Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By Mars
Verovatno može da se analizira serija događaja koja je dovela do toga.

Do tada uvek stoji ono da smo mi sve u stanju da upropastimo.

Ja se sećam, taj Felefarm...da su bili ekstra uspešni...i znam lično nekoliko lekara koji su u tom trenutku digli ruke od medicine i zaposlili se tamo (na debele veze, naravno).

Moguće i da je sve namerno uništeno da bi se onda preko tendera za uvoz i davanja privilegija inostranim proizvođačima - neko obogatio.

Isto i kao ulaskom svih ovih stranih banaka na naše tržište.
Korisnikov avatar
By E.c.h.o...
Sto te to cudi? Mis'im, mi nemamo industriju. Tacka.

Ono, povratak prirodi. :lol:
Korisnikov avatar
By E.c.h.o...
Inace, ja lekove u svakom slucaju izbegavam, dokle mogu.

Ali, nikakva industrija u Srbiji ne postoji. A trebalo bi, nevezano za farmaceutsku industriju i njene mane.
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Pa, pise u tekstu.
Hiperprodukcija.
Sve i da cackalice ubacis u proizvodnju u jednom momentu preplavices trziste, svi ce imati svoje cackalice i nece hteti da ih kupuju.
Elem, da. Ne pijem lekove ako ne moram. U sustini, meni probleme uglavnom rese neki analgetici, antipiretici i vitamini.
hiperprodukcija lekova samo je jedna strana problema, ne nužno i najveća.

evo, primera radi, Srbolek. ta kompanija nije propala zbog hiperprodukcije kao što piše u tekstu, već zbog Ninija. kada je Srbolek privatizacijom prešao u njegove ruke, išlo se na sve samo da se ta kompanija uništi. štaviše, isto je Nini uradio i sa Jugoremedijom i ostalim kompanijama. standardan M.O. sa kreditima i kurcima-palcima.

a Srbolek je bio jedini proizvođač nitroglicerina u Srbiji. dakle, uspeti sjebati kompaniju koja je bez ikakve domaće konkurencije zaista je, ono, ful skejl poduhvat. ne da nije bilo hiperprodukcije, već je bilo nestašice lekova.

zbog čega bi se uopšte išlo na to da se uništi kompanija koja bi mogla da se pokaže kao izuzetno profitabilna? ima ona priča da je to zbog luksuznih nekretnina, jer se Srbolek nalazi u Sarajevskoj, ali kako god da okreneš - ovo opet zvuči šuplje.

u svakom slučaju, kada su krenula sva ta sranja, država je onako zdušno počela da preporučuje uvozni nitroglicerin u vidu spreja koji je, eto, bolji od domaćeg zbog dužeg roka trajanja. cena uvoznog je, btw, četvorostruko skuplja od domaćeg.

dežurni paranoik bi verovatno istakao da postoje paralele i u drugih granama. :D
Korisnikov avatar
By Mars
Ja sam na to potpuno zaboravio.

Nevena - Leskovac, Merima - Kruševac.
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2365182#p2365182]Misfit napisao:[/url]hiperprodukcija lekova samo je jedna strana problema, ne nužno i najveća.

evo, primera radi, Srbolek. ta kompanija nije propala zbog hiperprodukcije kao što piše u tekstu, već zbog Ninija. kada je Srbolek privatizacijom prešao u njegove ruke, išlo se na sve samo da se ta kompanija uništi. štaviše, isto je Nini uradio i sa Jugoremedijom i ostalim kompanijama. standardan M.O. sa kreditima i kurcima-palcima.

a Srbolek je bio jedini proizvođač nitroglicerina u Srbiji. dakle, uspeti sjebati kompaniju koja je bez ikakve domaće konkurencije zaista je, ono, ful skejl poduhvat. ne da nije bilo hiperprodukcije, već je bilo nestašice lekova.

zbog čega bi se uopšte išlo na to da se uništi kompanija koja bi mogla da se pokaže kao izuzetno profitabilna? ima ona priča da je to zbog luksuznih nekretnina, jer se Srbolek nalazi u Sarajevskoj, ali kako god da okreneš - ovo opet zvuči šuplje.

u svakom slučaju, kada su krenula sva ta sranja, država je onako zdušno počela da preporučuje uvozni nitroglicerin u vidu spreja koji je, eto, bolji od domaćeg zbog dužeg roka trajanja. cena uvoznog je, btw, četvorostruko skuplja od domaćeg.

dežurni paranoik bi verovatno istakao da postoje paralele i u drugih granama. :D
jugoremedija jedina proizvodi ampulirani aminofilin-ni njega nema...

ma masa lekova...
Korisnikov avatar
By V25
Samo kad pomislim na to da je redovno nestašica rivotrila. Mislim, ljudi, hello, rivotril. Vazdan fali lekova, i uvek obiđem tri do četiri apoteke ne bih li (ako imam sreće) "sakupio" (i kupio) sve sa spiska.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!