Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Zašto '' Kurir '' crpi vesti sa ovog Foruma ?

1. Zato što je svakom prijatnije da posle čitanja briše guzicu papirom na kojem je odštampano '' Gay ''
8
27%
2. Zato što je ovaj Forum sav tabloidan i žut
9
30%
3. Zato što ne pazimo šta pišemo ovde
5
17%
4. Nešto drugo
8
27%
Ponovo se jedna diskusija sa ovog Foruma i to pod oznakom '' Šokantno ! '' našla u asortimanu vesti koje svojim čitaocima donosi '' renomirani '' list '' Kurir '' :

:ozbiljan:

http://www.kurir-info.rs/vesti/drustvo/ ... 188726.php" target="_blank

To je već drugi put za manje od mesec dana da novinari ovog dnevnog lista građu za svoje tekstove i mesečne plate crpe sa ovih stranica, pa se postavlja pitanje - zašto im je toliko interesantno da pišu o temama o kojima ovde diskutuju privatna lica '' sakrivena '' iza različitih nickova ?
Šta vi mislite ?
:novine:
Ali, uvod :
Zaljubljeni par stoji ispred oltara. Sveštenik završava svečani obred venčanja. Kada je sve gotovo, sveštenik daje dozvolu da se tek venčani poljube. Obojica okreću glave jedan prema drugom i ljube se u usta! To bi uskoro moglo da se desi i u Srbiji, ukoliko forumaši na sajtu Gay-Serbia.com govore istinu.
:roll:
:doh:
Korisnikov avatar
By Mars
Ne mogu da otvorim link!

A jel objavili i da će kum da bude mladunče gorile sa kojim je jedan od supružnika bio u emotivno-seksualnoj vezi?!

:fige:
Korisnikov avatar
By *deni*
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2361239#p2361239]Mars napisao:[/url]
A jel objavili i da će kum da bude mladunče gorile sa kojim je jedan od supružnika bio u emotivno-seksualnoj vezi?!

:fige:
Neeeeeee, to bi bilo previše i za njih. Gorilicu spominju ovako :
... Danas me je bivši dečko pitao da mu budem kum. Razgovarao je sa svojim sadašnjim, kopali malo po netu, uspostavili kontakte, i našli crkvu u Srbiji koja je spremna da obavi venčanu ceremoniju - pohvalio se ortacima na forumu neko ko je sebe nazvao „Gorilica“.
Oni su se, naravno, oduševili i pitali o kojoj je crkvi reč....
Korisnikov avatar
By Tungi
'On je odlučno negirao za Kurir da bilo koja protestantska crkva u Srbiji obavlja obred venčanja istopolnih brakova i tvrdi da to neće raditi ni u budućnosti.'

Kako li su se našli na tapetu i prozvani; ja bih se zakleo da je to ipak protestantska crkva.
Korisnikov avatar
By V25
Zato što je redakcija puna ozlojađenih tetaka.
Korisnikov avatar
By Mars
"neko ko je sebe nazvao Gorilica"

:smeh:

Ajde ljudi...treba neko javiti Velu da opet nije izašo...
A dobar je Pedžica. Fino je ovde plasirao buvu da je moguće da će do venčanja doći, pošto sveštenici sami mogu da odlučuju koga će da venčaju. Pa neka seljanija sad lupa glavu :
Predrag Azdejković, predsednik Gej-lezbijskog info-centra - GLIC, navodi za Kurir da je, bez obzira na to što je „zakleti ateista“, pokušao da pronađe da li u Srbiji postoji crkva u kojoj mogu da se venčaju istopolni partneri.

- Nisam našao. Ali ukoliko se uzme u obzir da sveštenici mogu sami da odlučuju koga će da venčaju, može da se desi da je neki od njih doneo odluku da venčava homoseksualne partnere - kazao je on.
Korisnikov avatar
By Mars
Dobar je Pedzica, dobar.

