[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2362209#p2362209]Delete napisao:[/url]
Koje su im sanse da predju cenzus i podrskom udju u sastav nove vlade?
Nazalost, imala sam priliku da radim u grupi, prosecnih, mladih ljudi, od kojih je jedan simpatizer Dveri. Iskoristio je pauzu da svima, nesebicno, objasni cilj delovanja i, iznenadjujuce mnogo ljudi je podrzalo tu ideju /da ne kazem ideologiju/. Medju onima koji su rekli da ne bi glasali za Dveri sam ja i oni koji su, iz ko zna kojih razoga i interesa, vec aktivni clanovi drugih organizacija.
Porazavajuca istina naseg drustva je da su to mahom, visokoobrazovani, mladi ljudi, koji istinski veruju da su zveri pravi izbor.
pa, nije ni chudo kada vidim da prolaze bez rutinskog dekonstruisanja i opovrgavanja dverashke zverashke izvrtachine, ljigave, licemerne izvrtachine i pervertiranosti, npr. copy-paste s komentara o istoj vesti s B92
dobar komentar Marije84:
Poznata su nam lica,poznati su nam njihovi roditelji i praroditelji koji su ih stvorili...poznata su nam delovanja,poznata su nam njihova angazovanja,poznata nam je njihova svrha i poznato nam je sve sto im je izdiktirano i u kom pravcu...Tek toliko,da se zna!
(Marija84, 14. mart 2012 16:37)
a na to dverash-zverash Branko njoj uzeo da daje lekciju o " radosti, miru, ljubavi, nadi, vedrini, poniznosti, dobroti, dobronamernosti, saosećanju, velikodušnosti, istini, samilosti i veri." -
@(Marija84, 14. mart 2012 16:37)
Draga Marija, pa ne rade svi za "Novi svetski poredak" i NATO. Nije svima u Srbiji jedini smisao života "puno debelo crevo", "šarene đinđuve" i "ogledalca", nego postoje i uzvišeniji ciljevi postojanja čoveka na Zemlji. Neki ljudi daju prednost zlu, strahu, gnevu, zavisti, žalosti, pohlepi, nadmenosti, samosažaljenju, krivici, ogorčenju, inferiornosti, laži, lažnom ponosu, i superiornosti. Drug pak ljudi daju prednost radosi, miru, ljubavi, nadi, vedrini, poniznosti, dobroti, dobronamernosti, saosećanju, velikodušnosti, istini, samilosti i veri. Dozvolite da u Srbiji postoji i ova druga grupa kojoj je potrebna duhovna vertikala i koja ima drugačiji vrednosni sistem od prve grupe.
(Branko, 14. mart 2012 18:11)
i shto je najzalosnije, za dverashove manipulacije i izvrtanja prijemchive, plitke umove on zvuchi kao "dobro joj je rekao, pametan ovaj iz Dveri...." i dobija pluseve i niko da mu dekonstruishe licemerje koje je izbljuvao niti da mu rutinski jasno pobije taj njegov samonaduveni cirkus i galeriju lazi i licemerja, iako je itekako lako pobiti mu sve to i baciti ga u apsurdnost u kojoj jeste. niko nishta. nadam se da tamoshnji komentatorski thread
http://www.b92.net/info/komentari.php?nav_id=590917" target="_blank ne cheka na mene s B92 komentatorskim potpisom Velibor, USA da mu moram ja sam i jedini rutinski da razgolitim licemerje i da ga bacim u apsurdnost, opet.
daj ljudi mrdnite malo, pobijte Brankov ljigavi dverashki-zverashki cirkus!