkanje jednog pa drugog ramena, pa dirni nos pa jedno uvo pa opet nos pa drugo uvo pa... Bre vise ne mogu ni da ih zapamtim! Uskoro ce mu bre trebati 2 minuta za pripremu za servis!

Joj ne znam, mene sve nesto neka tuga malo u'vati kad vidim da je neko ili toliko sujeveran bas ili da je toliko kompulzivan da zaista ne moze da ih se resi, nego samo nadodaje nove... :(
By Ulix
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2381423#p2381423]Oziris napisao:[/url]Rafa upravo dobio Berdiha 6:4, 7:5...

Nego, sto se Rafe tice - ja uopste ne znam u cemu je fora sa tim njegovim tikovima i navikama i sta li vec... On bre samo dodaje nove!!! Jeste videli sad ovo pipkanje jednog pa drugog ramena, pa dirni nos pa jedno uvo pa opet nos pa drugo uvo pa... Bre vise ne mogu ni da ih zapamtim! Uskoro ce mu bre trebati 2 minuta za pripremu za servis!

Joj ne znam, mene sve nesto neka tuga malo u'vati kad vidim da je neko ili toliko sujeveran bas ili da je toliko kompulzivan da zaista ne moze da ih se resi, nego samo nadodaje nove... :(
Da, Rafin OKP se baš pogoršao. Ne znam zašto ne učini nešto povodom toga - ne znam da li bi smeo da uzima terapiju zbog doping testova - ali majku mu, može bar nekog psihoterapeuta da nađe, da malo redukuje te simptome. :neznam:

I Berdih me opasno nervira. Baš je imao par dobrih prilika, drugi set nije smeo da izgubi. :flaming:
  • 1
  • 403
  • 404
  • 405
  • 406
  • 407
  • 448
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!