Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za ljubitelje sporta, i one koji se bave sportom...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By V25
Ne znam, što se opreme tiče. Ja sam išao u svemu živom-u trenerci, sa sve duksom dugih rukava, majici sa i bez rukava. Rukavi su bili katkad dugi katkad kratki. Meni je trenerka jako neprektična postala, mislim na donji deo, jer mi je mnogo lakše većinu vežbi da izvodim u šorcu.

Eh sad, ta dilema oko majica. Ja se ionako milion puta dnevno tuširam, ali da, donekle se slažem da je možda way too much. Nekad pomislim, kad dođem u majici bez rukava, pa vala mogao sam i bez nje :)

Šalu na stranu, volim da gledam kako mi se mišići postepeno grade, i volim da gledam mišićna vlakna dok izvodim vežbe. Zbog toga, opredeliću se za šorc i majicu bez rukava. Ako mogu ona đeca i dede da vonjaju u trenerkama, mogu i ja da idem bez toliko slojeva odeće. Plus, treba mi dosta da se oznojim:)
Korisnikov avatar
By Synesthesia
Cool ste :)
Aždaja u rolci, Viki topless & shorties. Postaje zanimljivo! :) Ajmo ostali vežbači, tegodizači, trkači... eksersajzeri :pervert:
Korisnikov avatar
By hlaefdige
ja sam otkrila vojnicke majice one "rebraste" pre jedno 10tak godina..sada samo u tome treniram
Korisnikov avatar
By Synesthesia
Pa dobro, one su super, mislim što se tiče kvliteta pamuka.. dakle - kratak rukav, sira majica. A dole hlae?
Korisnikov avatar
By Synesthesia
A da :) hehe, pa da, imaju i manje brojeve, ja sam očigledno bio u prilici da nosim neki L :)
Kad si rekla helanke do kolena, setio sam se onih... mislim da se zovu biciklističke pantalone, kratke ili dugačke... hehe, al to se više ne nosi :)
Korisnikov avatar
By Azdaja
meni trenerka smeta sta godj da radim, teretana, mt, mma, bjj...vise sam za sorc ili biciklisticke - ne volim kad landara na meni :landaranje:
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
donji deo trenerke nema sanse da nosim u teretani, jako me iritira kad mi se tkanina zateze preko oziljaka

dakle - samo sorc dole, ma koje godisnje doba bilo

gore - raznorazne majice, uvek kratkih rukava

to je, dakle, samo za teretanu

za ostale sportske aktivnosti kojima se bavim nosim odecu napravljenu specijalno bas za to, jedino u teretanu idem k'o da me je poplava izbacila
Korisnikov avatar
By hlaefdige
u mom selu cak malo sramota da se za teretanu "doteras"
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
ovde gde ja idem dodju i nasminkane
Korisnikov avatar
By V25
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2372859#p2372859]4NY K3Y napisao:[/url]ovde gde ja idem dodju i nasminkane
Volim "žene časopise". Dolaze našminakene već 10 godina u teretanu i rastežu onu nesretnu mašinu za noge sa 10kg opterećenja i rade "nešto" (pošto meni to ne liči na vežbu) za ruke sa "Barbie" tegovima do iznemoglosti. Really, what's the point? Mislim, ne treba sve žene da budu kao Madonna, ali ne moraju kao ni ova njena "protivnica" Bobić Mojsilović, koja je svojevremeno rekla da Madonna ženama nabacuje komplekse i sad "one" kao treba da vežbaju. Moš' misliti!
Korisnikov avatar
By boo_radley
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2373243#p2373243]Hys. napisao:[/url]
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2372859#p2372859]4NY K3Y napisao:[/url]ovde gde ja idem dodju i nasminkane

to mi nikad nece biti jasno :nerd:
Ni meni, a moja sestra to stalno radi. :ozbiljan:
I to se baš baš našminka, ima bar kilo pudera i čega sve ne (pravo da kažem ne znam ni kako se zove pola onih stvari koje macka). Čak sam par puta stavila život na kocku i pitala je zašto to radi ali svaki put se samo izviče i kaže da sam luda. :nesiguran:

