Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Slika

Slika

Slika

http://depo.ba/mediji/hrana-servirana-n ... posljedice" target="_blank

Srbijanska povjerenica za zaštitu ravnopravnosti Nevena Petrušić danas je u Beogradu najoštrije osudila "skandalozne i uvredljive" fotografije sa proslave sindikata pravosuđa, na kojima se vidi da je hrana "servirana" na golim ženskim tijelima i zatražila od nadležnih organa da preispitaju sve okolnosti tog događaja

:sudija:

discuss. :tornado:
Korisnikov avatar
By Mars
Flagrantno kršenje rodno-polne ravnopravnosti: trebalo je da onu pršutu poređaju i po jednom muškarcu.

Srbija mrzi žene preko politike zapošljavanja...što toleriše da privatnici malte ne manipulišu pravom na rađanje svojih zaposlenih, onda svim onim oko porodiljskog odsustva.

A ovo... Jadno u kontekstu prirode skupa i okupljenih. Inače da je ComtradeGroup i tako neki...

Sindikat kaže da ništa nisu imali s tim, nego je to kao bio poklon hotela.

Osećaj i taktičnost - neverovatni.

Meni je inače sve iz kategorje "Vidla žaba da se konji potkivaju..." - prejadno, bez obzira na ostale detalje.
Da su legle dzabe, nisu. Da je nekorektno, jeste. Trebalo je metit i nekog kuronju. Da je odvratno, jeste, Srbija gladuje a drzavni sluzbenici se bahanalisu.

Da li Srbija ponizava zene, ponizava. Da li zene ponizavaju, ponizavaju.

Sve je to sitan vez na goblenu 'Balkanci na pojilu'.
Korisnikov avatar
By Mars
Plus što su ove diletantkinje teške: nije poenta da izgledaju kao da su mrtve (sudeći po ovim slikama, ne znam uživo kako je bilo) niti da se hrana uzima sa leša.
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
pa mogli su i bolje ribe da nadju.

kad bi takvih "gozbi" bilo za vreme praznika i slava. eto ja postadoh vernik za 5 min :wundy:

edit

a i po ovome se vidi koliko kaskamo za svetom, ljudi bozji, ova fora se isfurana na zapadu jos pre minimum 2 decenije :drama:
Korisnikov avatar
By Delete
Meni bi bilo gadno da uzmem hranu sa njenog tela, za pocetak. :barf:

A ako su doticne svojevoljno legle i za to dobile pristojnu svotu novca, nema govora o diskriminaciji zena. Naprotiv, mnogo veci procenat muskaraca, u odnosu na zene, sasvim sigurno ne bi odbili slican angazman, kad bi im neko ponudio. Ali ne nude im. I zbog toga cenim da je posredi diskriminacija muskaraca.
AFERA „SINDIKAT PRAVOSUĐA“
MAJKA DEVOJKE S POSLUŽAVNIKA: UBIĆE MI DETE!

Nedelja, 18. Mart, 2012.| Autor: Strahinja Živković
Ilina Obradović, majka devojke na kojoj je servirana hrana na orgijama Sindikata pravosuđa, strahuje za njen život

BEOGRAD - Očajna!
- Ubiće moju devojčicu. Nije isključeno da će i mene pokušati da uklone, ali za to me nije briga. Želja mi je da još jednom zagrlim svoje ćerke, i onda mogu na miru da sklopim oči - rekla je za Kurir Ilina Obradović, majka jedne od devojaka koje su servirane kao „specijalitet“ na završnoj večeri sportskih susreta Sindikata pravosuđa Srbije u hotelu „Đerdap“ u Kladovu.

Strah za život
Kako kaže, obe njene ćerke, starija Danijela i mlađa Slađana, nisu dobrovoljno počele da se bave prostitucijom, već su žrtve trgovine belim robljem. Majka se kroz suze seća da joj je Slađana, sa čijeg golog tela su sindikalci „mezetili“, još pre deset godina ispričala da se plaši za svoj život.

