Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Do, re, mi, fa, sol, la, si, do

Moderatori: Hys., Moderators

By Glasnik
Ušao sam na temu samo da vidim šta je Popeye komentarisao. :D
Korisnikov avatar
By now_pictured
mene iznenadjuje nivo ignorance na ovom forumu... haha ali dobro.

+ best lapdance of my life! + dobio sam i auogram jeaa!

laku noc drustvo!

Slika
Korisnikov avatar
By Dirrty
:facepalm:

Nisi ukapirao prozivku, mada ne bi ni Britney, tako da je sve u redu.
Korisnikov avatar
By now_pictured
ma prozivaj ti kolko oces i pricaj da ne ume da peva. riba je barem jos uvek relevant i neverovatno uspesna. a uzgred i odlicno izgleda, za razliku od christine aguilere koja je gore propala nego iko drugi. meni je nje zao.

a i da, britney mi dala lap dance, to je nesto neverovatno i amazing, a vi... pa ne bih ni ocekivao da to razumete.
Korisnikov avatar
By now_pictured
i ja i on smo bili u prevelikom soku da bi uopste shvatili sta se desilo u tom trenutku
dovoljno ovo govori. !
TOTAL RECORDS Britney has sold from 1998 to 2011 before celebrating her 30th Birthday:+ US: 66,656,600 + WW: 192,149,600

Britney Spears is the quintessential mega super star along with MJ and Madonna. Not many can have a very long and successful career. She's made her mark and is such an influential pop phenomenon in the entertainment world. She has this intriguing and powerful aura of an icon that has captivated many many people over the past 13 years.

Slika

a Dirtica je zapravo fan, prati je, zna sve o njoj, svaku pesmu, spot i tu je od pocetka karijere, skoro 15 godina ali jbg Britney ne leci prirodne frustracije i komplexe. POP muzika koju proizvodi Madonna, Gaga, Jenet ili recimo Christina je zapravo isti "kos" samo sto je Bionic ( npr. nista licno) toliko loš, kopija Britney & Gage da je neslusljiv, nezanimljiv i smesan. Till The World Ends je proglasena kao #3 najbolja pesma ove godine po Billboardu, #1 prema AOL...uglavnom i album je u top10 najboljih od strane krticara skoro svugde, od Rolling Stone do MTV-a a i Till The World Ends, a cak i I Wanna Go. Britney slusaju svi, njene pesme svi znaju barem 5, a i kupuju. A tvoja ogranicenost dovoljno govori o tebi, ako neko slusa Britney kao sto si rekao " ne moze da skonta" jer ne bi ni B. ( a da se malo pomaknes iz svog sela znao bi da takve predrasude imaju prema svim izvodzacima pop muzike, a i prema npr. tetkicama ili ljudima gay orjentacije, predrasude su uzas !) pop muzika na koju i ti svrsavas, te slusanje iste... ne mora znaciti bas nista i ne mora imati nikakve veze sa zivotom. Verujem da sam od tebe uspesniji u svemu, garantujem ti, a i mnogo pametniji i sve ostalo. Uživaj i kad god ti je dosadno u zivotu, (ne, nemoj nabaviti sebi isti nego )dodji ovde da te mi lečimo, tvoje frustracije, komplexe, nezadovoljstvo,nedostatke... i da, tesi se da to sto slusas flopieru da si nesto specijalno na ovom svetu, a stvarno ako ti mogu pomoci javi se na pm, rado cu to uciniti. Uzivaj (live) :)

''''
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2336374#p2336374]maww napisao:[/url]dovoljno ovo govori. !
TOTAL RECORDS Britney has sold from 1998 to 2011 before celebrating her 30th Birthday:+ US: 66,656,600 + WW: 192,149,600

Britney Spears is the quintessential mega super star along with MJ and Madonna. Not many can have a very long and successful career. She's made her mark and is such an influential pop phenomenon in the entertainment world. She has this intriguing and powerful aura of an icon that has captivated many many people over the past 13 years.