Šta li bi Boris M. rekao da su njega pitali (tj. da je do zaključenja broja bio dostupan...)
Korisnikov avatar
By V25
Ali ovo za "Gorilicu". Mislim, toliko su jadni, da su zabavni. Kroz koji mesec, već se vidim na Kurirovoj listi za odstrel. Čak sam imenom i prezimenom potpisan.
Korisnikov avatar
By Mars
Mene sad zanima da li će još neke (s oproštenjem) novine da pođu njihovim stopama.
Vidan je pomak na bolje.
Ranije bi se ova vest našla u Kurirovoj '' Crnoj hronici '' pod oznakom '' Bizarno ''.
A sad je u '' Društvu '' sa blažom oznakom '' Šokantno '' . :oskar:

A Gorilica mora da je već na svom radnom mestu video svoj cenjeni nick u štampanom izdanju '' Kurira ''...
:novine:
Nisam video naslovnu stranu današnjeg broja, ne bi me čudilo da je ovo na naslovnoj strani, ako nije bilo interesantnijih događaja za vikend.
Korisnikov avatar
By svejedno
pa pravo da ti kazem, po mom misljenju, sve cetiri opcije.

prva - jer kurir realno tome i sluzi, svakome, pametnom il glupom - niko ih ne shvata ozbiljno - a ovo za gay & guzicu jeste smesno, ali irelevantno.

druga - jer je gay forum 'tabloidan' sam po sebi u srbiji, odn. ovde je to sto je neko homosexualne orjentacije senzacija, iz mnogih suludih razloga. pa cak i cinjenica da postoji gay forum na kom se gej ljudi 'okupljaju' bez da beze od nekoga je, iz nekog razloga, senzacionalna, verujem.
(jedan od tih razloga je i kurir, lol - ma koliko ih niko ne shvatao ozbiljno, opasni su - ko sto niko ne shvata ozbiljno bilo koji tabloid pa ih ljudi citaju & po njima formiraju misljenje o raznim tu nekim pevaljkama & njihovim gacama)

treca - realno, ne pazimo uopce sta pisemo, sto je normalno - niko ne pazi sta pise kada dodje se opusti na nekom forumu - te realno mogu da biraju od svih tema po malo - a sve im odgovaraju iz razloga iznetog u objasnjenju za drugu opciju. (i sa te strane svaka cast gorilici na razboritosti, inace)

cetvrta - nemaju o cemu vise da pisu van dnevne politike, niti koga to da pise, izmedju ostalog, jer ozbiljna novina nisu, a cilj te novine je da dize frku & buku, a i drzi ih ko ih drzi - stoga im najlakse samo pokupe pricu sa nekog mesta gde ljudi zapravo pisu. a u srbiji gej prica 'dize buku'.

..

za mesec - dva krasce sa drugog foruma. pa ce se opet vratiti ovde. etc.
Korisnikov avatar
By gorilica
Sve se to da resiti jednom promenjenom klauzulom u pravilniku foruma i sajta.
Facebook polaze pravo na sve sto se na njemu objavi. Zasto to ne bi i Gay-Serbia?
Zastiti se deo foruma u kome bi isle ove "skakljive" teme,koje bi mogli da vide samo korisnici, a prilikom registracije se i ovako i onako trazi pristanak na pravilnik, u kome bi stajalo da je sve objavljeno na sajtu i forumu u vlasnistvu istog, i da nije dozvoljena publikacija istog bez pristanka vlasnika. Starim korisnicima se pusti masovna u2u poruka o promeni pravilnika, u kojoj se kaze da se dalje koriscenje foruma smatra pristankom na nova, izmenjena pravila i mirna Backa. Nisam pravnik, tako da neko od njih ovo moze da sroci a sve to u skladu sa zakonom.
I onda lepo Kurir objavi, bude tuzen, parice legnu forumu.
Eto izvora finansija za odrzavanje istog.
Korisnikov avatar
By Blady
Koje budale.
al ono, bas.
I lepo sto se svi potpisuju Autor: Ekipa Kurira
mislim da ih je ovo potaklo... :pervert:

- Zasad ne mogu da obelodanim naziv crkve, jer se sve to radi u strogoj tajnosti, a i njih dvojica jos nisu odlučili kada će se to desiti - odgovorio je Gorilica, a ortaci mu kazali da je bolje tako nego da „sutra osvane u Kuriru“.

