Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By *deni*
Zaposleni će raditi normalno, pomoć onima koji su zavejani
Zaposleni koji mogu da stignu do svojih radnih mesta trebalo bi da se pojave na poslu i u slučaju proglašenja vanredne situacije, izjavila je danas direktorka Uprave za bezbednost i zdravlje na radu Vera Božić-Trefalt.
- Rad u zatvorenom prostoru se može obavljati, naravno, u zavisnosti da li se može doći do radnog mesta - kazala je Božić-Trefalt agenciji Beta i dodala da nije moguće izdati naredbu o prestanku obavljanja svih poslova.
Trefalt je dodala da poslodavci, ipak, mogu da odluče i da prekinu sa radom, ukoliko, zaposleni ne mogu da stignu do radnog mesta, ili radi uštede energije.
Prema njenim rečima, u vanrednoj situaciji moraju se obavljati i oni poslovi na otvorenom, koji su od elementarne važnosti, a poslodavac je dužan da obezbedi posebne uslove za to.
- Sneg se mora rašćišćavati, a i javni gradski prevoz treba da funkcioniše u okviru mogućnosti - kazala je Trefalt i dodala da bi poslodavci u takvim situacijama trebalo da drugačije organizuju rad, omoguće kraće smene, obezbede zaštitnu opremu i tople napitke.
Vlada Srbije donela je odluku o proglašenju vanredne situacije na teritoriji cele zemlje.
http://www.24sata.rs/vesti/aktuelno/ves ... 7983.phtml" target="_blank

I tako...
Malo mi je čudno što se u februaru mesecu uvodi vanredna situacija zbog snega i hladnoće, a i ne sećam se da su se ranije usred zime proglašavale vanredne situacije zbog vremenskih prilika sasvim primerenih tom dobu godine.
Šta vi mislite ? Osećate li se kao da ste u vanrednoj situaciji ?
:skijanje:
Ja ne. Osećao bih da je vanredna situacija da je mesec maj, ali sneg i led u februaru su za moj pojam sasvim redovna situacija.
Korisnikov avatar
By hlaefdige
u skoli je ovo jos i dobro...bar su lepo rekli da nemaju za grejanje pa ne radimo...mnogo bolje nego kada nas zajebavaju sa onim gripom, ili nedajboze, kada nam izmisle strajk da se popicimo izmedju sebe, ne isplate nam plate, pa ih onda jos kreditiramo mesec dana...
Korisnikov avatar
By Mars
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2352898#p2352898]*deni* napisao:[/url]Šta vi mislite ? Osećate li se kao da ste u vanrednoj situaciji ?
Ja ne. Osećao bih da je vanredna situacija da je mesec maj, ali sneg i led u februaru su za moj pojam sasvim redovna situacija.
Sneg i oko snega je ono jedino sto je normalno u Srbiji.

Inace je ona u vanrednom stanju od kad je na vlasti DS banda sa koalicionim partnerima.
Korisnikov avatar
By IriS
meni je vanredna situacija u telu posle današnjeg čišćenja snega, smetova i ostalih vodenih tvorevina oko auta :cut:
Korisnikov avatar
By Tungi
Pa mogli bi da se ogrnu nekim drugim opravdanjem.

Nema mazuta, mnogo čega nema.. Sve je u kurcu. Svaki dan treba da nam je vanredno stanje.
Korisnikov avatar
By deran
moram priznati da sam iznenađen da imamo struju još uvek,a kako sam to upravo pomenuo,mislim da sam i to urekao... :smeh:
Korisnikov avatar
By Vel boy
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2352898#p2352898]*deni* napisao:[/url]
Zaposleni će raditi normalno, pomoć onima koji su zavejani
Zaposleni koji mogu da stignu do svojih radnih mesta trebalo bi da se pojave na poslu i u slučaju proglašenja vanredne situacije, izjavila je danas direktorka Uprave za bezbednost i zdravlje na radu Vera Božić-Trefalt.
- Rad u zatvorenom prostoru se može obavljati, naravno, u zavisnosti da li se može doći do radnog mesta - kazala je Božić-Trefalt agenciji Beta i dodala da nije moguće izdati naredbu o prestanku obavljanja svih poslova.
Trefalt je dodala da poslodavci, ipak, mogu da odluče i da prekinu sa radom, ukoliko, zaposleni ne mogu da stignu do radnog mesta, ili radi uštede energije.
Prema njenim rečima, u vanrednoj situaciji moraju se obavljati i oni poslovi na otvorenom, koji su od elementarne važnosti, a poslodavac je dužan da obezbedi posebne uslove za to.
- Sneg se mora rašćišćavati, a i javni gradski prevoz treba da funkcioniše u okviru mogućnosti - kazala je Trefalt i dodala da bi poslodavci u takvim situacijama trebalo da drugačije organizuju rad, omoguće kraće smene, obezbede zaštitnu opremu i tople napitke.
Vlada Srbije donela je odluku o proglašenju vanredne situacije na teritoriji cele zemlje.
http://www.24sata.rs/vesti/aktuelno/ves ... 7983.phtml" target="_blank

I tako...
Malo mi je čudno što se u februaru mesecu uvodi vanredna situacija zbog snega i hladnoće, a i ne sećam se da su se ranije usred zime proglašavale vanredne situacije zbog vremenskih prilika sasvim primerenih tom dobu godine.
Šta vi mislite ? Osećate li se kao da ste u vanrednoj situaciji ?

sve odlichno recheno.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!