Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By spliff
a muzichare ko jebe
ta pricha?
Korisnikov avatar
By spliff
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2334386#p2334386]*deni* napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2334382#p2334382]spliff napisao:[/url]a muzichare ko jebe
ta pricha?
Da li braniš interese samo muzičara, ili su tvojim stavom obuhvaćeni i pisci ?
Pitam, zato što mi se čini da si i ti od korisnice Torry tražio pdf verziju knjige Žarka Lauševića i da si je s apetitom čitao takvu, neoporezovanu i besplatnu.
:smug:

skidanje materijala (textovi, filmovi muzika...) sa neta nije samo po sebi piraterija
piraterija je kada neko zaradjuje novac od toga
uostalom to je od skoro zakonom regulisano u eu
Ne kažem... Samo kažem da, ako si ti istinski zagovornik pravne države i poštovanja autorskih prava, nećeš bez naknade uživati u tuđem autorskom delu, jer ćeš imati svest o tome da ga i na taj način oštećuješ.
Ne ti, kao ti i ne samo ti, nego svi mi.
:yes:
Korisnikov avatar
By Dirrty
Ne vidim ništa loše u postojanju takve organizacije, samo sam protiv takvih poreza, koji će pre ići u džep ljudima na vlasti nego li umetnicima.
Korisnikov avatar
By Heavy Metal Lover
Pre nekoliko godina je Vlado Georgijev podigao frku jer je na ime autorskih prava dobio svega nekoliko stotina dinara a u objasnjenju se navodi da je sokoj registrovao svega nekoliko emitovanja njegove pesme Zena bez imena (pre nekoliko godina ta pesma je iskakala iz frizidera) a Sanja Ilic i Balkanika su na ime autorskih prava primili nekoliko miliona dinara. Regulaciono telo ove vrste mora da postoji ali istim ne treba da upravljaju kriminalci vec profesionalci ciji rad mora da bude transparentan i naravno podlozan reviziji ukoliko dodje do prituzbi. Umesto toga mi imamo slucaj da telohranitelji Sashe Dragica, koji ocigledno iz senke upravlja SOKOJ-em, pretuku gore pomenutog pevacha jer se drznuo da se pobuni protiv nepravde.
Korisnikov avatar
By nsc
u to vreme su se i Ceca Bojkovic i Lane Gutovic i jos neki pitali ko to u njihovo ime naplacuje autorska prava i gde te pare zavrsavaju, kad do njih ne stizu, ali su brzo odustali od daljih diskusija
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!