Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By crni90
Radi se o DSS pudlicama povezanim sa mafijom i podivljalim frakcijama BIA-e.
Ovo treba shvatiti kao prljavu kampanju DSS-a koja ima za cilj diskreditaciju aktuelne vlasti, prikazujući Borisa Tadića kao izdajnika koji je prodao "goloruki" srpski narod.
Ako održe referendum, 99% ljudi će glasati protiv, što je želja pomenutih pudlica.

Kao, vidite kako je srpski narod protiv "šiptarskih" institucija, a Tadić potpisuje sporazume sa njima.

Obična DSS-mafijaško-udbaška igrarija.
By Kragi
Ma, meni je sama vest o priznavanju tablica veliki plus, mada je samo jedan korak ka ostvarivanju 'normalnih' odnosa na relaciji Kosovo - Srbija.
Inace i sama najava referenduma mi zvuci ok, posto kontam da srbi koji nisu na severu vec uveliko (vecinski) priznaju iste te institucije te ostaje da vidimo raspolozenje severa :)
Korisnikov avatar
By Sunce
Nocas na bulevaru sreo onog naseg predstavnika za Kosovo...sto vrsi pregovore. Nekako mi je bio smesan sa sivom trenerkom i kapuljacom, u nocnoj setnji ili dzogiranju. :lol:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!