Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Iskustva, podrška, ...

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Anhedonie
Ni ubiti ni leciti vec diskriminisati. Na sto vise nacina. Oni koji vrse diskriminaciju bez razloga ne zasluzuju nista drugo.
oni se brane od diskriminacije jer ih clanovi gay populacije diskriminisu gore nego homofobi sve nas
a te galamdzije ("ispravni gejevi") retko da su autovani pre dvadesete pa i dosta kasnije, sto je za ovakvu diskriminaciju neautovanih ipak suvise odocnelo autovanje
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
Jos i kada se u njihovim ustima nadje slava, pa bezobrazluk im nema granica... :drama:
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2348078#p2348078]tasa napisao:[/url]oni se brane od diskriminacije jer ih clanovi gay populacije diskriminisu gore nego homofobi sve nas
a te galamdzije ("ispravni gejevi") retko da su autovani pre dvadesete pa i dosta kasnije, sto je za ovakvu diskriminaciju neautovanih ipak suvise odocnelo autovanje
vjernica, a laže. :drama: you make baby jesus cry. :(
kad aut ljudi počnu tući, davati otkaze, napadati na ulici i sl. one koji nisu aut, onda ćemo možda moći pričati o tome da se ormaruše diskriminira gore nego što to čine homofobi. jednostavno, nije istina.
diskriminira ih se daleko manje nego što oni diskriminiraju sami sebe. :andjelak:
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2348084#p2348084]Popeye napisao:[/url]
diskriminira ih se daleko manje nego što oni diskriminiraju sami sebe. :andjelak:
preporucujem ti da hitno procitas knjigu Filosofija palanke
tamo ces naci odgovor na gore iskazanu malogradjanstinu

tvoja briga za tudji zivot je alarmantno palanacka boljka
homofobi kazu da peder nije normalan a "pravi peder" vodi debatu da li treba pedera ubiti kao ajkula delfina :facepalm: ili sta si vec ponudio od mogucih brutalnih, nasilnih i diskriminirajucih resenja kako zbrinuti tudju brigu

Hardcore autohomofobija - liječiti ili ubiti?
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2309310#p2309310]Popeye napisao:[/url]

i, kako je najkonstruktivnije reagirati na pojavu takve, erm, pojave? :misli: amnputirati kao gangrenozan ud ili tek ignorirati? pokusati uci u diskusiju i skrenuti paznju toj osobi da je totalno bolesna? ismijavati i vrijedjati? sta, kako? :party:

pitam i za online komunikaciju i za RL. :)
4. Osećate da gubite, da vam argumenti ne idu u korist? – menjajte temu. - Dakle, protivnik vas je pobedio u jednoj oblasti, još uvek se nekako borite za opstanak, sudija svira dvadeset i osmu rundu, vi nemate izlaza. Šta radite? Prebacujete igru na drugi teren, svoj teren. Uhvatite se za neku manje-više trivijalnu stvar u kojoj možete okrenuti stvar u svoju korist i krenite da diskutujete o tome. Probajte da to bude što suptilnije, jer će protivnik prozreti vašu nameru i nokautiraće vas (metaforički rečeno, a možda i bukvalno, nikad se ne zna).

:blabla:
Korisnikov avatar
By Anhedonie
Ali taso, aktivista i treba da brine za tudje zivote, inace bi bio predrag azdejkovic.
mislis brine = ubija, diskriminira, ismijava, vredja, leci...

na koji nacin autor topica kao nas aktivista pomaze osim sto je klon Obraza i sl dusebriznika palanackih i mrzitelja svega sto je drugacije od njih

on nas ubedjuje, kao ti, da je takav njegov aktivizam ok a vidim mnogi ga podrzavaju

ne znam samo s kojim pravom
i sta moze da opravda takav stav i takva dela
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2348120#p2348120]Popeye napisao:[/url]stop making sense, she can't understand if you make sense. :cvet:

4. Osećate da gubite, da vam argumenti ne idu u korist? – menjajte temu. - Dakle, protivnik vas je pobedio u jednoj oblasti, još uvek se nekako borite za opstanak, sudija svira dvadeset i osmu rundu, vi nemate izlaza. Šta radite? Prebacujete igru na drugi teren, svoj teren. Uhvatite se za neku manje-više trivijalnu stvar u kojoj možete okrenuti stvar u svoju korist i krenite da diskutujete o tome. Probajte da to bude što suptilnije, jer će protivnik prozreti vašu nameru i nokautiraće vas (metaforički rečeno, a možda i bukvalno, nikad se ne zna).