- Sećam se kao danas da je bilo. Ispričala mi je da ih drogiraju, a potom stavljaju u zamrzivač. Zatim ih vade napolje i, dok se one polako bude, ti monstrumi stavljaju hranu na njih. Rekla mi je da se jedna devojka nikad nije probudila. Kako onda da ne strahujem. To su najobičnije životinje, koje su upropastile mnogo mladih ljudi, pa zašto bi im bio problem da oduzmu još jedan život - priča majka, i dodaje: - Samo pogledajte te užasne slike. Ona je i tu pod nekim opijatima. Svesna sam da joj nema spasa, ali ipak ću učiniti sve da je izbavim iz kandži otmičara.

Sprema prijavu
Ona je, kako kaže, rešena da tuži sve one koji su učestvovali u ovim orgijama.
- Ako država ništa ne preduzme protiv organizatora skupa podneću krivičnu prijavu protiv njih zbog zloupotrebe moje ćerke i ugrožavanja njenih ljudskih prava. Celo sudstvo zna za slučaj s mojoj decom, oni obrađuju te predmete i odbijaju moje tužbe, a s druge strane jedu sa tela mog deteta - jada se Obradovićeva.

Izvor
Korisnikov avatar
By Mars
@Delete

A dobro, ti na to gledaš više onako...sa stanovišta tržišta rada, biroa za zapošljavanje...
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2363321#p2363321]Delete napisao:[/url]Meni bi bilo gadno da uzmem hranu sa njenog tela, za pocetak. :barf:
Isto sam pomislila kada sam videla slike. Prosto mi je nehigijenski i bljak jesti sa tela nepoznate osobe bilo kog pola. A iz nekog razloga me taj cin pomalo asocira i na potajne sklonosti ka kanibalizmu. :weird:
A pitanje iz naslova - da. Mada, ne znam koliko mi je ovaj primer zapravo dobra ilustracija za mizoginicnot srpskog drustva.
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2363325#p2363325]gorilica napisao:[/url]

BEOGRAD - Očajna!
- Ubiće moju devojčicu. Nije isključeno da će i mene pokušati da uklone
Nije isključeno da je tebi baš veselo u glavi, gospođo.

Šta ti je primitivizam. Na SVE će da pristane, sve da proguta, poveruje: drogiranja, zamrzavanja, odmrzavanja, sve....SAMO DA familija i komšiluk ne pomisle da ove to možda rade baš zato što tako vole.
Korisnikov avatar
By spliff
Wilhelmina napisao:A pitanje iz naslova - da. Mada, ne znam koliko mi je ovaj primer zapravo dobra ilustracija za mizoginicnot srpskog drustva.

mse
ovo prvo:
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2363279#p2363279]Sixto napisao:[/url]Da su legle dzabe, nisu. Da je nekorektno, jeste. Trebalo je metit i nekog kuronju. Da je odvratno, jeste, Srbija gladuje a drzavni sluzbenici se bahanalisu.

Da li Srbija ponizava zene, ponizava. Da li zene ponizavaju, ponizavaju.

Sve je to sitan vez na goblenu 'Balkanci na pojilu'.

drugo - kurir jebe matere, lol. lud'lo. jos je drugacija slika ovde i slika u kuriru - stoga jedna od njih je izmenjena.

da li su ljudi iz kurira dodali odblesak blica u zenice ili su ga ovi iz nekog razloga izbrisali - jbg, ostaje 'misterija' ,)

..

lm - srbija jeste mizogina, ali to se ne odrazava u ovakvim bahanalijama - ovakve bahanalije odzava i plejboj npr, pa i mnogo 'mizoginije' - vec se odrazava u mnogo bitnijim, svakodnevnim stvarima.

ocu kazem - losa ilustracija. ovo je ilustracija bahatosti srpskih sluzbenicica.

ali odgovor na pitanje je - da. i ne samo srbija, vec ceo svet.

..

i na kraju - ni ja ne bih mogao jedem nesto sa ljudskog tela. bar ne ako ga prethodno ne ispeku kako valja & ne uniste razne tu neke bakterije.
Korisnikov avatar
By Mars
Jeo bi posluženje ne sa živog čoveka nego pečene ljudetine?

