Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By Vel boy
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2345636#p2345636]AngraMaina napisao:[/url]
I potpuno odsustvo administriranja. Ne postoje pečati, potvrde, overe. Vel boy, ne znam kakva si to iskustva imao, moja slika je u tom pogledu vrlo pozitivna.
joj, :facepalm:

ja bih te usrdno zamolio da se ti gospodine Angra Maina okanesh Vel boy-a! ok?

edit: i da isto tako usrdno zamolish tvog eventualnog kolegu blentu da mi se sluchajno ne obrati, jer, tek on, sere li sere!
:)
Korisnikov avatar
By blenta
odbrusio mi je bas
u tvom stilu

mada mu i ne treba jaca diskreditacija od te
da ga ti razumes i podrzavas

sa srecom :*
By Ulix
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2345959#p2345959]blenta napisao:[/url]odbrusio mi je bas
u tvom stilu

mada mu i ne treba jaca diskreditacija od te
da ga ti razumes i podrzavas

sa srecom :*
Izvini, ali nije tako. Da ti je Vel boy odbrusio, dobio bi rečenicu od bar tri reda sa gomilom složenica koje nemaju nikakvog pod milim bogom smisla i bio bi okarakterisan na ovaj ili onaj način kao deo šešeljovsko-homomrzilačko-(bez)obraznog -tra la la - ističkog klana. :bananica:
By Ulix
Da, blento, vidiš da ja "znam". :roflmao:
Korisnikov avatar
By AngraMaina
@pittsbughshkomrzilachki: Za razliku od engleskog, gde administration znači "državna uprava", na srpskom se obično misli na "kancelarijske poslove", birokratske procedure (mada može da znači i prvu stvar). Ti nikad srpski nisi ni znao, a sad si ga potisnuo poluengleskim, pa se zato, kao, pitaš.

FEMA: Kakva je ovo svinja? (Čepeći se.) Dragi moj, gde si ti taj epiket naučio da u sobu noblesa uđeš bez kucanja, bez komplamenta? Znaš li ti da mogu taki na pedintere povikati da te čak na sokak isteraju?
VASILIJE: Ja ne znam šta vi govorite, majstorice.
FEMA: Riftik, riftik, on neku majstoricu traži.
VASILIJE: Šta je to? Evice, šta je tvojoj materi?
FEMA: Dragi moj, ovo nije Evica, ovo je frajla mamzel. Kod noblesa se ne govori ti, nego milostiva gospođa.
VASILIJE: Zaboga, gde sam ja?
FEMA: Ti si kuću pomeo, dragi moj. Ti si može biti tražio proste ljude, pa si došao kod noblesa.
VASILIJE: Ta ja nisam lud, koliko sam puta dolazio dok de još i pokojni majstor živeo.
FEMA: Riftik, opominjem se, kad je hteo za pedintera stati.
VASILIJE: Kakav pedinter, kad ste mi obećali Evicu?
FEMA: Šta, mamzel tebi obećala? To je grubijanstvo. Jokan, Jokan, kumte pisli her, virfte grubijana hinauz.
Korisnikov avatar
By horus.
vel odlepio... :shrug:

nije ni cudo s obzirom kako su ga pojedini forumasi tretirali u komunikaciji...
Korisnikov avatar
By horus.
@angra: mnogi ovde lupetaju, a opet, samo su nekoliko forumasa obelezeni kao debili i nekako je pozeljno od strane vecine, sikanirati ih...

coporativno sikaniranje je fuj na previse nivoa...

ali dobro... bitno je da se valjamo od smeha... :geisha:
Korisnikov avatar
By AngraMaina
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2346244#p2346244]horus. napisao:[/url]@angra: mnogi ovde lupetaju, a opet, samo su nekoliko forumasa obelezeni kao debili i nekako je pozeljno od strane vecine, sikanirati ih...

coporativno sikaniranje je fuj na previse nivoa...

