Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Slika

Koalicija Socijalistička partija Srbije - Partija ujedinjenih penzionera Srbije - Jedinstvena Srbija (SPS-PUPS-JS) predala je u četvrtak Republičkoj izbornoj komisiji izbornu listu "Ivica Dačić - SPS-PUPS-JS" za učešće na parlamentarnim izborima 6. maja.

Izborna lista koju je svojim potpisima podržalo 13.800 birača ima 250 kandidata za poslanike u republičkom parlamentu, a RIK-u je predata sedma po redu. Na listi se nije našao gej aktivista Boris Milićević koji je prošle godine postao član Glavnog odbora Socijalističke partije Srbije.

Prvi na listi je Ivica Dačić, drugi je Jovan Krkobabić, treća Slavica Djukić-Dejanović, četvrti Dragan Marković, a peta Dijana Vukomanović.

Predsednik SPS Ivica Dačić izjavio je novinarima, po predaji izborne liste, da očekuje bolje izborne rezultate nego na prethodnim izborima kada je ta koalicija osvojila 7,6 odsto glasova.

http://gayecho.com/drustvo.aspx?id=14893" target="_blank
Ako je član GO SPS to ne znači da mora biti i na izbornoj listi SPS koalicije.

Samo članstvo u GO je veliki napredak u političkom životu Srbije za GLBT zajednicu.

NVO treba više da se angažuju na iniciranju pitanja za normativno regulisanje položaja pripadnika GLBT zajednice u Srbiji, a članstvo Milićevića u GO SPS je dodatna pogodnost za stavljanje tih pitanja u društveni fokus i zakonsko regulisanje.

Mnogo je bolje i efikasnije ako se za neko normnativno rešenje u Narodnoj skupštini založi jedna parlamentarna koalicija, nego pojedinac - poslanik, pripadnik GLBT zajednice.
Zgog ovog događaja treba žaliti ne iz ideoloških, već iz praktičnih, finansijskih razloga u vidu 100.000 dinara ( i nešto jače ) koliko bi, kao poslanik, redovno primao na mesečnom nivou.
Ali, postoje i druge funkcije...
:pare:
By Glasnik
Dakle, čekaćemo još na javno autovane LGBT poslanike u Skupštini...
:shrug:
Korisnikov avatar
By Delete
A je l` Boris uopste pretendovao za poziciju na toj listi?
Korisnikov avatar
By Mars
Ne znam.

Al ja da sam Boris - momentalno bih prešao u SRS.
By Simor
Zaista sam neprijatno iznenađen, jer svi znamo da je Socijalistička partija Srbije jedna velelepna socijaldemokratska partija, sa nehijerarhijskim ustrojstvom i snažnim principima socijalne pravde i odbrane ljudskih prava. Da je tako, uostalom, dokazuje i činjenica da je Ivica Dačić prigrabio mesto ministra unutrašnjih poslova, funkciju koja svojom suštinom odiše socijaldemokratskim principima. Mislim da bi im Roza Luksemburg, Fridrih Ebert, Klara Cetkin, Olof Palme i ini pozadiveli kako su u 21. veku razvili socijalističku misao.

Iskreno, meni je najvažnije da u parlament ili vladu uđe Milutin Mrkonjić, pošto je za njegova vakta Srbija postala prvak u svetu po kvalitetnoj saobraćajnoj infrastrukturi. Siguran sam da je i Borisu Milićeviću i Srđanu Dragojeviću to, takođe, najvažnije.

Što jes' jes', najbolji je SPS!
Korisnikov avatar
By bern
meni nije žao. treba neko lep da nas predstavlja :kosa:
Korisnikov avatar
By Sunce
:teletabisi: Juce sam video zumbule na ulici, prodaju se.

Dvoumio sam se - da ali da kupim, mirisem ili da prodjem.

Kupovinom samo pospesujem sadjenje zbog ubijanja. Odoleo sam mirisu i boji.

Roze, ljubicasta i bela. Divno prolece.
Korisnikov avatar
By Mars
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2365035#p2365035]Simor napisao:[/url]Zaista sam neprijatno iznenađen, jer svi znamo da je Socijalistička partija Srbije jedna velelepna socijaldemokratska partija, sa nehijerarhijskim ustrojstvom i snažnim principima socijalne pravde i odbrane ljudskih prava. Da je tako, uostalom, dokazuje i činjenica da je Ivica Dačić prigrabio mesto ministra unutrašnjih poslova, funkciju koja svojom suštinom odiše socijaldemokratskim principima. Mislim da bi im Roza Luksemburg, Fridrih Ebert, Klara Cetkin, Olof Palme i ini pozadiveli kako su u 21. veku razvili socijalističku misao.

Iskreno, meni je najvažnije da u parlament ili vladu uđe Milutin Mrkonjić, pošto je za njegova vakta Srbija postala prvak u svetu po kvalitetnoj saobraćajnoj infrastrukturi. Siguran sam da je i Borisu Milićeviću i Srđanu Dragojeviću to, takođe, najvažnije.

Što jes' jes', najbolji je SPS!
:radosnice:

Ali Ivica je rekao (a njegova reč se ne dovodi u pitanje): "Nikog mi nismo jurili da uđemo u Vladu. Oni NAS jesu."
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2364897#p2364897]Sheytan napisao:[/url]

Mnogo je bolje i efikasnije ako se za neko normnativno rešenje u Narodnoj skupštini založi jedna parlamentarna koalicija, nego pojedinac - poslanik, pripadnik GLBT zajednice.
normativna riješenja neutemeljena na stvarnosti su većinom beskorisna.

OT> whatever. ne pravim razliku između milićevića i ostalih SPS-ovaca, pa mi je potpuno nevazno tko je gdje na listi. ili ne.
By Kragi
Jbt, istaknuti aktivista, osnivac GSA koja je tuzila i dobila presudu protiv njegovog koalicionog partnera :doh:
Sta je kompromisan covek i sta je aktivizam u Srbiji ;)
Rekoh prakticno jedinog a zaista nisam mislio bukvalno.

wb pravi koliko? 3 zurke godisnje uz pauzu u radu koju su imali do skora.
dq mi se cini manje zastupljenim od l&q.

zapravo, nema tu niceg loseg pretpostavljam, covek se snasao jel? samo napomenuh da verujem da pristojno zaradjuje od istih ;)
Korisnikov avatar
By Anhedonie
Ja se ne secam kad je bila poslednja l&q zurka. Wb u poslednje vreme ima cesce od njih a najvise dizzy queer.
By Kragi
u februaru.
doduse, jesam ja ispao iz fazona.
nekad je bilo drugacije.
my bad, no zaradjivao je :D
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!