Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By gorilica
Pa super, taman napokon da im vidimo ledja.
Malopre bas gledao na vestima kako su sve opcije koje ne dobiju makar 1 % glasova duzne da vrate sav novac koji su uzele za kampanju.
By Glasnik
Koliko znam, po poslednjim nekim istraživanjima oni imaju oko 2% ''popularnosti'' što nije dovoljno za cenzus.

Najverovatnije ga i neće preći, ali ukoliko se desi neko čudo (a Srbija je zemlja u kojoj su čuda česta pojava) pa uđu u Parlament, to bi bilo jako jako loše.

Palma je isto tako ''uleteo'' kao neozbiljan igrač i sad ne možeš da ga skineš s grbače jer je stalno u nekim dilovima i pravljenjima koalicija za ostanak na malim ekranima i našim životima. :drama:

Dakle, najikrenije Dverima želim kataklizmu na izborima.
Korisnikov avatar
By antibiotic
kako su jadni, samo zele da se dokopaju neke vlasti da bi se obogatili.
Korisnikov avatar
By Delete
Koje su im sanse da predju cenzus i podrskom udju u sastav nove vlade?
Nazalost, imala sam priliku da radim u grupi, prosecnih, mladih ljudi, od kojih je jedan simpatizer Dveri. Iskoristio je pauzu da svima, nesebicno, objasni cilj delovanja i, iznenadjujuce mnogo ljudi je podrzalo tu ideju /da ne kazem ideologiju/. Medju onima koji su rekli da ne bi glasali za Dveri sam ja i oni koji su, iz ko zna kojih razoga i interesa, vec aktivni clanovi drugih organizacija.
Porazavajuca istina naseg drustva je da su to mahom, visokoobrazovani, mladi ljudi, koji istinski veruju da su zveri pravi izbor.
Korisnikov avatar
By Vel boy
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2362209#p2362209]Delete napisao:[/url]
Nazalost, imala sam priliku da radim u grupi, prosecnih, mladih ljudi, od kojih je jedan simpatizer Dveri. Iskoristio je pauzu da svima, nesebicno, objasni cilj delovanja i, iznenadjujuce mnogo ljudi je podrzalo tu ideju /da ne kazem ideologiju/. Medju onima koji su rekli da ne bi glasali za Dveri sam ja i oni koji su, iz ko zna kojih razoga i interesa, vec aktivni clanovi drugih organizacija.
Porazavajuca istina naseg drustva je da su to mahom, visokoobrazovani, mladi ljudi, koji istinski veruju da su zveri pravi izbor.
pa, nije ni chudo kada vidim da prolaze bez rutinskog dekonstruisanja i opovrgavanja dverashke zverashke izvrtachine, ljigave, licemerne izvrtachine i pervertiranosti, npr. copy-paste s komentara o istoj vesti s B92

dobar komentar Marije84:

Poznata su nam lica,poznati su nam njihovi roditelji i praroditelji koji su ih stvorili...poznata su nam delovanja,poznata su nam njihova angazovanja,poznata nam je njihova svrha i poznato nam je sve sto im je izdiktirano i u kom pravcu...Tek toliko,da se zna!
(Marija84, 14. mart 2012 16:37)

a na to dverash-zverash Branko njoj uzeo da daje lekciju o " radosti, miru, ljubavi, nadi, vedrini, poniznosti, dobroti, dobronamernosti, saosećanju, velikodušnosti, istini, samilosti i veri." -
@(Marija84, 14. mart 2012 16:37)
Draga Marija, pa ne rade svi za "Novi svetski poredak" i NATO. Nije svima u Srbiji jedini smisao života "puno debelo crevo", "šarene đinđuve" i "ogledalca", nego postoje i uzvišeniji ciljevi postojanja čoveka na Zemlji. Neki ljudi daju prednost zlu, strahu, gnevu, zavisti, žalosti, pohlepi, nadmenosti, samosažaljenju, krivici, ogorčenju, inferiornosti, laži, lažnom ponosu, i superiornosti. Drug pak ljudi daju prednost radosi, miru, ljubavi, nadi, vedrini, poniznosti, dobroti, dobronamernosti, saosećanju, velikodušnosti, istini, samilosti i veri. Dozvolite da u Srbiji postoji i ova druga grupa kojoj je potrebna duhovna vertikala i koja ima drugačiji vrednosni sistem od prve grupe.
(Branko, 14. mart 2012 18:11)

