Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Kuda i s kim, kako, kada...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By Sunce
Nemam obicaj da putujem za Novu godinu. Da li volite novogodisnja putovanja, odnosno proslavu Nove godine na nekom drugom mestu, gradu, drzavi?

Eto, meni je stigla pozivnica od Popaja i Laerema za Zagreb. Bas srdacni momci. :yay: Oduzicu im se, zvacu ih na srpsku Novu godinu. :srbin:
Korisnikov avatar
By Synesthesia
Lepo je putovati. Pa i za New Years Eve, naravno..

pretpostavljam.
Korisnikov avatar
By bothways
Nisam nikad putovao za NG, mada je trebalo jedared didem u Bec (ali u to vreme, vize su bile problem, pa na kraju ne otidjoh). Evo, dobih i ove godine poziv za Bec, ali mislim da necu moci da ga prihvatim.

U sustini, nije mi nesto posebno privlacna ideja putovanja oko NG negde u inostranstvo, jer
1) po pravilu se ne provede tamo dosta vremena (mada, ako nesto organizujes u sopstvenoj reziji, onda pretpostavljam da mozes da namestis da traje duze)
2) ne volim da putujem zimi, kada je obicno hladno
3) atmosfera za NG je najcesce drugacija nego tipicna atmosfera datog mesta
4) cesto se slavi negde na otvorenom (neki trg), a to ne volim

Tako da, za NG sto se mene tice, neka kucna varijanta radi najbolji posao.

Ali volim da putujem, pa to sam radio kad god sam imao prilike (sada vise ne mogu neko vreme, zbog posla).
By alexandermagic
Dosadilo mi je sve što se tiče novogodišnje euforije, uključujući i putovanja.

Bio bih najsretniji da je provedem s najboljim frendom, samo nas dvojica, izolovana kućica na planini, vatra u kaminu, pijuckamo i zezamo se. Ali nam se ne može, meni zbog dečka koji je fan svih tih praznika, pa je red da mu bar u nečem ugodim; njemu zbog nečeg drugog. Ali tu će biti alkohol da me utEši. :D
Korisnikov avatar
By KiWi
Razmišljam da se odazovem pozivu prijatelja i provedem NG u Rimu ... Ipak, problem je što će on imati samo dva dana za mene, a onda će mu krenuti neki bitan projekat na poslu .. tako da od razgledanja neće biti ništa ...

Najverovatnije ću ostati u Srbistanu i posetiti neku banju ... Da spojim lepo i korisno - relaksaciju i obnavljanje životnih resursa.
Korisnikov avatar
By Azdaja
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2324160#p2324160]Sunce napisao:[/url]Nemam obicaj da putujem za Novu godinu. Da li volite novogodisnja putovanja, odnosno proslavu Nove godine na nekom drugom mestu, gradu, drzavi?

volim, samo ako na to ng putovanje krenem pocetkom decembra koje traje 2-3 meseca...:lol:

ne podnosim ludilo na aerodromima, jingle bells na repeat i ostale ng pesme...
Korisnikov avatar
By Sunce
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2324270#p2324270]KiWi napisao:[/url]Razmišljam da se odazovem pozivu prijatelja i provedem NG u Rimu ... Ipak, problem je što će on imati samo dva dana za mene, a onda će mu krenuti neki bitan projekat na poslu .. tako da od razgledanja neće biti ništa ...

Najverovatnije ću ostati u Srbistanu i posetiti neku banju ... Da spojim lepo i korisno - relaksaciju i obnavljanje životnih resursa.
Bolje idi. Dva dana sa njim, pa posle solo akcija. Rim je lak za snalazenje i nije preveliki. Sve mozes peske, ali stvarno.
Korisnikov avatar
By mirth
Putovanja u novogodisnjem periodu - po meni cist mazohizam.

A i novogodisnji praznici su jedino vreme koje provodem kuci kao prava kucna muva (i otkada to praktikujem, naprosto ih obozavam).
By Kragi
Najgori termini za putovanja su putovanja u periodu bozicnih i novogodisnjih praznika.
Ovo pricam sa aspekta osobe koja nije u novogodisnjoj eufiriji.
Nista ne radi, nista ne vidite samo odete da docekate novu godinu i bacite pare bzv.
Ok, kontam da je nekome to zanimljivo. Menu nije :D

Edit: pricam o putovanjima tipa 'nova godina u becu', ne i o destinacijama tipa iz kg-a odes u bgd.
Korisnikov avatar
By constantine
maltretitanje tj. 6-7 sati puta zbog 3-4 sata provoda pa natrag... ma daj...
By loreenche
Novu godinu nikad nisam dočekao van mesta stalnog boravka. Bojim se da ni ove godine neće biti promene po tom pitanju...
Korisnikov avatar
By lav
Obozavam da otputujem negde za novu god, nema bolje stvari!!!
Korisnikov avatar
By hlaefdige
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2324632#p2324632]Sunce napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2324270#p2324270]KiWi napisao:[/url]Razmišljam da se odazovem pozivu prijatelja i provedem NG u Rimu ... Ipak, problem je što će on imati samo dva dana za mene, a onda će mu krenuti neki bitan projekat na poslu .. tako da od razgledanja neće biti ništa ...

Bolje idi. Dva dana sa njim, pa posle solo akcija. Rim je lak za snalazenje i nije preveliki. Sve mozes peske, ali stvarno.

obavezno! stvarno je tako!

on: nesto mi ne pada na pamet gde bih mogla bas za novu godinu. fenomenalno sam se provela pre nekako u kotoru kod bananice.

mada, sve mi se cini kada bih otisla u prag ili bec da bi bilo prepuno nasih ljudi tamo, a to me smara malo kada odem negde...
Korisnikov avatar
By Azdaja
ako neko zaluta na tajland od srede smo tamo...
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!