- 26 Jan 2012, 10:09
http://www.kurir-info.rs/vesti/drustvo/ ... 175152.php" target="_blank
Malo mi smeta što je krenuo da se vadi zbog kletve, ali dobro, politika je kurva.
Dakle, da li su Gordana Pop - Lazić , Nataša Jovanović i Vjerica Radeta, do sada najpoznatije javne bacačice kletvi, dobile dostojnu konkurenciju, možda i naslednicu ?
FUNKCIONER SPS UDARIO NA CRKVU
MILIĆEVIĆ: IRINEJU, GOREĆEŠ U PAKLU!
Član GO SPS Boris Milićević na Tviteru zapretio patrijarhu i vladikama Irineju bačkom i Pahomiju
BEOGRAD - Skandal!
Boris Milićević, član Glavnog odbora SPS, poručio je srpskom patrijarhu Irineju, ali i vladikama bačkom Irineju i vranjskom Pahomiju, da će goreti u paklu!
On je te reči mržnje ispisao na društvenoj mreži Tviter, a sve zbog toga što, kako je naveo, izraelskom ambasadoru nije dozvoljeno da prisustvuje obeležavanju Novosadske racije (pogroma tokom kojeg je mađarska vojska ubila i pod led Dunava bacila najmanje 1.300 Novosađana, prim. aut).
„Obezbeđenje Irineja, Irineja i homopedofila Pahomija nisu dali izraelskom ambasadoru da prisustvuje obeležavanju Racije. Goreće u paklu“, napisao je Milićević.
Funkcioner SPS potvrdio je za Kurir da je to izrekao, a na pitanje da li je svestan da je to govor mržnje, pozvao nas je da ga prijavimo.
- Ako vi mislite da je to govor mržnje, prijavite me sudu! Ako u Zakonu o zabrani diskriminacije nađete da je to to, slobodno pozovite nadležne institucije - ironično će Milićević.
A onda je i promenio ploču.
- Ako pažljivo pročitate, videćete da sam mislio na njihovo obezbeđenje, a ne na njih. O njima uopšte i ne razmišljam - rekao je.
Upitan šta su mu u stranci rekli zbog takvih reči, Milićević je odgovorio da niko nije reagovao.
- Neću imati posledice, jer je SPS stranka slobode misli i govora - nada se on.
Međutim, njegov šef, lider SPS Ivica Dačić, ne misli tako. On, kako nam je rekao, nije ni znao za Milićevićev „post“.
- Porazgovaraću s Borisom o tome što je napisao. Istina je da kod nas postoji sloboda misli i govora i da svako ima pravo na mišljenje, ali svakako da ne sme da se koristi takav rečnik i govor mržnje - naglasio je Dačić.
http://www.kurir-info.rs/vesti/drustvo/ ... 175152.php" target="_blank
Malo mi smeta što je krenuo da se vadi zbog kletve, ali dobro, politika je kurva.
Dakle, da li su Gordana Pop - Lazić , Nataša Jovanović i Vjerica Radeta, do sada najpoznatije javne bacačice kletvi, dobile dostojnu konkurenciju, možda i naslednicu ?