Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Metafizika, transcedencija, paralelni svetovi, mitovi, legende...

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2342135#p2342135]tasa napisao:[/url]
nasa populacija ima odnosno treba da ima sire poglede i dublju toleranciju prema svemu postojecem na svetu ali da li je to tako?
pa vodi primjerom, pokazi malo te sirine pogleda i dubine tolerancije. :sveca:

inace, homoseksualna populacija kao nedefinirani kolektiv niti ista treba niti ista moze. LGBT zajednica, koja se mora izgraditi da bi uopce postojala, bi trebala teziti ravnopravnosti u nekom idealnom svijetu.
kako ocekivati sire poglede od homoseksualaca koji mrze to sto jesu i smatraju se manje vrijednima ili mracnom tajnom?
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2342247#p2342247]Popeye napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2342135#p2342135]tasa napisao:[/url]
nasa populacija ima odnosno treba da ima sire poglede i dublju toleranciju prema svemu postojecem na svetu ali da li je to tako?
pa vodi primjerom, pokazi malo te sirine pogleda i dubine tolerancije. :sveca:

kako ocekivati sire poglede od homoseksualaca koji mrze to sto jesu i smatraju se manje vrijednima ili mracnom tajnom?
ja sam o svom mikrokosmosu pisala i nemam nigde i nikakvih problema sto sam lezbejka u lezbejskoj zajednici a nemam ih jer nisam fobicna niti isfrustrirana, nemam ih jer znam da covek koji kaze da vise voli sladoled od vanile nije uopste neko ko mene mrzi niti ja mrzim njega time sto ne volim vanilu nego volim cokoladu koju on ne voli
ne voleti, ne podrzavati, ne preferirati, ne razumeti i sl nema veze sa mrznjom
mrznja je ona grupa propalica koji su razbija izloge i krali patike kad im nije poslo za rukom da ubiju pedera
njima je danas zanimljivo da ubiju pedera sutra ce im biti zanimljivo da napadaju vlasti, neku stranku, neku grupu ili mocnijeg pojedinca
oni su bolesnici koji imaju fobiju od ama bas svega
ljudi koji kazu da treba da se drzimo medju cetiri zida i sl su onaj cova koji voli vanilu dok mi volimo cokoladu
i jedni i drugi ako samo malo promenimo ugao i nacin pristupa mogli bi doci do toga da nesto ne volimo na slepo ili da barem postujemo sto neko ne voli nesto sto mi volimo taman predmet "voljenja" bili mi sami (LGBT populacija)
i ne znam otkuda to da se bilo ko kome treba klanjati
malo je kontradiktorno da recimo nasa populacija podrzava feministkinje i njihov pokret
po ponasanju i stavovima LGBT feministkinje su grupa glupacica koje nisu imale pametnijeg posla nego da se bore za nekakva prava
mogle su lepo da se povedu vidjenim pa kad svi oko njih jedu govna da i oni jedu govna iako znaju sta je govno i da je bljaks za jesti
i isto tako trebale su cekati da im se svi klanjaju cim se pomenu ili pojave
ili da se inate i pri tome ceo zivot da im prodje u tripu da su najpametnije na svetu i da cine pravu stvar odnosno na ispravan nacin
i oni crnci su trebali da cekaju da ih 'lade listom palme i ljube mesta gde su bili okovi (ono kao deci ljube da prodje gde je bolelo)
bezbroj je primera kako su manjine promenile svoj status
nacin na koji mi to NE/radimo je krajnje idiotski i ne vodi ama bas nicemu na nivou kolektiva do kolektivnom suicidu ili barem svojevoljnom utamnicenju uma i zivota sa odocnelim kajanjem kao ishodom
a ako bi se kojim slucajem nesto promenilo, ako bi se nasao neko ko bi ucinio ono sto su ucinile feministkinje i postigao njihov uspeh verujem da bi svi vi cupkali listice sa njihovog lovorovog venca i ne bi bilo vecih od vas sto se opet svodi na srz vaseg karaktera a to je licemerje i dvolicnost

ne znam kako ovo drugo ocekivati, reci mi ti
@bas bleu nemoj da se srdis i meni je glupo kada neko kaze da je takav vid borbe bezvezan
ja taj stav dozivljavam kao atak na one koje su se borile i izborile
po cemu smo mi pametniji od njih? ili bolji ili sta vec?
a upravo kada spomenem borbu nalik feministkinjama kazu da je to bzv i napickaju me, jbg

domacice kiss
Korisnikov avatar
By Dirrty
Ne postoji LGBT grupa, jer ne postoji (ne)formalna organizacija.