Slika

a Dirtica je zapravo fan, prati je, zna sve o njoj, svaku pesmu, spot i tu je od pocetka karijere, skoro 15 godina ali jbg Britney ne leci prirodne frustracije i komplexe. POP muzika koju proizvodi Madonna, Gaga, Jenet ili recimo Christina je zapravo isti "kos" samo sto je Bionic ( npr. nista licno) toliko loš, kopija Britney & Gage da je neslusljiv, nezanimljiv i smesan. Till The World Ends je proglasena kao #3 najbolja pesma ove godine po Billboardu, #1 prema AOL...uglavnom i album je u top10 najboljih od strane krticara skoro svugde, od Rolling Stone do MTV-a a i Till The World Ends, a cak i I Wanna Go. Britney slusaju svi, njene pesme svi znaju barem 5, a i kupuju. A tvoja ogranicenost dovoljno govori o tebi, ako neko slusa Britney kao sto si rekao " ne moze da skonta" jer ne bi ni B. ( a da se malo pomaknes iz svog sela znao bi da takve predrasude imaju prema svim izvodzacima pop muzike, a i prema npr. tetkicama ili ljudima gay orjentacije, predrasude su uzas !) pop muzika na koju i ti svrsavas, te slusanje iste... ne mora znaciti bas nista i ne mora imati nikakve veze sa zivotom. Verujem da sam od tebe uspesniji u svemu, garantujem ti, a i mnogo pametniji i sve ostalo. Uživaj i kad god ti je dosadno u zivotu, (ne, nemoj nabaviti sebi isti nego )dodji ovde da te mi lečimo, tvoje frustracije, komplexe, nezadovoljstvo,nedostatke... i da, tesi se da to sto slusas flopieru da si nesto specijalno na ovom svetu, a stvarno ako ti mogu pomoci javi se na pm, rado cu to uciniti. Uzivaj (live) :)

''''''
BOW!
Korisnikov avatar
By spliff
njen poslednji album jeste dobar
samo ne vidim u chemu je tu njena zasluga...
da nije komponovala neke pesme? radila produkciju?
pa ne moze ni par pesama da otpeva bez auto tune-a
Korisnikov avatar
By now_pictured
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2336480#p2336480]spliff napisao:[/url]njen poslednji album jeste dobar
samo ne vidim u chemu je tu njena zasluga...
da nije komponovala neke pesme? radila produkciju?
pa ne moze ni par pesama da otpeva bez auto tune-a
ne nije komponovala ni nije radila produkciju. sto ne znaci da nije ucestvovala u procesu pravljenja albuma. jedina pesma na kojoj ima cowriting credits je scary ali to ne znaci nista. mnogo pop zvezda nista ne doda ka pesmi ali ipak da sebi credits npr. beyonce isto redko kad zapravo sama nesto uradi ali ona dopise svoje ime pored creditsa da lepse izgleda. britney nije takva pa to ne radi.

a bez autotuna je dosta puta nesto odpevala izmedju ostalog i ovu pesmu koju je sama napisala:

''

samo ovako je na proslom albumu napisala 2 pesme, na predproslom isto 2, in the zone je imala puno writing credits. samo je tuzno sto njen label ne stavlja takve pesme na album, ona pise zapravo mnogo lepe pesme sa odlicnim tekstom. kao naprimer pesma iznad koju sam linkovao.
a super je i ta prica: ona je najveca zvijezda svijeta, al joj label ne da da stavi svoju pjesmu na album. :lol:
jel netko mislis da madonni label smije reci sta da stavi na album? (retoričko pitanje)

samo još jedan dokaz da je britney pop-robot, bezumni proizvod za bezumne mase.
Korisnikov avatar
By now_pictured
nisam mislio to kao da ne znaci nista da je napisala nego, da to kome gde pise da je nesto napisao zapravo cesto nista ne znaci. beyonce je poznata po tome da uzima po 2 ili 3 godine stare pesme, sama presnimi i posle dopise sebi writing credits zato sto je promenila jednu rec u pesmi ili zato sto je preuredila red reci. britney to ne radi zato sto nije takva.

a spliff jel mozes da mi kazes kolko ti se cini autotunovana pesma gore? i kakav je tekst koji je ona napisala? jel sranje skroz?

i popaye ti ocigledno nisi upoznat sa tim kako zapravo deluju labeli i to. MNOGO cesto se desava da label na kraju pobedi u tome sta ce na album da ide, ali naravno to ne znaci da britney nije htela te pesme na albumu. jednostavno nije bilo mesto za takvu pesmu npr na femme fatale. a pored toga je ona jos i pod starateljstvom svog oca (conversatorship) sto znaci da joj on regulise finansije i ostale stvari u vezi sa poslom, tako da to nije bas isto kao madonna koja to nema.

ali ja bih iskreno zeleo da dobijem neki feedback za pesme koje sam stavio u ovaj thread. vi stalno pricate kako ne postoje ne autotunovane pesme koje je ona napisala a kad stavim neku niko ne reaguje, ko da nisam nista stavio... :puzzle: :puzzle:
Korisnikov avatar
By spliff
now_pictured napisao:
a spliff jel mozes da mi kazes kolko ti se cini autotunovana pesma gore? i kakav je tekst koji je ona napisala? jel sranje skroz?