ali dobro... bitno je da se valjamo od smeha... :geisha:
Niko nije obeležen kao debil, niti je bilo šta poželjno. Jedini koji šikanira druge je on -- ako nisi primetio, malopre me je nazvao kučkom, a ranije mi je psovao majku, i šta sve još ne -- tako da bih rekao da je to pre normalna reakcija ljudi, nego neko kolektivno delovanje, pošto to radi mnogima...
Korisnikov avatar
By Srklet
od toga što mislimo o americi došli smo do toga što mislimo o vel boyu. this topic has failed. :lol:

sto me naravno nece sprijeciti da se ocitujem o novoj temi :backstab:
odnosno, ne mogu se oteti dojmu da je vel boy... ahem... kako to lijepo reci... malo šumaše... loco... pa se zato prema njemu odnosim s tolerancijom koje takvo stanje uma inače podrazumijeva. :andjelak:
Korisnikov avatar
By Vel boy
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2346217#p2346217]horus. napisao:[/url]vel odlepio... :shrug:

nije ni cudo s obzirom kako su ga pojedini forumasi tretirali u komunikaciji...
kakva ti je to kvalifikacija "odlepio, nekoliko forumasa" (shto bi valjda trebalo da ukljuchuje i mene :lol: china) "obelezeni kao debili koje je pozeljno sikanirati "? :zastita: ako cesh me tako braniti, radije nemoj :kiss:

zar ne vidish da angr(y)a hoce da obnovi komunikativna iskustva na nachin kako je to praktikovao u sukobu s Azdaja-starky (beshe li ono starky) zbog chega nam je pokondirena tikva zvana angr(y)a bila banovana (ju, ju, "mene preuzvishenog da banuju zbog onih....." ) te samnom i Dinom kad je i Dina bila s hvatila da se s njim drukchije ne moze do kako sam hendlovao tu situaciju?
dzaba shto sam angr(y)a-icu usrdno zamolio da mi se ne obraca josh na prvoj str. teme.....
Korisnikov avatar
By AngraMaina
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2346270#p2346270]Popeye napisao:[/url]sto me naravno nece sprijeciti da se ocitujem o novoj temi :backstab:
odnosno, ne mogu se oteti dojmu da je vel boy... ahem... kako to lijepo reci... malo šumaše... loco... pa se zato prema njemu odnosim s tolerancijom koje takvo stanje uma inače podrazumijeva. :andjelak:
Upravo to - i zbog toga ima pravo da svakom kaže šta mu padne na pamet.

Just for the record, nikad nisam bio banovan. Psovačica majki i prozivateljica, osim što je loca, ima običaj i da laže.
Korisnikov avatar
By Vel boy
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2346279#p2346279]AngraMaina napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2346270#p2346270]Popeye napisao:[/url]sto me naravno nece sprijeciti da se ocitujem o novoj temi :backstab:
Upravo to - i zbog toga ima pravo da svakom kaže šta mu padne na pamet.

Just for the record, nikad nisam bio banovan. Psovačica majki i prozivateljica, osim što je loca, očito ima običaj i da laže.
^ znachi, loco se definishe tako shto osoba ima pravo da svakom kaze shta joj padne na pamet ili osoba ima pravo da svakom kaze shta joj padne na pamet jer je loco i tretira ga se s tolerancijom? :wow: ko ce ovo da razjasni, pitanje je sad? :misli:

"prozivateljica" je- ja, Azdaja, starky, Dina? :neznam: kad smo vec kod prozivanja, a u sluchaju da se "prozivateljica" odnosi na mene, tachno se vidi na prvoj strani ove teme ko je koga pocheo da proziva. toliko i o lazima.....

za banovanje angr(y)e mozda eventualno greshim, ali svi dobro znamo kojom zestinom i na kakav nachin se dotichni entitet poneo u komunikaciji s Azdaja-starky da je bilo opravdanih razloga da Danteova udomljenica (a u shto sumnjam da je vishe, ochito je u angra(y)inom demeanor-u i mood-u da se tu neshto ubudjalo....) takodje bude banovana. a Dina je svedok koliko udomljenica angry(a) laze, inache! :)

p.s. sad ochekujem kakav angra(y) hejtmejl kako vec on to zna i ume. :uplasen: :lol:

edit: p.s. i IriS je svedok svega toga. :)
Korisnikov avatar
By Vel boy
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2346286#p2346286]Vel boy napisao:[/url]
p.s. sad ochekujem kakav angra(y) hejtmejl kako vec on to zna i ume. :uplasen: :lol:
yep, nije dugo trebalo, chitavih desetak minuta or so, angra(y) mi posla nezeljenu i shikanirajucu privatnu poruku u kojem, valjda, :freddy: causing effect, proziva moje puno ime i prezime, moje lichne podatke koje ko zna kako je dobio, od mene nije, valjda da se prestrashim. :vruce: :lol:

izgleda, modovi i admini ce imati neshto uskoro da rade! :)
Korisnikov avatar
By Dirrty
Više sexa = manje frustracija :psiholog:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!