Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Do, re, mi, fa, sol, la, si, do

Moderatori: Hys., Moderators

Indirin obožavalac šokiran koliko su srpski i francuski slični
KLADOVO, 18. decembar 2011, (Njuz) – Jedan od najvećih poštovalaca pevačice Indire Radić, Darko Živković (22), nije mogao da poveruje koliko su srpski i francuski jezik slični, kada je čuo njenu novu pesmu „Marija“.
Prevelika sličnost ovih jezika, motivisala je Darka da razmisli da čak možda od Nove godine krene i na časove francuskog, jer je „glupo ne govoriti tako popularan jezik koji se od vašeg razlikuje svega u par reči“.
- Nikada u životu nisam slušao francuski, ali sam od više ljudi čuo da je to jako težak jezik – otkriva Darko, čiji stric živi u Parizu preko 30 godina, ali zna svega nekoliko najosnovnijih reči.
- Oduvek mi je bilo malo čudno kako moj stric Petar nije progovorio francuski, a tek mi sada nije jasno kada sam shvatio da je to skoro isti jezik – pita se Darko.
- Evo recimo ako uzmemo onaj deo kada kaže „tvaj tu pas o duma, žene si purija“. To zvuči skoro isto kao da je na srpskom napisano, samo treba još da saznam šta znači „duma“ i „purija“ – objašnjava Darko – I u nastavku pesme se u nekom stihu pominje „na tu karu lase“, zbog čega će jedna od prvih reči čije ću značenje morati da otrijem biti „lase“. Imam par pretpostavki, ali ne bih sada javno o tome, da mi se ljudi ne smeju ako pogrešim.
Iz Francuskog kulturnog centra još uvek nije izdato nikakvo zvanično saopštenje povodom pesme „Marija“, ali će oni svoju izjavu saopštiti u utorak u 12 za kada je zakazana vanredna konferencija za štampu.
Marko Dražić
http://www.njuz.net/indirin-obozavalac- ... ki-slicni/
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2333551#p2333551]*deni* napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2333549#p2333549]Torry napisao:[/url]ona kao peva na francuskom ali je nista ne razumem. njega da.
Ali kako to zvuči ljudima koji tečno govore francuski ?
To me zanima jako.
:B

oni se iskidaju od smeha pa i ne stignu da cuju :smilegrin:
Korisnikov avatar
By Tungi
Hit je bila Vicky Houston :smeh:

a ovo.. O Indira, o Marija, o majko Božja' :lol:
Radić Indira: " Pesma i nije rađena da bi se dopala ljudima u Srbiji, za njih na CD-u ima 16 novih pesama. Ako se dopala Francuzima, koji su spremni da ulože preko 100.000 evra u aranžman, spot i marketing, ne mogu da kažem ništa drugo osim da sačekamo da se uradi verzija za francusko tržište... "
Slika
Inače, sad čujem da je Saša Popović sinoć u emisiji '' Narod pita '' rekao kako se pesma pod rednim brojem 15 greškom našla na CD-u i da se zbog toga izvinjava, dodavši da će prilikom sledećeg doštampavanja greška biti ispravljena, a do tada pozvao slušaoce da ignorišu tu pesmu, jer svakako nije predviđena da bude na albumu. :hypno:
A bruka pukla !
By loreenche
Sledi Indirina tužba zbog povrede časti. Paz šta ti kažem.
By loreenche
Radila je klima samo za nas dvoje???

Ipak ću slušati francusku verziju...
Stigla je i dešifrovana verzija Indirinog dela pesme.Inače,pesmu je jedva dešifrovao tast moje drugarice koja živi u Francuskoj,a on je tamo preko 30 godina.

Avant si proche de moi,ton regarde fit déjà ,toi tu passe à demain,moi je ne suis plus rien
Une nuit me revien nos deux corps enlacé on c'est vraiment aimés le temps c'est arreté
:hvala:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!