Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Dugo prizeljkivani forum od sada medju nama :)

Moderatori: Waldorf, Moderators

bioskop ili piraterija?

bioskop
7
33%
piraterija
14
67%
By polarlicht4.1
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2360215#p2360215]Dirrty napisao:[/url]Ne znam za kultne filmove, ali mislim da se starija izdanja i neki festivalski filmovi daju redovno makar na jednom mestu u gradu, nisam siguran gde.
Što se tiče starijih filmova, meni jedino Kinoteka pada na pamet... I "Ilegalni bioskop" u Magacinu ali to sad već zavisi od izbora onih koji puštaju i vode diskusiju tamo. Ako neko zna za još neko mesto, hteo da budem informisan.
Korisnikov avatar
By hlaefdige
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2359911#p2359911]polarlicht4.1 napisao:[/url]Kad bih čekao da filmovi koje gledam budu u bioskopu nikada ništa ne bih pogledao. Tako da hteo ne hteo moram da skidam filmove sa neta. Kakvog će kvaliteta, pak, biti to što skidam zavisi od dostupnosti samih filmova jer je neke jednostavno nemoguće naći a da ne budu ripovi sa VHS-a n-te generacije.
bastako + zivim u selu koje ima lep bioskop ali u filmovi koje dovlace uzasni
Korisnikov avatar
By Mars
Trebalo bi povezati blagodeti piraterije sa bioskopskom infrastrukturom, posebno u manjim mestima.
By polarlicht4.1
To sigurno i ne samo u manjim mestima. Jednom sam gledao Le mépris u Kinoteci i to što su imali je bio krš, jedva se srpski titl video a da ne pričam o kvalitetu slike. Ja imam bolji snimak od toga, a pritom mogu vrlo lako da dođem i do celog blurej ripa očas posla.

Ovo što ja imam na umu, naravno, moglo bi da se desi samo u idealno sistemu u kome nema copyright-a, ali eto "Ilegalni" postoji već godinama bez problema...
Korisnikov avatar
By Mars
Pomenuo sam manja mesta jer je tu manja sansa da se na njih ostrvi neki Đilas, čim vidi da ljudi imaju malo radosti (a on sam pri tome nikakvu materijalnu korist).
Korisnikov avatar
By sapa09
Ne idem u bioskop.
Ovde vec skoro 10 godina ne radi, a jedini u okolini koji postoji je u Jagodini.A obicno kasno saznam da se prikazivao neki film koji hocu da pogledam u Jagodini..
Korisnikov avatar
By boo_radley
Piraterija.

U Bg-u ne idem u bioskope zbog ovoga:
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2360026#p2360026]deran napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2360024#p2360024]Birthday_girl napisao:[/url]
bioskop je cesto stresno iskustvo. nikad ne znas sta te ceka, koliko zderaca, saptacha, vikacha, lupacha u stolicu...
+kokice,suncokret,kese od bombona,ostali celofani-božesačuvaj... :povez:
A u mojoj varošici je bioskop obično prazan ali retko puštaju ono što mene zanima pa ne idem, a i slika i ton su krš. :ozbiljan:
Korisnikov avatar
By LadyOfTheFlowers
piraterija, sta bioskop kad pola filmova koje ja zelim da gledam nikada nece krociti tamo xD
Korisnikov avatar
By Misfit
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2360227#p2360227]polarlicht4.1 napisao:[/url]Što se tiče starijih filmova, meni jedino Kinoteka pada na pamet... I "Ilegalni bioskop" u Magacinu ali to sad već zavisi od izbora onih koji puštaju i vode diskusiju tamo. Ako neko zna za još neko mesto, hteo da budem informisan.
u Žici znaju da puštaju kul filmove, samo ne znam kakva je sada situacija pošto u poslednje vreme nisam išao. doduše, ventilacija je užasna, a i zna da bude nezgodno kada je gužva.

jednom sam film gledao na barskoj stolici tik uz one Egzorcist stepenice, zamalo da završim kao Father Karras. celo veče sam proveo u grču, da se slučajno ne nasmejem ili nakašljem, i stropoštam nadole, a puštali su Vudija Alena, a ja sam još i strastveni kanceraš!
Korisnikov avatar
By Myself
U poslednjih mesec dana sam bila vise puta u bioskopu, nego u poslednje 3 godine.
Steta je sto se uglavnom daju komercijalni filmovi.
Mi, u Novom Sadu, smo svojevremeno imali "Dom kulture" gde su se davali i nekomercijalni filmovi.
Danas toga nema.
Znaci, kombinacija. :)
Korisnikov avatar
By Mars
Mi smo u Nišu imali mali bioskop "Čaplin", u podrumu bioskopa "Čegar". Manja sala, manje platno...klasici, tematski vikendi, serije autora.

Neopisivo lepo, ali neopisivo.
Korisnikov avatar
By constantine
zazivela tema :)
ont ja uglavnom piraterija
mada imam odredjene filmove koji moraju da se gledaju u bioskopu
poslednji deo o hariju sam gledao u bioskopu i nisam se pokajao :)
Korisnikov avatar
By Sunce
Bioskop, definitivno.

Dosdan sam ali da ponovim, ne skidam sa neta jer mi je net spor, a i ne znam da skidam sa neta.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!