[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2370783#p2370783]barni011 napisao:[/url]
Sotonu je stvorio Bog ali kao dobrog Andjela Lucifera, mudrog i svemocnog.Imas to objasnjeno sve u delovima teksta is starog zaveta.Lucifer je poceo da gaji ohole misli prema svojoj velicini u odnosu na Boga.
Zasto je to pocelo i odkud Luciferu taj nagon nije objasnjeno ili ja nisam uspeo razumeti.
Taj nagon sotona budi i u ljudima, trazeci pristalice za taj "konacni obracun".Njegov gubitak vodi u vecitu smrt ili kako mi to kazemo pakao, kako njega tako i njegovih pristalica.Bog je tvorac i on nudi veciti zivot.
Kako da odaberes?
Imas Boga Svemocnog tvorca i imas Sotonu onoga koji je prevario svog tvorca.
Na tebi je da izaberes kome ces verovati.
Sotona i sotonski porivi (bilo koji) nanose SHTETU, UGROZU, MRZNJU, PRISILU, NEPOSHTOVANJA (Bozije ljubavi i ljudskog dostojanstva, bilo kojeg)! NEMA TOGA per se u homoseksualnosti. Toga ima u BILO KOJOJ seks. orijentaciji (i zapravo ako cemo se drzati chinjenica kakve jesu na ovom svetu i kriminalnih dosijea o zlochinima- najvishe medju heteroseksualnim svetom, pogotovo, heteroseksualnim mushkarcima- pa NIKO ne kaze nit' se usudjuje reci da su heteroseksualni mushkarci sotonini sinovi po njihovoj heteroseksualnosti, per se!).
SVAKA ljudska seks. orijentacija jeste potencijalno greshna (deo ljudske greshnosti same po sebi!), ali stvarna satanska greshnost se nalazi samo u porivima i delima koja nanose objektivne SHTETE, UGROZE, MRZNJE, PRISILE, NEPOSHTOVANJA (Bozije ljubavi i ljudskog dostojanstva, bilo kojeg)!!!
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2370783#p2370783]barni011 napisao:[/url]
Vec sam napisao kako ja sagledavam moju homoseksualnost u okviru moje religije.
Sveko tvoje NE nemoralu losem postupku je korak ka slabljenju sotone.
Bog mi je mozda podario najvecu bitku u borbi protiv sotone u kojoj ja mozda i gubim.
Ali zapamti da je Bog svemoguc i da Bog prasta.I da i onaj koji je ubio moze kroz pokajanje na zamlji biti primljen u vecni zivot.
Dalje ne znam sta da ti kazem, i ovo je dovoljno da me proglase ludim ovde 
Da, NE stvarnom nemoralu tj. delima gde se chini SHTETA, UGROZA, MRZNJA, PRISILA, NEPOSHTOVANJE (Bozije ljubavi i ljudskog dostojanstva, bilo kojeg)! Ali to nema veze samo s homoseksualnoshcu vec sa svim seksualnim orijentacijama ljudskog stvora!
Bog prashta ljudske grehove koji su sastavni deo ljudske prirode i tu spadaju sve ljudske seksualne orijentacije ukljuchujuci i homoseksualnu!
Bog nas sve ljude na ovom svetu upozorava da NE chinimo SHTETE, UGROZE, MRZNJE, PRISILE, NEPOSHTOVANJA (Bozije ljubavi i ljudskog dostojanstva, bilo kojeg), bilo koje ljudske seksualne orijentacije da smo!!!