Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

barni, dušo, nemaš zašto da se izvinjavaš.
Podavanje ne bi bila baš najbolja ideja, matora sam i prevelika ( fizički ) za tebe, eventualno blowjob i izdrkavanje tvoje sveže i hranljive sperme za moje nazolabijalne bore.
:botox:
Ovo je bio jako težak zadatak. :cupakosu: Mnogo je zanimljivih, otkačenih :lood: i dragih forumaša i s obzirom da se posmatra cela godina pokušao sam što realnije da sastavim listu. Dakle, moji glasovi su dali sledeće rezultate: :trep:

12 - Anhedonie
10 - KorvinOdAmbera
8 - Deni
7 - SanjaSteppenwolfin
6 - Popeye
5 - Eifranloo
3 - Unicorn
2 - LadyOfTheFlowers
1 - Str00ja

Hvala. :bye:
Korisnikov avatar
By svejedno
uz duzno postovanje ovogodisnjem organizatoru,
ipak moram da ponovim da nije to tO bez lonija, tabela, zastava, ludila mozga, izmisljenih pricica etc.

..

inace, nije da ne glasam zbog toga, nego slabo sam ove dine posecivao forum i pojavilo se mnogo novih nada, te ne bih bio objektivan ,)
@svejedno, potpuno si u pravu.
Niti u jednom momentu nismo smatrali da možemo da izvedemo to kao Loni i do kraja smo se nadali da će se Loni pojaviti i preuzeti kormilo ovih izbora. Ali ništa.
:sigh:

@De Vil, ala si se razgoropadio, kao kobac. Evo, sad ću glasati, samo da vidim za koga... :cita:
Nema na čemu. Ti i ZlatnaP(t)ica jeste nove zvezde Foruma, to je činjenica koju valja konstatovati.
Barni je ostao bez poena, jer se izgleda povukao iz diskusija, ali on će dobiti tiutulu debitanta godine - '' Zlatni Nenavođeni Tomahavk '', jer se kao tomahavk lansirao i stekao početni, enormni publicitet u sam smiraj 2011. godine.
:sesir:
Inače, De Vil, evo ti jedan kuriozitet. Pre mnogo godina, dok je još pokojni premijer Đinđić bio živ i na vlasti, a sunce bilo daleko na nebu, toplo, dok ste se ispod njega negde u pesku igrali ti i Zlatna P(t)ica i sticali prve bruce, ovde na Forumu je takođe bio jedan De Vil.. Daaaaaaaaa ! Loni, sada ozbiljan, priženjen muškarac u srednjim tridesetim, tada je bio mlada tetka i predstavljao se kao Fil Devil. Može se reći da si ti njegova naslednica, barem po nicku... :radosnice:
Evo sada za tebe, De Vil, jedna pesma uz koju možeš da na jedan ekološki način ašikuješ sa forumskom momčadijom. :cobanica:
Reč je o numeri jedne od najčuvenijih i najplaćenijih vašarskih pevačica osamdesetih, koja je i moja omiljena umetnica iz takozvane B pevačke lige.
Peva :
Mirsada Bećirović - :cobanica:

''

:cobanica:
*deni* napisao:Evo sada za tebe, De Vil, jedna pesma uz koju možeš da na jedan ekološki način ašikuješ sa forumskom momčadijom. :cobanica:
Reč je o numeri jedne od najčuvenijih i najplaćenijih vašarskih pevačica osamdesetih, koja je i moja omiljena umetnica iz takozvane B pevačke lige.
Peva :
Mirsada Bećirović - :cobanica:

''''

:cobanica:

Oduševio si me Deni. :lol:
Gde nalaziš ove umetnice? :lol:
Mirsada Bećirović je osamdesetih godina po popularnosti spadala u prvu B ligu pevačica, dok su prvu A ligu činile Dragana Mirković, Vesna Zmijanac, Nada Topčagić i druge pevačice koje su, izdavajući ploče za PGP RTB, imale privilegiju pristupa programima najgledanije televizije Beograd.
Mirsada nije bila mega zvezda, ali je bila izuzetno cenjena i tiražna, naročito među slušaocima u Bosni, a zna se da Bosanci cene samo vrsne interpretatore, njima ne možeš podvaliti - ako ne pevaš kao zmaj, neće da te slušaju.
Nažalost, Bećirovićeva je krajem osamdesetih prestala sa diskografskim aktivnostima, pa je zato mlađe generacije ne znaju. Nije aktuelna.
Ali i dalje peva, pa rastura ! :peva: Jako je cenim.
:kolo:
  • 1
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 23
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!