ma pesma je nevidjena...
bash me chudi da nije medj najvecim hitovima 2011
:snob:
Korisnikov avatar
By Dirrty
Britney i klasična muzika, ne postoji bolji spoj... :pucaodsmeha:

Koliko vama fali sluha, u najboljem slučaju.
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2336830#p2336830]now_pictured napisao:[/url]ovo je perfektno <3

''''''''''''''''''

jedna od boljih balada ove godine deff. steta sto nije bila singl.
britney je pisala pesme, komponovala i svirala, Everytime je jedna od njenih najuspesnijih pesama, pa Someday, album In The Zone je njen rad, a na Blackout-u je bila producent, sada je isto pisala za Selenin novi album i par pesama za Circus i FF, na ta dva albuma nije nista znacajno radila jer su isli na sigurno sa comeback-om, a to sto je smisljala koreografije i nastupe do 2005 godine, plesala je savrseno, niko ne moze nadmasiti njene nastupe, a taj iznad na AMA se mnogi kopirali ali nikad nije bio tako dobar, i nece... to se kao ne racuna, među pevaljkama je najbolja plesacica, a dok Beyonce i mnoge samo dopisuje sebi credit za nesto sto i ne urade ili izmene samo recenicu i kao i one su radile, ma smesno, i ne treba zaboraviti da je ona bila na ivici smrti prije par godina...
a nek tebi za urlanje, deranje i vristanje ne fali sluha, i za ostale pevaljke ! i ona je pop ikona a NE Vivaldi ili Bah, pop muzika je tu za zabavu.

"Many young people speak bad of Madonna and Britney Spears, which does not seem fair because thanks to them, Gaga, Rihanna, Beyonce, Ke$ha and I, exist." Jessie J. TRUE !

@Popeye, cime se ti bavis u zivotu ? u cemu si ti uspesan, poseban, gde radis, koji si fakultet zavrsio ? a isto me zanima i tvoj muzicki ukus ? Madonna ?
i da li stvarno mislis da si duhovit, nadam se da ces mi odgovoriti :)
Clive Davis Party- 11.02.2012 "Like many (including Jon Voight), Whitey’s torch song “I Will Always Love You” is Britney’s all-time favorite. Britney looked stunning in a black dress and clutched her fiance Jason Trawick’s hand tight as they made their way down the press line."

Slika
Slika
Slika
Slika

Slika
Korisnikov avatar
By Burak
Na ovoj posljednjoj fotki vidim da Britanija ima poprilično jake i mesnate noge, a i ruke nisu štapićaste! Idealna za čistiti snijeg po ovom nevremenu elementarnom. :opacupa:
Britney Spears' contract with the show is worth an estimated $16 million dollars.
The deal makes Spears the highest paid judge on reality television.

Slika
Slika

“I’m absolutely delighted Britney and Demi are joining us,” said Simon Cowell. “Britney remains one of the biggest stars in the world, she’s talented, fascinating – and I believe she knows exactly how to spot THE X FACTOR. Demi’s had an amazing career in music, TV and film for someone her age. She’s young, confident, and enthusiastic. I think it’s really important that she speaks to our younger audience. The new panel will be dynamic and will work really well with the changes we are making to the show.”

Spears added, “I couldn’t be more excited to join THE X FACTOR judging panel. I’m a huge fan of the show and now I get to be a part of the action. Simon and L.A. better watch out!”

“I’m so thrilled to join this legendary group of judges on THE X FACTOR,” said Lovato. “To be able to spend each week with Simon, L.A. and Britney watching the best that America has to offer is truly a dream come true.”

Mike Darnell, President of Alternative Entertainment, Fox Broadcasting Company, noted, “Britney is an unparalleled superstar. Her success in the music industry over the last two decades makes her a perfect fit for THE X FACTOR judging panel. Demi has mass appeal and is beloved by her fans around the world. We are incredibly lucky to have them on board and we know they will bring so much excitement to the judging table for Season Two!”

“Britney Spears has done it all – she is the ultimate pop icon – and I am thrilled that she has agreed to join THE X FACTOR,” said executive producer Cecile Frot-Coutaz. “Nobody embodies THE X FACTOR more than Britney – she has shown the world what it means, how to do it and how to sustain it! Demi, like Britney, was discovered at a young age. Her ambition and drive solidifies her as one of the most popular young artists today. Now they will each get a chance to share their experiences and skills with the acts that they will mentor on THE X FACTOR.”

Slika
Slika
Slika
  • 1
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 31
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!