:sweet:
Korisnikov avatar
By svejedno
indeed. jeo bih i ljudsko meso. kazu da je slicno svinjetini. uvek me interesovalo dal je to tacno ,)
Korisnikov avatar
By Mars
Paaaa...ukus manje-vise, al...

Zavisi u stvari kog jedeš: ako možeš da biraš-uzmi nekog WoW manijaka ili buk vorma (nemoj mene ovakvog fit i dinamičnog-tvrd sam ko divljač u odnosu na teletinu) :D

Al svejedbo neb se ja zezao sa tim, nisu one krave poludele bezveze...
Korisnikov avatar
By scout_finch
a zamisli pojedes ludog coveka, da l' je efekat isti ko kad pojedes ludu kravu?
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2363325#p2363325]gorilica napisao:[/url] Želja mi je da još jednom zagrlim svoje ćerke, i onda mogu na miru da sklopim oči - rekla je za Kurir Ilina Obradović....
:ozbiljan:
Alergičan sam na persone koje vole svoje konačno sklapanje očiju da uslovljavaju raznoraznim događajima i željama, koje obično treba da ispune bliski im ljudi.
A najčešće ne sklope oči ni posle jednog od tih događaja, već nastavljaju da izmišljaju nove želje, posle čijih će ispunjenja '' moći mirno da sklope oči ''.
A imaju zapravo nameru da ne sklope svoje oči bar do stote godine.
:njuska:
Korisnikov avatar
By svejedno
@mars
ma bebu. nekako mi to najlogicnije. meko, nezilavo meso etc.

@scout...ne verujem. mislim da je kravlje ludilo nastalo upravo njihovim kanibalizmom, lol - odn mozda bi dobio 'covecje ludilo' samim (neprekidnim) unosenjem ljudskog mesa, ali ludog coveka - ma mos i mozak mu pojedes, po mom misljenju.

eeee - ljudki mozak poseduje nepreradjeni DMT, vis. zanimljiva ideja.

(btw - vi ste svesni da se ja zajebavamm? :lol: )
A što se same teme tiče, slažem se sa Wilhelminom u pogledu sumnje da je ovo prava ilustracija za mizoginičnost srbijanskog društva.
U srbijanskom društvu su, osim mizoginije, ukorenjene i razne druge nepoželjne navike i pojave, a najgora je sve veća socijalna raslojenost stanovnika.
Bio sam 2010. godine na seminaru o socijalnoj zaštiti baš u tom hotelu '' Đerdap '' u Kladovu i uverio se kako se privilegovani sloj našeg društva bahati na svakom koraku, počevši od količine i izbora hrane na dugačkom švedskom stolu, do devojaka iz agencije do poslovnu pratnju, koje su uvek bile uz tzv. VIP učesnike seminara iz samog ministarstva.
Kad sam video šta se radi, a znajući da pojedinci i pojedinke redovno idu na takve semenire, dok sam ja bio tad i ko zna kad, otišao sam na lokalnu pijacu i kupio najveće plastične kuhinjske posude koje sam mogao naći, da bih u njih do vrha natrpao hranu sa švedskog stola i nosio je kući.
:yes:
Korisnikov avatar
By Mars
Crni Deni, sta su ti Svedjani rekli, kako su reagovali?!
Korisnikov avatar
By Mars
Pa sa tog njihovog stola sto si im uzeo

:lol:
Korisnikov avatar
By Mars
Jao, bre deni...pa nije valjda da ne znas vic za pirocance...?

Ide, kao...postavili svedski sto negde...i dodje tako grupa nasih pirocanaca - odusevljeno skeniraju sto, PRIMAKNU stolice, sednu i pocnu da jedu. I DODJE cim to primeti sef sale i kaze "Ali, molim vas - pa ovo je SVEDSKI STO!" na sta jedan (tako vrcav kao ja) kaze "Nema veze - kad Svedjani dodju mi ce si ustanemo!"
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!