Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Грађани Северне Кореје које нису довољно жалили преминулог вођу Ким Џонг Ила послати у радне логоре. Кажњени и они који су критиковали наследника Ким Џонг Уна

Сви они који нису довољно или на прави начин жалили због смрти севернокорејског вође Ким Џон Ила послати су у радне логоре на издржавање вишемесечних казни, објавио је један јужнокорејски лист, преноси Фонет.
На шест месеци принудног рада осуђени су они који нису учествовали у организованом жаљењу, или су одлазили на те манифестације али нису плакали нити показивали искрене емоције, објавио је дневник НК.

Они који су задовољили тај критеријум, али су критиковали одлуку да власт буде пренета на трећу генерацију породице Ким, послати су у кампове за преваспитавање, или су са члановима породице протерани из градова у села, преноси ДПА.

Ким Џон Ил преминуо је 17. децембра у 69. години, а неколико дана касније власт је преузео његов најмлађи син Ким Џонг Ун.

Када је завршена жалост, у локалним партијским комитетима и партијским огранцима у предузећима одржани су састанци на којима су критиковани они који се нису понашали на прави начин, а потом су казне изрицане
.

RTS

:srba:
Korisnikov avatar
By antibiotic
Jezivi i fascinantno.
Titoizam u hard core verziji i to danas.
Korisnikov avatar
By Mars
Tek mi sad žao tih ljudi.

Ono kad gledaš i kad misliš - šta li im je u glavi, da li stvarno misle da je smrt jednog čoveka razlog za onoliko padanje na zemlju i udaranje u beton...

A ono eto...snimi te oko kamere...pa to neki komesar za političku podobnost vidi...analizira iskrenost i intenzitet emocija...i začas te pošalje u neki zgodni logor da preispitaš svoje stavove, neopterećen glupostima kao što su hrana voda i grejanje.

Vaisutinu jezivo.
Korisnikov avatar
By Tungi
@antibiotic

Pa vidiš, onaj bravar i nije bio tako zadrt. Dok taj 'hard core titoizam' kako ga nazivaš obiluje svim mogućim vladavinama, totalitarizmom, formalnom autokratijom, diktaturom, autoritarizmom, tiranijom... All in one.
Nije ni čudo što smo gledali onakve snimke padanja u trans ožalošćenog naroda.
Ovo im je za nauk. Kad krepa ova svinjoglava nakaza od sina krepalog tiranina, neka se ni najmanje ne uzdržavaju ni od najbizarnijih vidova iskazivanja spontane žalosti.
:colorado:
Korisnikov avatar
By *deni*
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2342731#p2342731]Mars napisao:[/url]Tek mi sad žao tih ljudi.

Ono kad gledaš i kad misliš - šta li im je u glavi, da li stvarno misle da je smrt jednog čoveka razlog za onoliko padanje na zemlju i udaranje u beton...

A ono eto...snimi te oko kamere...pa to neki komesar za političku podobnost vidi...analizira iskrenost i intenzitet emocija...i začas te pošalje u neki zgodni logor da preispitaš svoje stavove, neopterećen glupostima kao što su hrana voda i grejanje.

Vaisutinu jezivo.
Sad znaju da padanje na zemlju i udaranje u beton nije dovoljno. Mahnito skakanje, vitlanje glavom i neprestano njihanje celim telom uz često udaranje glavom o zid i urlikanje iz sveg glasa. Mislim da bi to bilo dostatno. Ako mahnito skačeš i urlaš, niko ne može da provali da li iskreno žališ, ili ne.
:colorado:
Korisnikov avatar
By Mars
Pa eto možda da SAD već izađu na ulice, po smenama, i već sada počnu da žale što će ovaj novi da umre za jedno 50,60 godina...
Korisnikov avatar
By antibiotic
@tungi
zato i kazem hard core, jer me donekle potseca na titoizam, samo sto je dosta ekstremniji.

Kod nas se 1980e takodje masovno plakalo. mogao bih da zamislim da se tada isto tako gledalo ko, kako i da li place, samo sto to nije bila jedna od udarnih vesti svetskih medija.

ovo mi se cini kao da njegov razmazeni sincic zeli da utvrdi polozaj i svima da do znanja sta ih sa njim ocekuje.
Korisnikov avatar
By Mars
Ja mislim da jeste bila udarna vest svetskih medija.

Kao i što su mu na (mrtve) noge došli svi - od Margaret Tačer do Keneta Kaunde.

Meni je vrlo simptomaticno to sto rezim ne zeli da otkrije preterano podatke o rodjenju i zivotu naslednikga.
Gledajuci ga ovako na TV, zadriglog, sa 'Adolf' frizurom kontam da drze podatke u tajnosti jer je maloletan ili mladji punoletnik.
Navodno ima 25-6 godina, ali da nema kilazu prolazi kao osamnaestogodisnjak ladno. Verovatno sve u cilju da ne bi bili okarakterisani kao jos vece budale koje dovode na vlast tinejdzera koji jos drzi u sobi postere Backstreet Boys-a!
Korisnikov avatar
By Tungi
A tatin omiljeni film beše 'Petak 13.' :smeh:
Znam, macika prekodrinska, zato i smatram da je tvoje pitanje suvišno.
Primetio sam da koristiš kosa slova kad upotrebljavaš tuđe karakteristične uzrečice, pa sam i ja pošao tvojim primerom.
Nema mesta nedoumicama, pitanjima i potpitanjima.
:sesir:
Korisnikov avatar
By antibiotic
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2342763#p2342763]Mars napisao:[/url]Ja mislim da jeste bila udarna vest svetskih medija.

Kao i što su mu na (mrtve) noge došli svi - od Margaret Tačer do Keneta Kaunde.
Bila je udarna vest, mislio sam na vest da se "u Jugoslaviji kaznjavaju oni koji nisu dovoljno dobro plakali" itd. Barem meni nisu pricali, ali prepostavljam da se to ipak gledalo na neki nacin.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!