:blabla:
znam koliko je previse za svakoga ko je iole normalan

tvoje reci govore dovoljno o tvojim delima:
znam da mrzis drugacije od sebe i da vodis debatu leciti ili ubiti...
znam da te tvoja dela ne cine vrednijim pederom nego te stavljaju u isti kos sa Obrazom (mozda bi se jedino oni obradovali sto slavis sv nikolu na kojeg letis kao muva na g... - ostavi to svoje tugovanje za sebe, nikoga ne zanima slava tvoje porodice kako ti to nazivas kada ti ponestane argumenata za sopstveno lupanje)
nista na ovom svetu ti ne daje pravo da se mesas u neciji zivot niti da brines zasto neko zivi na ovaj ili onaj nacin A DRUGACIJE OD TEBE
da si jedini aktivista na svetu nemas pravo da osudjujes bilo koga niti razmatras sta treba uciniti sa njegovim zivotom
jedini zivot na koji imas pravo da lecis ili ne znam kako korigujes je tvoj bedni i Obrazovski zatrovan koji nikoga ne zanima i taj otrov treba da zadrzis samo za sebe
kao aktivista (kako sebe nazivas) imas citav niz mogucnosti da se izboris za resenje problema nase populacije ali problem je sto tebe to ne zanima, sto ne nazivas stvari pravim imenom i sto kao biserka odvalis - zamena teza kada ti neko kaze sta konkretno lupas i kakav si NEcovek
kada stvoris uspesnu lgbt stranku, kada udjes u skupstinu i izboris se za zakon koji bi nam pomogao tada reci ja sam aktivista a do tada prestani da palamudis kako imas pravo da nekoga lecis ili ubijas i prestani stvari nazivati pogresnim imenom
nevesto skaces sam sebi u stomak kao sinoc biserka sonja biserko u emisiji upitnik (poseban joj je biser da nece da prica o tekstu a pozvana je u emisiju da bi pricala o njemu - to je tvoj mentalni sklop i tvoj obrazac ponasanja)
http://www.rts.rs/page/tv/sr/story/22/R ... itnik.html" target="_blank
i brate smaras za sve medalje sveta
evo recimo da mislim na tvoj nacin - sasvim je nebitan razlog tvog neautovanja do doba kada si stara konjina jer se normalni gejevi autuju do petnaeste
sta uciniti retroaktivno sa tobom, da te lecimo, ubijemo, ponizavamo, proganjamo, etiketiramo
sta covek da ucini sa tobom a mora se nesto uciniti jer imamo apsolutno pravo da se mesamo u tvoj zivot i da ga korigujemo jer je drugaciji od naseg
ko je sledeci na tvojoj listi mrznje
ciji jos zivot mislis korigovati
ciju jos razlicitost ne mozes podneti
kakva si jos prava umislio da imas
i kakvim jos imenima sebe nazivas i kakva jos dela sebi pripisujes

Filosofija palanke Radomira Konstantinovica place za tobom da je procitas iako tesko da ikakva knjiga moze isterati palanku iz tebe

http://www.e-novine.com/drustvo/52471-U ... lanke.html" target="_blank
http://www.scribd.com/doc/39579079/Rado ... ja-Palanke" target="_blank
http://www.4shared.com/office/Qv9TjVMS/ ... losof.html" target="_blank

Dakle, kako uviđa Konstantinović, "Nijedna odlika se ne priznaje... Ljudima se nadevaju imena upravo po toj odlici... ali ne da bi odlika bila poštovana i uvažena, već zato da bi bila ismejana..." Noseći žig svog nadimka kao kao javnu stigmu sramote koja se ne da sakriti, obilježeni je doslovno i praktično "trajno podređen palanci: svakim dozivanjem, koje mu se po tom nadimku upućuje, duh palanke pobedonosno likuje: on je neprestano zaposlen. Palanka je, u tom smislu, bezmerno vredna; ona neprestano imenuje..."

A da bi mogla da imenuje, palanka mora da uhodi.

