Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Šta biste vi dali Titinim naslednicima ?

1.Samo Jovanki javno izvinjene zbog svih poniženja u poslednjih 30 godina, pristojan stan i dovoljnu apanažu ( + sačuvane Titove lične stvari bez istorijske i materijalne vrednosti ( gaće, potkošulje i sl. ) )
7
37%
2. Svakom po zakonu što pripada
7
37%
3. Pošto je reč o potomcima čoveka koji je bio na čelu kriminalne grupe koja je otimala imovinu posle Drugog rata, ne treba da dobiju ništa.
5
26%
Korisnikov avatar
By *deni*
Naslednici za neke '' crvenog đavola '', a za neke druge '' najvećeg sina jugoslovenskih naroda i narodnosti '', ponovo su se, posle 20 godina, okupili na sudu da rasprave kontroverznu zaostavštinu preminulog pretka, nekadašnjeg doživotnog predsednika SFRJ - Joške Broza Tiiiiite ! Svako traži svoj deo ( '' Nećete da me prevarite ! '' ), prilaže se dokumentacija, odvajaju lični delovi zaostavštine od neličnih, daju se izjave za štampu, ustanovljava se šta je nestalo ( pokradeno ) itd.
Pa pitam - Šta vi mislite, kako pošteno utvrditi na šta imaju pravo naslednici čoveka koji je, kao apsolutni vladar jedne zemlje i gospodar života i smrti njenih građana, praktično mogao da stiče imovinu kako mu se prohtelo ?
Govorimo o čoveku koji nije bio predsednik u ograničenom mandatu, na koga su se primenjivali regularni propisi, već neka vrsta poluboga, sa tretmanom svih onih Lujeva iz nekadašnje francuske apsolutne monarhije.
Da je bio samo deceniju mlađi, možda bi i završio kao poslednji Luj :giljotina: ( božemeoprostiisakloni ).

http://www.blic.rs/Vesti/Hronika/297804 ... nas-zavadi
Korisnikov avatar
By disddaster
Hteo sam da glasam za prvu opciju, samo mi se nije dopalo da onda Jovanka ne bi dobila njihove zajedničke slike, možda njenu omiljenu fotelju ( :brada: ) i slične stvari koji bi mogli biti od 'istorijske vrednosti'. Mislim da to nije u redu.
Slažem se da je nasleđe čoveka/institucije kao što je bio Tito nemoguće smatrati legitimno njegovim, jer je covek uzimao od drugih šta je hteo, therefore nije okej da se to podeli njegovim potomcima.
Korisnikov avatar
By Dirrty
Opcija 3, dovoljno su lepo živeli za njegova života valjda?!
Korisnikov avatar
By Hys.
Da se lepo vrati ono sto su oteli pa sta ostane-to im je.

Bas me zanima sta bi ostalo.
Korisnikov avatar
By Laerem
Titova glavna mana je sto nije ubio dovoljno ustasa i cetnika pa se i dan danas kote kao jebeni žohari. Nadam se da ce buduci revolucionari nauciti lekciju i baciti sve gnjide u dovoljno duboke jame.
Korisnikov avatar
By nsc
sve ti je oprosteno :sudija: ne i zaboravljeno
Korisnikov avatar
By unic0rn
I ja uvek kazem, "jebo vas TIIIITAAA" :smeh:

ot/
chovek je sam odbio platu i imovinu na svoje ime tako da ko im kriv sto im je deda/otac bio lud.
Korisnikov avatar
By nsc
za tebe znam da si malo dete (ili bar tako izgledas - ili jako dobro glumis - ili imas dobrog sminkera), mislio sam da je Deni nesto stariji (a znam ga bolje od tebe)
mybad
Pa i ona učiteljica iz filma '' Lepa sela, lepo gore '' je bila malo starija, pa je ipak rekla : '' Kako ćemo mi sada bez našeg druga Tiiiiteeee ?! '' :rida: i to dok se kresala sa poštarom na livadi u vreme velikog odmora.
:awesome:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!