ot: Ne treba mi posebna motivacija, volim da trčim. A teretane ne posećujem.
Korisnikov avatar
By hlaefdige
kod nas bi joj se smejali. stvarno ne bi dugo izdrala da dolazi tako. drugi put bi joj vc bilo neprijatno da se pojavi. a i trener bi joj rekao da ne dolazi tako. jebesga...selo :D
Korisnikov avatar
By Dirrty
Ja oduvek viđam više likova u majici bez rukava, iako se na obaveštenjima naglašava da nije prikladno. Obično su to likovi koji nemaju šta da pokažu, pa se utegnu što više, da bi se videlo ono malo definisane bede... Tu ne računam baš fino napumpane i definisane koji su utegnuti, jer im je sva sportska oprema regularne veličine uska. A riba svakakvih, češće polu golih, a mlitavih... horor! Nisam siguran da li su našminkane, možda blago, ne zagledam jer me zabole, ali frizure su im namontirane.

Nekoliko puta sam obukao majicu bez rukava, kada su mi ostale za trening bile na pranju, nije mi praktično jer više znoja upije majica sa rukavima, naročito ispod miške! Pamučne pod obavezno, osetljiva mi je koža za bilo koju vrstu sintetike. To je slučaj i sa šorcem, više mi odgovara duži, do iznad kolena nego kraći koji sam nekoliko puta obukao. Majica mi odgovara utegnuta, da mi ne beži tokom pokreta, ali šorc nikako, jer mi onemogućava pokrete. Neću obući baš bilo šta, peder sam :krezavi:, ali nisam od onih koji moraju imati fency opremu jer moj stil oblačenja ni inače nije napadan.

Posle treninga snage sam mokar, ali ništa u poređenju sa kardio treninzima, od kojih se cedim i nakon treninga. Kada vidim likove, ali češće devojke koje izađu posle treninga jedva vlažni, ispizdim jer zauzimaju mesto u sali i troše vazduh! Ne znam da li su nesposobni, glupi ili poziraju, a može biti slučaj da je sve navedeno u pitanju. Uteha mi je što plaćaju dosta, a ne postižu nikakve rezultate.

Znojnice ne nosim, ne bi mi pomogle pri tolikom znojenju... nosim veliki peškir koji takođe natopim pristojno. Inače ih viđam retko, samo na pozerima kojima nisu potrebne, jer se ne znoje zabušavajući! Bitnije je reći "bio sam na tom treningu u toj teretani", nego postići rezultate i trenirati zbog svog zdravlja i izgleda. Mada mi više smeta što su svi nasmejani i raspoloženi. Razumem trenere, plaćeni su za to... ostale bih zabranio.
Korisnikov avatar
By Darling
Ja volim majice bez rukava, a nisam pozer :njanja:

Treniram uglavnom u donjem delu trenerke ili bermudama, gore uglavnom majica sa rukavima, osim kada ne stignem da je ispeglam, pa obučem treger majicu :awesome:
Nedavno sam krenula u teretanu, iako m je oduvek smaralo treniranje u istim, samo sto sada imam trenera, što je mnogo bolja varijanta.

Teško mi je da se nakanim i krenem sa treninzima, ali kada krenem, krenula sam, nije mipotrebna specijalna motivacija, adrenalin je dovoljan :shmi:
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
a jel ima kod vas po teretanama devojaka koje dodju i rade vezbe u parteru samo, ali ono - stane ispred ogledala, pa mase rukama, pa malo cucnjevi i tako to (ono sto bi mi nazvali zagrevanje) i odradi samo to i gotov "trening"?

meni te nisu jasne...
Korisnikov avatar
By Synesthesia
Hahhahahhaaa.... to mi izgledao ko neki mister Bin fazon treniranja... :smeh:
Korisnikov avatar
By Darling
Jao, bile su tri takve i naravno, kokodakale pritom, došle da se trte treneru. :roll: Na sledećem treningu su imale termin posle mene i silno se razočarale kada su čule da samo onaj 'ružniji' radi :doh:
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
e, da... kokodakanje...

ima tu neke dve cice koje uvek dolaze zajedno i kokodacu (JAKO glasno) o nekim frajerima non stop

jedna na bajsu, druga na traci, pa udri u "a ond aje on meni rekao, ja sam onda nejmu rekla, a onda je on mene pogledao, a ja sam onda rekla, a onda je on rekao, a onda je u sms-u napisao, a ja sam mu onda rekla...."