Međutim, uhoda nikad ne zna psihološku istinu vlastite životne pozicije (na planu svijesti, ostaje mu skrivena, ili, freudovski rečeno: neosviještena) da, prividno uhodeći drugog on, zapravo, očajno bježi – sam od sebe: "Čovek nikada ne uhodi drugog čoveka da bi rešavao probleme tog čoveka već svoje". (...) svi "riškaju po tuđem glibu da bi smanjili smrad sopstvenog. Svakome je svoje dupe dunja".

ajde sada misu palanacki napisi - zamena teza :pucaodsmeha:
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
Mogli smo isprobati onaj double facepalm combo, da je uživo rečeno. :(
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2348149#p2348149]tasa napisao:[/url]
znam da te tvoja dela ne cine vrednijim pederom nego te stavljaju u isti kos sa Obrazom (mozda bi se jedino oni obradovali sto slavis sv nikolu na kojeg letis kao muva na g... - ostavi to svoje tugovanje za sebe, nikoga ne zanima slava tvoje porodice kako ti to nazivas kada ti ponestane argumenata za sopstveno lupanje)
tebi nije u medjuvremenu jasno da ja s tobom uopce ne raspravljam ozbiljno nego te podjebavam a ti se samo vise i vise blamiras? :drama:
prilicno je zabavno sto te je toliko iznerviralo moje spominjanje porodične slave, a ti si po cijelom forumu razvlacila svoje osobne traume. kao sto rekoh vec, ne zanima me. ^^
kao aktivista (kako sebe nazivas) imas citav niz mogucnosti da se izboris za resenje problema nase populacije ali problem je sto tebe to ne zanima, sto ne nazivas stvari pravim imenom i sto kao biserka odvalis - zamena teza kada ti neko kaze sta konkretno lupas i kakav si NEcovek
kada stvoris uspesnu lgbt stranku, kada udjes u skupstinu i izboris se za zakon koji bi nam pomogao tada reci ja sam aktivista a do tada prestani da palamudis kako imas pravo da nekoga lecis ili ubijas i prestani stvari nazivati pogresnim imenom
recimo, ormarušu nazvati ormarušom, homofoba homofobom, nacionalistu nacionalistom itd., to je nazivati pogresnim imenom? :party:
inace, tvoje poimanje aktivizma je totalno pogresno, no pisao sam o tome sto je aktivizam vec previse puta, pa mi se ne da opet.
evo recimo da mislim na tvoj nacin - sasvim je nebitan razlog tvog neautovanja do doba kada si stara konjina jer se normalni gejevi autuju do petnaeste
20 godina = stara konjina? :lol: you really are losing it! :lood:
ajde sada misu palanacki napisi - zamena teza :pucaodsmeha:
konjina ili miš? :hamlet:
meni postaje vec neugodno svo to ludilo koje izvlacim iz tebe. ali cini se da ga ima fakat dosta. ^^
poenta tvog pametovanja je UBIJ UBIJ PEDERA :giljotina:
nekako suvise naginjes takvom resenju
a jos uvek ne vidim otkud ti pravo na takvo nesto
kao i da ikoga nazivas ormanusom i da se na bilo koji nacin bavis njegovim zivotom
za nekoga ko se nije autovao do petnaeste jesi konjina
i jos veca konjina sto pametujes i popujes a ne vidis svoju glupost u tome
mozes ti da budes i mis koji se skrivao 20 godina
mozes ti da budes bilo kakva zivotinja jer pozivas na linc, raspravljas da li nekoga treba ubiti, leciti ili maltretirati
palanka iz tebe nikada nece izaci!!!!!!!!!!!
a aktivizam ti sam predstavljas na bas divan nacin :) UBIJ UBIJ PEDERA jer je drugaciji od mene !!!!!!!!!!!!
kao sto vec rekoh tvoje reci nemaju nikakvu tezinu jer propagiraju glupost a evo vidim i nasilje za koje ne mozes da imas opravdanja nikako
kao sto ne mozes da kazes da si veci peder od bilo koga pa cak ni on najvece "ormanuse"
nema toga covece, nema velikog i malog pedera, velikog i malog vernika/nevernika, velikog i malog bilo cega
jedina razlika se moze napraviti izmedju coveka i necoveka
jer prvi se gnusa od tvog poziva na linc odredjene grupacije ljudi samo zato sto su drugaciji a drugi odnosno ti velica nasilje i bavi se tudjim zivotom na nasilan nacin umesto da se pozabavi svojim nedostatcima kojih verujem imas ... ili si sveti popaj pa ih nemas
bilo kako bilo NEMA OPRAVDANJA ZA TVOJE PONASANJE I TVOJE STAVOVE
kao sto nema razlike izmedju jednog obrazovca i tebe
oboje ste bolesni i mrzite sve sto je drugacije od vas
oboje ste slabici (misevi) jer nemate muda da se pozabavite svojim manama
pa se zato bavite tudjim zivotima i to onako iz copora a da treba negde delovati sam bilo bi :popajceseupiskilourozlagacice:

p.s. tvoja slava hmmm ma koliko mislio da je napad najbolja odbrana i lupao sada o nekakvim salama ti se blamiras jer si rasut kao riza
od posta do posta nikako da se skupis vise od tri zrna
a slava moze da zanima samo tebe jer ja lepo rekoh da u tebi nema nicega sto bi covek mogao da postuje i to svakim slovom sve vise dokazujes (Hardcore autohomofobija - liječiti ili ubiti?)

