Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Do, re, mi, fa, sol, la, si, do

Moderatori: Hys., Moderators

Korisnikov avatar
By west end
Evrosong
"LANE MOJE" NAJUSPEŠNIJA PESMA U ISTORIJI EVROSONGA

Glasovima fanova širom Evrope pesma Željka Joksimovića proglašena je za najuspešniju u istoriji takmičenja

Pesma „Lane moje“, s kojom je Željko Joksimović 2004. godine osvojio drugo mesto na takmičenju Evrosonga u Istanbulu, glasovima fanova širom Evrope proglašena je za najuspešniju u istoriji takmičenja.

Na listi na kojoj se našlo 250 najboljih pesama svih vremena s ovog muzičkog takmičenja, kompozicija „Lane moje“ ubedljivo je pobedila prema oceni Fan kluba Belgije (OGAE), koji već godinama organizuje takmičenje poslednjeg dana u godini, zajedno sa još sedam OGAE organizacija Starog kontinenta.

U glasanju u organizaciji jednog od najuticajnijih i najstarijih OGAE organizacija u Evropi, OGAE Belgije, učestvovalo je više od 3.000 fanova iz sedam različitih nacionalnih organizacija. :vijaca:

izvor;kurir
Korisnikov avatar
By Mars
Glupo kolko i pesma.

Ako je nesto najuspesnije, onda se to ne izglasava.

I na kom je mestu ABBA i Waterloo? 238?
Korisnikov avatar
By deran
nije pesma glupa,nego je postala dosadna kao i sve kad se pretera...

nego je pre par godina bio organizovan izbor za najpesmu eurosonga u nekoj od nordijskih zemalja,i abba je pobedila...

željko nije bio ni u užem izboru,ali je zato bebi dol bila predstavljena u segmentu dizaster... :lol:
Korisnikov avatar
By Mars
E pa vise nije ABBA najbolja nego Lane moje!

I one godine nije druslana trebalo da pobedi nego to.
Korisnikov avatar
By Stripi
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2345112#p2345112]deran napisao:[/url]nije pesma glupa,nego je postala dosadna kao i sve kad se pretera...

nego je pre par godina bio organizovan izbor za najpesmu eurosonga u nekoj od nordijskih zemalja,i abba je pobedila...
Pa dobro, vijest je prenešena iz Kurira u kojem u istom broju piše o "gadnom čuklju na nozi Gice Lazarević"
http://www.kurir-info.rs/stars/gadan-cu ... 172192.php" target="_blank
:lol:
željko nije bio ni u užem izboru,ali je zato bebi dol bila predstavljena u segmentu dizaster... :lol:
A meni je Bebi Dol sa Brazilom bila genijalna. I danas mi je ta stvar dobra.
Korisnikov avatar
By deran
nisam kazao da je loša pesma,jeste zarazna i ok je-ali su je oni svrstali gde su je svrstali,i tako namontirali tih par sekundi da je i meni bilo smešno... :lol:

iiiiiiij,jbt,dvajesjedna godina od onda... :ozbiljan:
Korisnikov avatar
By *deni*
Pitam se hoće li mi se ispuniti želja da susjedi Hrvati ikad na ovo renomirano natjecanje pošalju Ljupku Dimitrovsku, ili Jasnu Zlokić. To su moje dvije jako omiljene šlager umetnice iz stare garde.
:yes:
Korisnikov avatar
By deran
sumnjam...

mene više čudi kako ti pamtiš uopšte ljupku,ja sam već zaboravio...

ali jasna je bila BOOOM-pravo niotkuda sa skitnicom i pobedi u splitu...
Korisnikov avatar
By *deni*
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2357059#p2357059]deran napisao:[/url]sumnjam...

mene više čudi kako ti pamtiš uopšte ljupku,ja sam već zaboravio...

ali jasna je bila BOOOM-pravo niotkuda sa skitnicom i pobedi u splitu...
Ljupku volim od malena, njezin nježan glas me je uvek privlačio.
Doduše, pod starost ju je glas ponešto izdao, što se najbolje može čuti na snimcima sa njezinog jubilarnog koncerta od pre par godina :

Korisnikov avatar
By Mars
A jel vam se sviđa Nina Badrić?

Meni ono liči na jakog kandidata za poslednje mesto.
Korisnikov avatar
By now_pictured
ova pesma je bila izabrana za slovenacku pesmu, inace je napisao isti koji je napisao i molitvu

Korisnikov avatar
By *deni*
Predstavljena je konačno i ta famozna srbijanska numera za Evropu 2012.

Kakav ukus vam ostavlja u ustima posle slušanja ?
:ozbiljan:
Meni gorak.
Korisnikov avatar
By Srklet
netko mi rece da je joksimovic pokrao coldplay. ne slusam niti jednu od te dvije bljuzge, ne bih znao. ^^

meni je rusija simpa. lude babe :love:
Korisnikov avatar
By Waldorf
Prvi put ove godine imam želju da gledam i navijam i to za Kaliopi. :cheer: Ima da se razočaram, znam, ali nema veze.

I nadam se da će pevati na makednoskom.. Mnogo je bolja verzija.

Korisnikov avatar
By deran
...i još u vezi željka-meni je on stvarno antipatiĆan do koske i zbog toga uvek zaboravim koliko on zapravo dobro peva...
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 14
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!