Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By *deni*
Jeste li primetili kako nam je predsednik Tadić nešto usahnuo i ofucao se ? Posebno u faci.
Sparušila mu se malo i guša koja izviruje ispod uštirkane kragne, to se jasno vidi na snimcima emitovanim u vestima poslednjih dana. Usahli mu obrazi, ni traga od one jedrine, kojom je zračio nekoć.
Nadam se da je u pitanju samo prolazna iscrpljenost od rada za dobrobit svog naroda. :ozbiljan:
Šta vi mislite ?
Korisnikov avatar
By antibiotic
tu ofucanost sam premitio odavno. kao da je odjednom ostario i umorio se.
Korisnikov avatar
By *deni*
Možda ga muče šuljevi i čir na dvanaestopalačnom crevu.
:eureka:
A možda ima i neko obolenje bubrega.
Korisnikov avatar
By antibiotic
o da, nesto ga je sustiglo pre vremena od siltog stresa i od svih tih bitangi koje ima oko sebe ukljucujuci narod.

nekada je bio onako jak i sportski, plasim se da je proslo vreme lepote i poredjenja sa klunijem.
By Ulix
Da, primetio sam. Reflektuje stanje u zemlji.
By Glasnik
Čitao sam na više mesta o tome da je on zapravo bolestan i mogu samo kao čovek da se nadam da nije ništa ozbljno. Nikom ne želim to, pa ni njemu.

Svakako da neću da se podsmevam čak ni toj mogućnosti da je čoveku sve gore i gore.
Korisnikov avatar
By HalfJack
Koliko god se ofucao u faci još uvijek izgleda bolje od hrvatskog predsjednika. :lol:
Korisnikov avatar
By Srklet
pa naravno; jednom je nadimak džordž kluni, drugom kuhana noga i lignja. :lol:
Korisnikov avatar
By unic0rn
Ovo me podseti na shlogiranog tata-Slobu juna '99. koji iskoshen ko toranj u pizi i bez kontrole nad pola tela dok saopstava pobedu nad NATO patkom :wundy:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!