I ne, nismo isti kao grupe navijača i obrazovaca, ako ni zbog čega drugog, onda zbog toga što oni imaju organizaciju, a organizuju se protiv drugih, najčešće manjinskih grupa u društvu.

Ako tu postoji bilo kakve sličnosti, osim ljudske gluposti, koja je priznaćete ipak prisutnija među pripadnicima desničarskih pokreta, na prvom mestu zato što su brojniji, ja je ne vidim.
Korisnikov avatar
By Hellas
Jaoj koliko ljubafi samo u ovoj temi :love:
Gde ima mrznje tu ima i ljubavi. Zato se oni ovako i bockaju :giggle:
^ ja nesam to primetila...
Postoje tri dominantne vrste LGBT osoba, jedni su oni koji su LGBT samo i samo po orijentaciji i njihova jedina razlika u odnosu na druge grupacije je polje psihoseksualnog afiniteta, zatim, tu su oni koji su prihvatili LGBT subkulturu i tu je već prisutno političko-sociološko-ino pripadanje grupi i usvajanje nekih modela ponašanja i vrednosti i nešto između (gde i sama pripadam).

Treba uzeti u obzir da je LGBT grupacija ugrožena i da hteli ili ne jedni sa drugima osetimo bliskost po muci pa se jadamo jedni drugima na državu, crkvene velikodostojnike, huligane, aktiviste ( :P ), porodicu... Tog sam stava da nijedan strejter ne može da u punom smislu te reči shvati npr. proces autovanja. I još mnogo toga.
Korisnikov avatar
By zachary85
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2341947#p2341947]Sanja Steppenwolfin napisao:[/url]ja mislim da je zajednicka znatizelja i otvorenost.

znatizelja, u smislu da LGBT osobe imaju "siri" spektar interesovanja. Ne moraju da budu zagrizeni za neku tematiku, ali ipak vole da budu informisani kako bi formirali svoje misljenje o temi.

Plasim se da ne generalizujem, ali moje misljenje je da se str8 osobe nekako bave iskljucivo stvarima koje su vezane za njihov zivot, njihovu buducnost, konkretnim stvarima (da ih tako nazovem), i mali je broj onih koji sebi "daju taj luksuz" da "trose vreme" na nesto sto im nece doneti neku "konkretnu korist".

Npr. poznajem dosta osoba LGBT populacije koji se bave (lupam) elektrotehnikom, pravom i drustvenim naukama kako bi zaradili za zivot, a dosta se interesuju za slikarstvo, muziku, arhitekturu, putovanja i koriste svaku priliku da se ispune i na tim poljima, dok je to kod str8 osoba u manjim dozama.

e da, sad navodeci ovaj primer, za LGBT osobe mislim da su estete.

I otvorenost, ne u smislu tolerancije, vec te spremnosti da sagledaju i pozitivne i negativne aspekte neke situacije, desanavnja, tematike.

ali, ne slazem se sa tim da je to usvojeno ponasanje, baby we were born this way :D
Slažem se :odlican:
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2343060#p2343060]Galateja napisao:[/url]

Treba uzeti u obzir da je LGBT grupacija ugrožena i da hteli ili ne jedni sa drugima osetimo bliskost po muci pa se jadamo jedni drugima na državu, crkvene velikodostojnike, huligane, aktiviste ( :P ), porodicu... Tog sam stava da nijedan strejter ne može da u punom smislu te reči shvati npr. proces autovanja. I još mnogo toga.
Sa ovim se ne slazem..
moja najbolja drugarica je str8 i sa njom prolazim kroz najbolje i kroz najgore trenutke svog zivota. Ona je upoznala sve moje devojke, svaki moj problem sa njima i sve najlepse trenutke zna do detalja. Mislim da bas zbog toga sto nije gay, ona je npr. pokazala veci stepen interesovanja za moje autovanje, nego osobe iz gay sveta, sa kojima realno vise vremena provodim nego sa njom. Za gay osobe je to nekako "normalno" da kad tad moras da prodjes kroz fazu autovanja, i tu se uglavnom razgovor zavrsava posle par pitanja/odgovora; dok sa njom, prodje par nedelja i ona se opet vrati na tu temu i pita me kako su moji i da li se opet vodio razgovor oko mog "lezbejisanja" i sl.

