Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

I danas Srbe napadaju samo zato što su druge vere i nacije

Pretučena dva fudbalera Veleža zato što su Srbi

MOSTAR - Fudbaleri Fudbalskog kluba Velež Milan Knežević i Slobodan Lakičević pretučeni su u jednom mostarskom kafiću dok su proslavljali Vaskrs samo zato što su Srbi, a pretukli su ih šef Turističke zajednice Mostara Mensud Duraković i njegovog sin Ali Hamza, potvrdilo je više svedoka.

Mensud i Ali Hamza Duraković su u subotu, 14. aprila, noću nepozvani upali na privatnu zabavu u mostarski kafić "Piramida", te na nacionalnoj osnovi počeli da vređaju i udarati dvojicu fudbalera Veleža, piše mostarski "Dnevni list".

Lakičević je brutalno izudaran, dok je Knežević pogođen staklenom flašom u glavu i zadobio je nekoliko šavova.

Brojni očevici pričaju da je Duraković, nekadašnji direktor i trener Veleža, vređao Kneževića nazivajući ga četnikom, a navodno je bio ogorčen što u Veležu igraju "momci sa strane, a ne domaći dečki", te zbog činjenice da njegov sin više ne igra u Veležu.
Korisnikov avatar
By bern
joj, nešto se desilo u pripizdinskoj kafančini... hajde sad da od toga pravimo međunarodni cirkus.
tog shefa turistichke zajednice Mostara i njegovog sina u zatvor, a nek'moli da shefuje. ako to ne urade u Mostaru, onda tuziti ih Inzko-u, EU-u, Zapadu itd....

u svakom sluchaju, ne koristiti ovo kao onomad k'o narucheno za kako se BiH "mora raspasti".

napadnutim srpskim fudbalerima Veleza, najlepshe zelje za oporavak i podrshka!
Korisnikov avatar
By Sheytan
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2372809#p2372809]bern napisao:[/url]joj, nešto se desilo u pripizdinskoj kafančini... hajde sad da od toga pravimo međunarodni cirkus.
Temu nisam ja otvorio, već najverovatnije moderator ovog foldera.

Post sam okačio u temi o "blokadi" Sarajeva, uz nadnaslov kao "kopcu" da se vidi da i danas Srbe u FBiH napadaju samo zato što su druge vere i nacije...

Ove "mudre" odgovore u stilu kako to rade i Srbi ne bih komentarisao, jer je poznato ko ih i zašto postavlja.

Zbog istine svakako ne, kao što je i moderator postom nepotrebno otvorio novu temu za koju nema potrebe...
Korisnikov avatar
By Stripi
Sheytan napisao:
Temu nisam ja otvorio, već najverovatnije moderator ovog foldera.

Post sam okačio u temi o "blokadi" Sarajeva, uz nadnaslov kao "kopcu" da se vidi da i danas Srbe u FBiH napadaju samo zato što su druge vere i nacije...

Ove "mudre" odgovore u stilu kako to rade i Srbi ne bih komentarisao, jer je poznato ko ih i zašto postavlja.

Zbog istine svakako ne, kao što je i moderator postom nepotrebno otvorio novu temu za koju nema potrebe...
Ok, ovako ćemo.
Sljedeći put kad u Društvu i politici u threadu naljepiš tekst koji nema veze sa temom ide opomena a post u smeće. Bolje tako?
Da se ja ne zamaram preveć i seljakam postove i otvaram threadove, kako ne bih tvoje "mudro" copy /pestanje, ne daj bože pobrisao i tako uzbudio tvoje nježno srdašce.
Korisnikov avatar
By Vel boy
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2372894#p2372894]Sheytan napisao:[/url] Post sam okačio u temi o "blokadi" Sarajeva, uz nadnaslov kao "kopcu" da se vidi da i danas Srbe u FBiH napadaju samo zato što su druge vere i nacije...

pa, to ne valja tako. jer ovim shto si rekao kako si nameravao samo pokazujesh da koristish ovu ozbiljnu stvar, kao shto je antisrpsko napadanje srpskih fudbalera bosanskohercegovachkog kluba Veleza od strane neke mostarske boshnjako-nacishovinistichke siledzije i njegovog sina, za tvoje antiSarajevsko spamovanje u temi o opsadi Sarajeva.

jer, kakve veze ima ovaj napad na srpske fudbalere Veleza s rkaradzicevskim tezama koje propagirash u temi o opsadi Sarajeva? :nesiguran:

upravo si trebao otvoriti temu o ovom shto se desilo nedavno u FK Velezu a ne sprtljati to u temi o opsadi Sarajeva.

ti i taj moderator i jeste odavno od ove kolumne stvorili cirkusijadu, ali tvoja nakana shta i kako si isprva hteo pokazuje da si ti ipak gori.......
Korisnikov avatar
By Stripi
Vel boy napisao:
ti i taj moderator i jeste odavno od ove kolumne stvorili cirkusijadu
Kolumne?
Korisnikov avatar
By Stripi
Kolumna je nešto sasvim treće.
Korisnikov avatar
By Stripi
podforum.
Kolumna je nešto sasvim treće, kao što rekoh.
Korisnikov avatar
By Stripi
pa ono, znam da ti voliš da se stvari nazivaju pravim imenima.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!