:roll: :pucaodsmeha:

i shto je najzalosnije, za dverashove manipulacije i izvrtanja prijemchive, plitke umove on zvuchi kao "dobro joj je rekao, pametan ovaj iz Dveri...." i dobija pluseve i niko da mu dekonstruishe licemerje koje je izbljuvao niti da mu rutinski jasno pobije taj njegov samonaduveni cirkus i galeriju lazi i licemerja, iako je itekako lako pobiti mu sve to i baciti ga u apsurdnost u kojoj jeste. niko nishta. nadam se da tamoshnji komentatorski thread http://www.b92.net/info/komentari.php?nav_id=590917" target="_blank ne cheka na mene s B92 komentatorskim potpisom Velibor, USA da mu moram ja sam i jedini rutinski da razgolitim licemerje i da ga bacim u apsurdnost, opet.
daj ljudi mrdnite malo, pobijte Brankov ljigavi dverashki-zverashki cirkus! :ozbiljan:
Korisnikov avatar
By Blady
Nadam se da ce svi uginuti.
Korisnikov avatar
By Mali-Princ19
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2362179#p2362179]Glasnik napisao:[/url]

Palma je isto tako ''uleteo'' kao neozbiljan igrač i sad ne možeš da ga skineš s grbače jer je stalno u nekim dilovima i pravljenjima koalicija za ostanak na malim ekranima i našim životima. :drama:
Uh, kad se setim toga. Ma Dveri su fasizam, upakovan u lep papir. Ironija je sto je isuvise ljudi slepo ovde. Ovi izbori ce biti zabavni, ali u negativnom smislu.
Korisnikov avatar
By Delete
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2362317#p2362317]Mali-Princ19 napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2362209#p2362209]Delete napisao:[/url]
Ti to ozbiljno? Covece, dzabe njima diplome kad su mozak izgubili negde...
Mozda upravo na tim fakultetima, gde im profesori, kao i meni, ispiraju mozak da je globalizam zapravo uticaj USA na nas da prihvatimo istopolne brakove, pocnemo gajiti genetski modifikovanu hranu i koristimo uvozne lekove, kojima nedostaje osnovna supstanca...a mi moramo tome da se odupremo.
Korisnikov avatar
By Srklet
dveri su sigurno nesto najstrasnije sto se pojavilo na srbijanskoj politickoj sceni. iskreno se nadam da ce propasti na izborima.
Korisnikov avatar
By barni011
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2362163#p2362163]Vel boy napisao:[/url]
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2362144#p2362144]barni011 napisao:[/url]Dveri samostalno na predstojecim izborima kao grupa gradjana.

B92
http://www.b92.net/info/vesti/index.php ... _id=590917

time ti i sheki razbijajte glavu, cenio bih kad bi poshtedeo forum mushtuluka o dverima-zverima, znash. :ozbiljan:
Ne znam sta si mislio ovim da kazes(sta je to mustuluk?), ja sam pisao o Dverima na ovom forumu i izneo moje misljenje o toj organizaciji, i pre pola godine pisao o tome da ce izaci samostalno na izbore, i da ce fasisti uci u parlament.
Ne znam koja je sada njihova popularnost ali u toku odrzavanja ili pokusaja odrzavanja parade njihova popularnost naglo raste.Nacin na koji oni predstavljaju paradu je ubedljiviji od nacina na koji taj skup predstavljaju gej aktivisti.
Toj organizaciji savrseno odgovara trenutno pisanje uz vetar gej populacije.
Korisnikov avatar
By antibiotic
Popeye napisao:dveri su sigurno nesto najstrasnije sto se pojavilo na srbijanskoj politickoj sceni. iskreno se nadam da ce propasti na izborima.
+ 1
Korisnikov avatar
By Mars
Kaže meni svojevremeno jedna drugarica-forumašica...priča o nekom desetom tamo pa kaže:
"A on ubedljiv ko Paki u Utisku nedelje..."