tako da ipak mislim da je to generalizacija i da zaista zavisi od osobe do osobe i od naseg odnosa sa njima koliki nivo slobode imamo da im se otvorimo, a ne od toga da li je osoba gay ili str8.
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2343169#p2343169]Sanja Steppenwolfin napisao:[/url]
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2343060#p2343060]Galateja napisao:[/url]

Sa ovim se ne slazem..
moja najbolja drugarica je str8 i sa njom prolazim kroz najbolje i kroz najgore trenutke svog zivota. Ona je upoznala sve moje devojke, svaki moj problem sa njima i sve najlepse trenutke zna do detalja. Mislim da bas zbog toga sto nije gay, ona je npr. pokazala veci stepen interesovanja za moje autovanje, nego osobe iz gay sveta, sa kojima realno vise vremena provodim nego sa njom. Za gay osobe je to nekako "normalno" da kad tad moras da prodjes kroz fazu autovanja, i tu se uglavnom razgovor zavrsava posle par pitanja/odgovora; dok sa njom, prodje par nedelja i ona se opet vrati na tu temu i pita me kako su moji i da li se opet vodio razgovor oko mog "lezbejisanja" i sl.

tako da ipak mislim da je to generalizacija i da zaista zavisi od osobe do osobe i od naseg odnosa sa njima koliki nivo slobode imamo da im se otvorimo, a ne od toga da li je osoba gay ili str8.
Sa jedne strane si u pravu. Međutim, meni je jako bitan onaj momenat da sa nekim mogu da popričam o nekoj tematici, a da znam da se i taj neko pekao na istoj vatri. Bitna mi je podrška, naravno, nevezano za orijentaciju, ali uz to imam potrebu i za tim ličnim delom.
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2341877#p2341877]vila napisao:[/url]
Npr. stekla sam utisak da su pripadnici LGBT otvoreniji u svakodnevnoj međusobnoj komunikaciji po pitanju seksualnih tema.
Nakon sto sam se nebrojeno puta, ni kriv ni duzan, nasao usred rafajla prljavih opaski mojih heteroseksualnih prijatelja nakon sto ugledaju bilo koje zenskoliko bice na ulici, moram da ulozim prigovor na tvoju generalizaciju. Uvijek se moram jebeno potruditi sa gej gadostima da im pariram. A bas i nisam nesto pretjerano educiran o avangardnim seksualnim praksama. Npr. ima li sta poslije double fistinga i jedenja sperme iz tudjeg supka? :nezna:
Korisnikov avatar
By Laerem
Ne, ja sam prilicno konvencionalan sto se tice seksa. Sve sto sam probao, a da je ovak malo lijevo od centra je piss. Ali mi to nije poslo za rukom, posto nisam uspio da pisam s erektiranim kurcem. :shrug:
Korisnikov avatar
By antibiotic
ah, hvala, pogledacu danas popodne, pa cu onda adekvatno da odragujem na ovoj temi :hvala:
Korisnikov avatar
By antibiotic
oh my freakin god! :shocked:

pa ovo je gore nego sto sam ocekivao! :obesen:
:bljak:
Korisnikov avatar
By antibiotic
ma jel'su to stvarno govna? :/

bajdvej, diiivna tema, bas smo za primer :D
Korisnikov avatar
By Sylar
:klap: :klap: :klap:
zanimljivije je kada gledaš osobu koja to gleda :rodjendan:

a kad smo kod lgtb stvari...jel ste vidjeli onaj clip kada lik sjedne na staklenu bocu, a ona pukne unutra. uh... taj mi najodvratniji... to tražite sami.
Korisnikov avatar
By antibiotic
ne zelim da se toga secam :(

mislim da sam imao prilicno dosadnu reakciju na ove devojke :lol:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!