doduše,nisu ništa slagali,što obično rade... :srbin:

ali vasko iz komentara: Odoh da se isplacem :smeh:
Korisnikov avatar
By *deni*
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2361339#p2361339]gorilica napisao:[/url]Sve se to da resiti jednom promenjenom klauzulom u pravilniku foruma i sajta.
Facebook polaze pravo na sve sto se na njemu objavi. Zasto to ne bi i Gay-Serbia?
Zastiti se deo foruma u kome bi isle ove "skakljive" teme,koje bi mogli da vide samo korisnici, a prilikom registracije se i ovako i onako trazi pristanak na pravilnik, u kome bi stajalo da je sve objavljeno na sajtu i forumu u vlasnistvu istog, i da nije dozvoljena publikacija istog bez pristanka vlasnika. Starim korisnicima se pusti masovna u2u poruka o promeni pravilnika, u kojoj se kaze da se dalje koriscenje foruma smatra pristankom na nova, izmenjena pravila i mirna Backa. Nisam pravnik, tako da neko od njih ovo moze da sroci a sve to u skladu sa zakonom.
Teško da to može da prođe.
Mediji često prenose informacije preuzete sa fejsbuka, tvitera i drugih društvenih mreža, uz strogo navođenje izvora. Svakodnevno po medijima čitamo i slušamo - '' Na fejsbuku osvanulo ovo, na tviteru osvanulo ono... ''
Tako i ovde - '' Kurir '' je preneo šta je pročitao, a naveo je i gde je to pročitao i situacija je čista.
Do informacija nije došao postavljanjem prislušnih uređaja, ili na drugi nedozvoljen način.
A čini mi se i da u pravilnicima mnogih foruma stoji da vlasnici sajta nisu odgovorni za sve što korisnici napišu, čime su se ogradili od sadržaja korisničkih postova.
Jedino ostaje mogućnost da se poveća stepen zaštite određenih foldera, odnosno da samo registrovani korisnici mogu da ih čitaju.
Ili da se ne piše i ne objavljuje ono za šta se ne želi da izađe u '' Kuriru ''.
Lično, smatram da se ne treba mnogo potresati i da sve ovo treba shvatiti kao dobru zabavu.
:gitara:
Korisnikov avatar
By DEXI70
ma ja bi ovde piso takve izmisljotine da im nebi bilo dobro.
kakvo gay vencanje u buducnosti, dogodilo se vec nego pop (koji je takodje homosexualac) zamolio da ne otkrivamo crkvu da ga seljani nebi lincovali, a do sada je vec vencao desetine istopolnih parova pa cak i jednog gay gospodina sa svojim dugogodisnjim partnerom jarcem simom , cinom vencanja krunisana je njihova dugogodisnja tajna veza iz koje nemaju dece i poroda.

pa dajte ljudi da se igramo sa njima.
Korisnikov avatar
By gorilica
Nije sa jarcem, vec sa nekrofilom.
I tada su citirali moja pitanja "nekrofilu" Dudi Maljkovic, samo sto mi nisu naveli nick. Pocecu da im trazim honorar, majke mi.
Korisnikov avatar
By Dominion
cekirao sve kucice. pod 'nesto drugo', skandal, kontroverze i sl prodaje i povecava tiraz. imamo dnevnih i nedeljnih novina (ozbiljnih) pun kurac, a u kurir se sjatili svi nesposobnjakovici koji ne bi prepoznali pravu pricu ni da im se servira utisnuta na supozitoriju (malo crne guje) pa je lakse izmisljati budalastine i pratiti nebitne stvari. mada ni mi nismo nista bolji sa maljkovickinim i azdejkovickinim 'performansima' ako se to moze nazvati tako...

then again, ima budala koji utrpaju temperu u chmar i prde po platnu i to prodaju tako da...

http://heahea.org/img/2039-Ass_print.jpg" target="_blank
Korisnikov avatar
By Mali-Princ19
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2361251#p2361251]Viktor Vilotijević napisao:[/url]Ali ovo za "Gorilicu". Mislim, toliko su jadni, da su zabavni. Kroz koji mesec, već se vidim na Kurirovoj listi za odstrel. Čak sam imenom i prezimenom potpisan.
Meni se nesto cini da taj neko iz Kurira masturbira na tvoje slike danonocno, tako da cisto sumnjam da ce te sponjinjati. I Kurirovci imaju dusu...NOT>. :)
Korisnikov avatar
By hlaefdige
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2361339#p2361339]gorilica napisao:[/url]Sve se to da resiti jednom promenjenom klauzulom u pravilniku foruma i sajta.

i onda od tih para pravimo orgije
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!