Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Dugo prizeljkivani forum od sada medju nama :)

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By Srklet
nisam jos pogledao sve da mogu reci, ali imam neke favorite u nekim kategorijama ^^

glavni glumac - brad pitt ili gary oldman
glavna glumica - rooney mara ili viola davis (doduse, 'the help' mi se organski gadi, al davis je genijalna glumica :love: )
sporedni glumac - christopher plummer (umrijet će čoek bez oscara :drama: )
sporedna glumica - jessica chastain zbog svih uloga iz 2011.
Korisnikov avatar
By V25
Ma daj Popaje, Viola Davis... Dobra je glumica, ali ta uloga... film su iznele Octavia Spencer i Jessica Chastain. Dao bih ga pre i Meryl, iako je ovo karikatura, a ne uloga, no ipak se ne može poreći kakva je tek ona glumica. Ali "Extremely Loud and Incredibly Close" za najbolji film... taj momenat je genijalan...
Korisnikov avatar
By V25
Po meni, "Doubt" je bila sjajna uloga, ne tako dobra adaptacija u film, ali ok... Nemam velika očekivanja od "My Week with Marilyn", ali Michelle jeste izrasla u dobru glumicu, tako da još uvek nisam siguran. Koliko god voleo Glenn Close, za ovaj film čovek samo može reći da je nominacija njena nagrada.
Korisnikov avatar
By Mars
Izbor je toliko tragičan da će ovo biti godina ispravljanja nekih ranijih nepravdi.

A ako pobedi neki adekvat Sandre Bulok (u bilo kojoj kategoriji) onda definitivno treba dici ruke od te manifestacije.
Korisnikov avatar
By Laerem
Bezveze godina, nemam favorita. Ali ekstremno sam skeptican prema "The Artist", za kojeg mislim da ce pokupiti najvaznije nagrade; nisam gledao, nemam pojma o cemu se radi, niti me pretjerano interesira, but it looks like a sugary ode to a bygone era of silent films, and Hollywood is a sucker for cheap sentimentality.

Jedino sto mi se zaista gleda od navedenih filmova je The Descendants.

I bilo bi lijepo da dobije Rooney Mara.

I da, Brad Pitt je trebao biti nominaran za sporednu ulogu u The Tree of Life, a ne taj Moneyball.
By polarlicht4.1
Jedino što sam gledao je The Tree of Life a to je da se čovek naježi. Skinuo sam The Artist no kažu da je neki pokušaj kraduckanja/ublažavanja estetike Guy Maddina, ko zna šta su smuljali (a Guy Maddin je genije). Jedino bih još da pogledam A Separation Asghara Farhadija ali mi se nikako ne da, sve zvrji u kompjuteru i zauzima mesto...A da, i možda Bullhead Michaela R. Roskama.

Ostalo nit' me zanima nit' želim da znam da postoji a još manje da gledam.
Korisnikov avatar
By Misfit
just popped in to drop a bomb: kirsten dunst. her dead eyes never looked better. :kosach:
By polarlicht4.1
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2348423#p2348423]polarlicht4.1 napisao:[/url]Jedino bih još da pogledam A Separation Asghara Farhadija ali mi se nikako ne da, sve zvrji u kompjuteru i zauzima mesto...
Odličan je film. Ne znam šta me je tačno toliko fasciniralo da mi je 2h koliko traje prošlo očas posla ali sam baš uživao gledajući ga. Jedan od boljih filmova iz prošle godine.
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2348423#p2348423]polarlicht4.1 napisao:[/url]
A da, i možda Bullhead Michaela R. Roskama.
Ako je ovo najbolji belgijski film (a valjda nominuju za Oskara najbolje, šta znam) onda im je stanje u kinematografiji jako, jako loše.
Korisnikov avatar
By deran
stigla oskudacija i u Olivud... :cowboy:
Korisnikov avatar
By Misfit
na koju foru se Extremely Loud & Incredibly Close provukao? taj Stephen Daldry mora da šuruje sa đavolom, nije zdravo koliko je Oscar-friendly. :shocked:
Korisnikov avatar
By Mars
To što se nama od tog filma povraća ne znači da tamo negde ne udara u nečije patriotske strune. Plus što tamo mora da budeš patriota po direktivi.

Pa kad smo prošle godine mogli onoliko da cmizdrimo (i nagradimo!) filmsko viđenje Britanskog patriotizma, pa boga mu poljubim - ima ovo bar da nominujemo!