uz to, ja (pokusavam da) citam knjigu na bajsu i traci
Korisnikov avatar
By olga_diktator
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2373370#p2373370]4NY K3Y napisao:[/url]e, da... kokodakanje...

ima tu neke dve cice koje uvek dolaze zajedno i kokodacu (JAKO glasno) o nekim frajerima non stop

jedna na bajsu, druga na traci, pa udri u "a ond aje on meni rekao, ja sam onda nejmu rekla, a onda je on mene pogledao, a ja sam onda rekla, a onda je on rekao, a onda je u sms-u napisao, a ja sam mu onda rekla...."

uz to, ja (pokusavam da) citam knjigu na bajsu i traci
Uf, ja kad odem na traku sa ortakinjom baš kokodačem. S tim što mi opletemo po lezbejskim tračevima, ali baš je na tu kokodačku foru. I meni to super :)
Korisnikov avatar
By hlaefdige
meni to ume jako da smeta dok vezbam. tj, ometa me kad je glasno.

a sto ja umem da se zajebem na toj traci kada se promeni pesma...anjaaaaooo....obavezno izgubim korak kada se promeni ritam.
Korisnikov avatar
By olga_diktator
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2373473#p2373473]hlaefdige napisao:[/url]meni to ume jako da smeta dok vezbam. tj, ometa me kad je glasno.

a sto ja umem da se zajebem na toj traci kada se promeni pesma...anjaaaaooo....obavezno izgubim korak kada se promeni ritam.

Skroz verujem da može da smeta. Nas dve to uglavnom opletemo u jutarnjim časovima - prvo kad možeš da ugrabiš dve prazne trake da su jedna do druge, drugo kad nema puno ljudi. Mene inače smara puna teretana.

A inače, po pitanju motivacije za kardio, moja je ili tračarenje ili gledanje serije u određeno vreme na TVu iznad trake. Drugačije nikako, odmah odustajem i trčim na bokserski džak i one sprave sa kablovima. :misici:
Korisnikov avatar
By Dirrty
Najbolja zaštita od maloumnih, dosadnih razgovora kada ste osuđeni na tuđe prisustvo u ograničenom prostoru, poput teretane ili GSP-a, jeste bilo kakav aparat za muziku i par slušalica! Bez toga bih umro! Nažalost, u teretani se dešava da ljudi ne kapiraju značenje slušalica u ušima, iako već postoje zvučnici u teretani, pa pokušavaju da pokrenu razgovor... muškarci su mi podjednako nepodnošljivi sa macho-bratori žargonom.
By Sixto
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2373355#p2373355]4NY K3Y napisao:[/url]a jel ima kod vas po teretanama devojaka koje dodju i rade vezbe u parteru samo, ali ono - stane ispred ogledala, pa mase rukama, pa malo cucnjevi i tako to (ono sto bi mi nazvali zagrevanje) i odradi samo to i gotov "trening"?

meni te nisu jasne...
Pizdim od takvih. Postoje doduse i muskarci koji to rade.
Sto kaze Drtulja samo trose vazduh i zauzimaju prostor.

Imamo jednog sredovecnog lika koji je svaki dan u istoj opremi (kosarkaskoj)(nadam se da je redovno pere). Dodje, pojavi se odma u teretani, baci peskir na traku pa ide da se presvuce. Dodje i onda prvo okrene LCD ka sebi (naravno traka treca s desna na levo je iskljucivo njegova), trci, pa stane sa strane i meri puls na karotidama i tako sat vremena... Za upucati se...

Devojke su mahom ok kad pitas dal im treba klupa ili prostor pred ogledalom jer su valjda i svesne da ne rade bog zna sta krucijalno u svom treningu.
Izuzetaka i tu ima u vidu neke ribe koja trenira nesto valjda, vidi se po opremi, al njen trening je u neku ruku cudan. Uzme sipku, nabije u cosak prostorije pa je odgurujuje od sebe rukom s ramena onako... onda uzme neki tegic pa ga prebacuje iz ruke u ruku u letu... ma bizarno skroz...
Radi u isto vreme pet vezbi i treba joj i sipka, i klupa i ogledalo i pilates lopta... a ne daj boze da je priupitas nesto... haos...

Sve to ne bi bilo problem da gospodze u 'zrelim' godinama nisu odlucile da im je preko potreban trening za butine i dupe u trajanu od 2h45min! :lol:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!