Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ostale teme i diskusije...

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By Sylar
@Azdaja
Nekad ni kuca nije idealno rjesenje.
Daleko od toga da je box savrsena stvar.
Pas koji je navikao biti vani ne moze biti u kuci. Napravio bi stete i vise nego sto mislis. Meni je moj medo i vise nego dovoljno ludila napravio u kuci i tek nakon par 2 mj. sam ga doveo u red.

Sto bi onda trebali napraviti u azilu za zivotinje? u osječkom azilu ih je malo neki stotinjak u malo skucenom prostoru. protivnik sam lanca, ali bolje i lanac vec da ga kao neku supci bace na ulicu i ostave da crkne od gladi ili ga auto lupi.
Korisnikov avatar
By Azdaja
ja mislim da bi mogla ovde svasta napisati posto imam 5 pasa, a 2 je usvojeno - hteli su ih uspavati...

moji kucici zive bolje nego pola serbijanskih zitelja, a da ne pricam o uslovima za zivot - to moze svako videti, ako dodje...

kuca je idealno resenje za psa koje nema kontrolu dok se boks ne napravi - rece devojka, oprez! znaci nije naj socializovan...

jesam protiv lancine skroz na skroz + lancine od par cm :lol:

ako psa socijalizujes od malih nogu, da li je lanac potreban? mozda nekim psima, a i to nije razlog da kuce izbacis napolje i zveknes ga na lancugu...to je bio TVOJ propust kao vlasnika, a ne kucin :)
Korisnikov avatar
By Sylar
Ja imam 3 psa. Sva tri su spašena da ih ne uspavaju. Isto tako znao sam volontirati u azilu kako bi im pomogao bar na neki nacin.
Poanta posta mi je samo bila da je između 2 zla uvijek bolje izabrati ono manje. Kasno je govoriti o socijalizaciji vec odraslog psa. U mom slucaju ne vezemo pse. 2 su u velikom ograđenom dvoristu a 1 je kod mene u stanu.
Neki drže psa u boxu po 7/8 sati dok je ostatak vremena pušten.
Al sada...s obzirom da ne znam uslove u kojima živi obitelj gore navedenog psa ne mogu dalje komentirati.
Korisnikov avatar
By Azdaja
meni nije bio problem uciti starog (od 2-3god) psa "trikove", jeste tesko...ali, nije neizvodljivo...drzim samo pitice, jesu privzeni ljudima, al ima teskih...:drama:
Korisnikov avatar
By Markiza
ljubav vlasnika prema psu/keru/kuci se ne meri prema tome da li je box napravljen bas za njegovu velicinu :awesome:

A TEK AKO IMA PASOS, onda je faker?

sad da objasnim sve ovo...uzmem u pricu i tebe i nsc-a i ne prozivati zene koje se protive stavljanju kucnog ljubimca na lanac - glupace...

mogla si ga uvesti u kucu dok se boksic ne sredi...i da, nije ni boks idealno resenje, kao kucica za psa na otvorenom - trckaraju po dvoristu bez granica...;)[/quote

Ne boks nego kućica.I nisam ja dotičnu osobu nazvala glupačom...ja nikoga tako ne nazivam. :) Ne znam odakle ti to.I kad sam rekla čuvan sa mnogo ljubavi tako sam i mislila.To je van konteksta boksa,kućice,pasoša i ostalog...Bio je štene kad smo ga uzeli.Malo, prljavo i neuhranjeno i trebalo je da završi na ulici zato što je mešanac i što ih je bilo mnogo.Niko takvu štenad nije hteo.Dala sam čoveku 3000 dinara da ga ne baci i da me sačeka.I nije kućni pas nikako- prevelik je za ovako malu kuću.Nemam mnogo para samim tim ni prostora.Ne živim sama već nas ima poprilično.Takav pas mora da ima boks ,da se šeta na lancu i,naravno,da trčkara u dvorištu.Ja mogu to da mu obezbedim a ne znam šta bih mogla više.
Korisnikov avatar
By Azdaja
nisi ti, lepo sam sve napisalaaaa...nemojte se jediti, nish lose nisam mislila :D

evo, idem sad staviti pse na lance - da bidne mir na temi... :lol:
Korisnikov avatar
By Hellas
^ Ti to imas nesto protiv mog psa? Je l' ti previse slatka?
Korisnikov avatar
By Sheytan
Veran pas otišao s gazdom u belu smrt

Đorđe Stefanović (46) iz Lazarevca pronađen je smrznut u subotu ujutru, na 400 metara od svoje kuće, a kraj njega i mrtav veran pas.

Slika
To je kučeća vernost (Foto:"Alo")

Pored nesrećnog Stefanovića pronađeno je telo psa, koji je, sudeći po tragovima u snegu, cele noći kružio oko svog gazde i na kraju, kada je iznemogao, legao i uginuo pored njega!

Đorđe Stefanović je otac petoro dece. Kako saznaje "Alo", on je prethodno bio na groblju gde je kopao raku, a od ljudi koji su ga angažovali je dobio ćebe, s kojim je i pronađen u snegu.

Nesrećni čovek se smrzao kada je krenuo kući, a pored njega je pronađen pas koji se, kako kažu meštani, nikada nije odvajao od njega, navodi "Alo".
  • 1
  • 38
  • 39
  • 40
  • 41
  • 42
  • 66
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!