A i Daldry nije nominovan za režiju...
Korisnikov avatar
By Misfit
zar im nije bilo dovoljno all-american white christian vajba sa onim pobačajem, the tree of life? :drama:

inače, treba još da pogledam the artist i hugo, ali trenutno se dvoumim između the descendants i moneyball. verovatno ovo prvo.
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2351269#p2351269]Mars napisao:[/url]
A i Daldry nije nominovan za režiju...
čoveku su sva 4 igrana filma koja je napravio nominovana za oskara. hič se sada rotira u grobu.
Korisnikov avatar
By Mars
Pa to ne znam. Ali čik da nominiješ onakav neki film, uz sve izginule policajce, vatrogasce i civile...

Javite za Hugo da li je čisto dečiji film.
Korisnikov avatar
By V25
Final update:

1. Najbolji film - "The Artist"
2. Režija - MIchel Hazanavicius ("The Artist")
3. Glavna muška uloga - Brad Pitt ("Moneyball")
4. Glavna ženska uloga - Meryl Streep ("The Iron Lady")
5. Sporedna muška uloga - Christopher Plummer ("The Beginners")
6. Sporedna ženska uloga - Octavia Spencer ("The Help")

Ovu listu sam napravio spram onoga kako mislim da će Akademija na kraju reagovati. Eventualni schocker bi bio da udele Scorceseu za režiju i film a Jeana Dujardina nagrade za glavnu mušku ulogu. Do skoro sam mislio da Violu Davis ništa ne može sprečiti da dobije Oskara, ali mislim da je SAG nagrada ovog puta bila sve što će dobiti, te da će se Streepovoj nakon 29 godina odužiti. Iako je obožavam, nisam oduševljen što će nagradu dobiti za tako loš film.
Korisnikov avatar
By Mars
E, ja tako isto za Hugo.
Korisnikov avatar
By wizzy
Nije ni Amerika sto je nekad bila, pa nije ni Oskar. Rooney Mara licno simpatisem pa za nju navijam, ali mislim da ce veteranka Meryl ipak da je osvoji u ovoj kategoriji. Ostale su mi neinteresantne.
Korisnikov avatar
By V25
Slažem se da treba razdvojiti dobru glumu od lošeg filma, ali opet, i pored toga, Streepova je poslednjih par godina (kao i uvek) imala odlične uloge, te mi ova baš i nije idealan izbor za nagradu. Viola Davis mi je kao što rekoh misterija, Glenn Close prosečna (a među omiljenim glumicama mi je) i vrlo neuverljiva sa druge strane, Rooney Mara je odlična i činjenica je da tu devojku čeka kvalitetna karijera. "My Wseek with Marilyn" nisam gledao, no Williamsova je sjajna glumica, iako ne volim filmove za koje je nominovana, "Brokeback Mountain" i "Blue Valentine", ali ne sporim da je uvek odlično odradila posao. Za "Blue Valentine" ne mogu reći da je loš, samo meni nije prijao. A ovaj prethodno pomenuti je đubre samo takvo, i da nije bilo Williamsove mogla bi celokupna glumačka postava da se obesi.
By Sixto
Sinoc odgledah Celicnu Ledi i ne mogu se oteti utisku da filmu nesto fali. Deluje kao vizuelna prezentacija konfuzno nabacanih dogadjaja.

Ok kontam, portretisu njene usedelicke dane na relaciji kuhinja krevet, ali o toj zeni sigurno ima mnogo vise da se kaze i pokaze.

Meril je ok, mada, scene mi na momente deluju 'vid'te kako smo vizuelno docarali bivsu premijerku'. Kao da gledas portret kome se micu usne.

Maska za Tacerovu u starijim danima je savrsena.

Albert Nobs-a nisam do sad gledao ali Glen mi na trejleru deluje kao da je ukrala nesto sa seta pa metnula pod sako i jedva ceka da se sve zavrsi da ode u prikolicu i cusne to u torbu.
By Ulix
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2357080#p2357080]Viktor Vilotijević napisao:[/url]Slažem se da treba razdvojiti dobru glumu od lošeg filma, ali opet, i pored toga, Streepova je poslednjih par godina (kao i uvek) imala odlične uloge, te mi ova baš i nije idealan izbor za nagradu.
Sada mi se čini da je u većem delu filma u pitanju pre izvanredna imitacija nego izvanredna gluma. Ali čak i tako, ja ne znam mnogo glumica koje bi uspele to tako dobro da izvedu. Sigurno da je imala boljih uloga koje je trebalo nagraditi. Recimo, ona u Adaptaciji i za to je trebalo da dobije Oskara, kao i pre nekoliko godina u Sumnji. (Pa čak i Julie & Julia, majku mu, kad vidiš ko joj je bio u konkurenciji, koliko god da je taj film loš.)

Ali znaš kako, ja sam zamislio da ona mora do kraja karijere dobiti još minimalno dva Oskara, zato ne treba mnogo birati. :drama:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!