:lol:
Korisnikov avatar
By antonio
za dveri ce glasati deo kostunicinih biraca, deo radikalskih biraca, kler i generacije 90, 91, 92 i 93 koje su dobile pravo glasa za razliku od izbora 2008. kada ga nisu imale. generacije 90-93 su gotovo listom za fasiste

dobra strana medalje je sto ce dveri odvuci znacajan broj kostunicinih glasova, tako da ovaj verovatno ni cenzus nece preci.
Korisnikov avatar
By Vel boy
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2362483#p2362483]barni011 napisao:[/url]
Ne znam sta si mislio ovim da kazes(sta je to mustuluk?), ja sam pisao o Dverima na ovom forumu i izneo moje misljenje o toj organizaciji, i pre pola godine pisao o tome da ce izaci samostalno na izbore, i da ce fasisti uci u parlament.
duboko se izvinjavam ako sam bio predpostavio da simpatizirash dveri a ti ne to.

*mushtuluk je u smislu donoshenje prijatnih vesti, poshto kazesh da ti nije takva bila namera, izvinjavam se.
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2362483#p2362483]barni011 napisao:[/url]

Ne znam koja je sada njihova popularnost ali u toku odrzavanja ili pokusaja odrzavanja parade njihova popularnost naglo raste.Nacin na koji oni predstavljaju paradu je ubedljiviji od nacina na koji taj skup predstavljaju gej aktivisti.
Toj organizaciji savrseno odgovara trenutno pisanje uz vetar gej populacije.
znachi, gej parada, zovi, povorka, bolje reci, mirni gej javni skupovi i/ili demonstracije, je/su kriva/i shto su dveri-zveri popularni? znachi, gej zajednica Srbije bi trebala..... tachno shta? .. da ne bi dveri-zveri bili popularni? kako to gej aktivisti predstavljaju gej paradu? samo pitam.
By Glasnik
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2362596#p2362596]Vel boy napisao:[/url]
znachi, gej parada, zovi, povorka, bolje reci, mirni gej javni skupovi i/ili demonstracije, je/su kriva/i shto su dveri-zveri popularni? znachi, gej zajednica Srbije bi trebala..... tachno shta? .. da ne bi dveri-zveri bili popularni? kako to gej aktivisti predstavljaju gej paradu? samo pitam.
Joj, Vel, otvorio si milion pitanja i (nažalost?) bih se složio s barnijem u nekim aspektima ovog što je izneo.
Parada je dala Dverima vetar u leđa i njihov program(?) je gotovo isključivo anti-gej program. Koliko znam, oni ga ni nemaju detaljno napisanog i sve se svodi na porodične vrednosti, vraćanje tradiciji, bla bla.
A nesloga na aktivističkoj sceni Srbije svakako doprinosi njihovom naletu.
Plus što imamo jako malo ljudi koji nalikuju na prave aktiviste.
Većina toga je krš.
A s ovako osetljivom temom u Srbiji danas bi trebalo pažljivije da se ophodi. Još uvek ne postoji ni omanja grupica ljudi koja bi to mogla efektno da iznese...
Dakle, beda (i ekonomska i duhovna) + nezaposlenost + KOSOVO + navrat nanos aktivizam + Dveri = Kuku nama još neko vreme. :shrug:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!