sinoc onaj odgovor lani-bg onim groznim i tuznim videom gde ajkula jede delfina
to je bio vrh tvog blama i tvoje histerije jer naprosto nemas i ne mozes da imas argumente za svoja lupanja kao ni za svoje nasilne stavove
sreca tvoja sto se cesce neko ne poigra kao ona tvojim blamom i glupostima...

toliko od mene i na ovu temu
a tebi srecno ubijanje pedera...
sigurna sam da ce te obrazovci kad tad staviti na svoj kalendar kao mrzitelja pedera no1 a ti ces kao palanacki mis biti toliko srecan sto si poznat i mnogi ce u kuci drzati tvoju sliku :zastava:

:sadmisepovracaodtvojezleenergije:

:zakljucano:
Korisnikov avatar
By Galadriel
:lood: :lood: roknuću se ona mene citira kao najjači argument :kesa: :lol:
Korisnikov avatar
By nsc
what point? :deda:
dolazis?
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
Ali popaj stvarno jeste velik peder. :lol:

Elem, tasa je pomerila moje stavove o tome kakve gluposti sve može čovek napisati. Očito glupost nema granica.
Jedva čekam da je još neko naprči, pa da vidimo kakve sve još bizarnosti možemo pročitati. :hyper:
@korvin: problem u pokusaju ozbiljne diskusije s tasom jest sto ona:
a) pola napisanog doslovno ne razumije, kao da ima neki kratki spoj u glavi ili IQ na nivou sobne temperature
b) stalno optuzuje druge za ono sto sama u mnogo vecoj mjeri cini (a toga izgleda uopce nije svjesna)
c) trazi da se opravdavas na jedan neukusan nacin, koji bi se vrlo lako mogao smatrati samohvalom (sto ona pak redovito cini, isticuci sebe kao od rodjenja plemenitu)
d) pise tolike kontradiktornosti, sto takodjer ne razumije
e) ima strasno ogranicen smisao za humor, pa ne kuzi da je, recimo, onaj clip s delfinom i morskim psom ocita zajebancija :lol:
itd. ^^

pa rekoh, let's see where i can take this with being an irritating asshole (which isn't so hard 4 me ^^)... al da ce se dostici ovaj nivo pižđenja, to nisam pretpostavljao. :saint:
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
Stvarno?!

Meni je ovo za histeričnost bilo dead giveaway:

[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2342484#p2342484]tasa napisao:[/url]
a pisala je tasa uz vetar, veruj mi, bas kao svi vi
i jos ovo, ja i dalje ne mogu zaustaviti smeh koji mi izazivate popaj, ti i west
i ne mogu verovati da ozbiljno moj stav da ne zelim u svojoj blizini nekoga ko me je povredio nazivas nacionalizmom :pucaodsmeha:
pa to je kao da trazis od zene koja je silovana da ide svom silovatelju redovno u posete u zatvor a po izlasku iz zatvora da bude sto bliskiji prijatelj sa njim
jbt ovo je vrh idiotluka
ovo je zaista vrh i :pucaodsmeha: umrecu od vasih gluposti umrecu zivota mi :pucaodsmeha: :pucaodsmeha: :pucaodsmeha: :pucaodsmeha: :pucaodsmeha:
e da da stavim tresnju na vrh; silovane zene se ipak udaju ali svog silovatelja ne mogu zamisliti nikako ali nikako negde u blizini
naravoucenije :pucaodsmeha: joj :pucaodsmeha: hrvate volim sto dalje od sebe ali da se neki hrvat nadje u situaciji da mu treba pomoc tasa bi pomogla pa onda opet svako sebi i pobogu ne blamiraj se i ne nazivaj to mrznjom tj nacionalizmom

Mislim da ima u sebi kapacitet koji je još uvek neiskorišten. :D
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2348078#p2348078]tasa napisao:[/url]oni se brane od diskriminacije jer ih clanovi gay populacije diskriminisu gore nego homofobi sve nas
Svaka čast za zapetu na pravom mestu!

:odlicno:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!