Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By crni90
upravo sam očekivao argument golog otoka kao opravdanje za linč :lol:
mani me molim te
Korisnikov avatar
By bern
jeste, hajde da zaboravimo da je od oslobodioca svog naroda postao njegov tamničar.
Korisnikov avatar
By starky
neko ga je sacekao posle svega sta je radio.
Korisnikov avatar
By bern
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2330452#p2330452]Delete napisao:[/url]
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2330443#p2330443]bern napisao:[/url]jeste, hajde da zaboravimo da je od oslobodioca svog naroda postao njegov tamničar.
Ne treba se zbog toga prebijati starac od 90 i kusur godina. Gde su "heroji" bili pre 30-40 godina da to urade? Verovatno su tada ti heroji bili ono sto su i danas - kukavice!
slažem se, ne treba. treba da mu se sudi. polako saznajemo kako su "heroji" završili: na golom otoku, na parkingu "zastave".

please. ko god da je gledao emisiju na b92 mogao je da vidi kakav je nutcase taj lik, i koliko je (bio) opasan.

žao mi je što ga je neko udario, jer je običan starac. ne znam što se nije predstavio i pljunuo mu u lice i slušao kako mi prijeti zatvorom nakon toga. that would be something.
S leđa ? Čoveka od skoro 100 godina ?
Odmah posle pobegao ?
To što neko ima sto godina ne ekskulpira ga od odgovornosti, pa čak i ovakvu vrstu odmazde ponekad mogu da razumem, ali samo pod uslovom da napadač ne pobegne, već da sačeka policiju, dostojanstveno podnese hapšenje i javno objasni razloge svoga dela. Poželjno je i da napad ne izvrši s leđa, već s preda. I da ga realizuje po mogućnosti pravovremeno, a ne kada meta napuni 100 godina života. Kako su lepo Bratislavu Bubu Morinu izdevetali odmah po oktobarskom prevratu 2000., a nisu čekali da spuca u tu svoju debelu guzicu 100 godina, pa da je onda nalupaju.
Korisnikov avatar
By spliff
nemam bash neko preterano lepo mishljenje o gospodinu kapichicu
i njemu slichnima
ali napasti starca od 90 godina...
not my cup of tea
1. nije mi jasno koga sve je taj Kapichic ubio, ugrozio, ugnjetio, muchio? stvarno, samo pitam jer najverovatnije jeste, ali koga je pitanje?

2. ako je istina da je Kapichic bash toliki zlikovac- gde su krivichne tuzbe, pravna drzava da ga kazni? ah, da, u Srbiji njima je preshnije ne uzrujati dverizveri, ne "gaziti pravo slobode govora i dela mishe vacica i njihovih1389....", ne dirnuti ni pozvati koshtunicu ni na jedan jedini obichni iskaz ni detektor lazi, omoguciti konuzinu da vaspostavlja prave Srbe naspram krivih, loshih Srba........

'ta, nije bitno shto je neko "nashe dete" tu i tamo klepilo nekog 92-godishnjeg starchica koji je ionako deo izdajnichkog Preokreta.......

p.s. ozbiljno, mislim da jeste greshka LDP-a shto ga je tako kontroverznog primio u svoje redove, dakle, iako nisam na strani antiKapichicevaca, chinjenica jeste da je Kapichic u najmanju ruku kontroverzan tip, ali ovako teroristichki napadati ga iza ledja na ulici mogu samo oni u chijem mentalnom sklopu je da im je vazno ne uzrujati dveri-zveri.
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2330486#p2330486]*deni* napisao:[/url]
To što neko ima sto godina ne ekskulpira ga od odgovornosti, pa čak i ovakvu vrstu odmazde ponekad mogu da razumem, ali samo pod uslovom da napadač ne pobegne, već da sačeka policiju, dostojanstveno podnese hapšenje i javno objasni razloge svoga dela. Poželjno je i da napad ne izvrši s leđa, već s preda. I da ga realizuje po mogućnosti pravovremeno, a ne kada meta napuni 100 godina života. Kako su lepo Bratislavu Bubu Morinu izdevetali odmah po oktobarskom prevratu 2000., a nisu čekali da spuca u tu svoju debelu guzicu 100 godina, pa da je onda nalupaju.
pa jeste, dugo su čekali da ga barem malo klepe po glavi ili u njegovom
rečniku, malo "prevaspitaju"
Pa jeste, Denni85, u pravu si, mnogi kažu da je ova matora drtina u svoje vreme bila pravi krvnik, a sad što nije za života kažnjen za svoja zverstva - pa doći će pred Strašni sud i to uskoro.
On je verovatno bio zlotvor, kao i mnogi koji su, neki i igrom slučaja, bili u jednom momentu heroji antifašističke borbe.
Ovaj je sasvim komotno mogao da bude i istaknuti aktivista Hitlerove ideologije, da je bio drugačiji sticaj njegovih životnih okolnosti u to vreme.
Pa jeste, alexandermagic, u pravu si, većina se slaže i da je gre'ota dići ruku i na ženu, pa ipak je bivša komesarka za izbeglice, Bratislava Buba Morina dobila batina u liftu zgrade u kojoj je živela ubrzo po propasti režima Slobe Miloševića kojem je pripadala.
I to zato što je prisvajala lovu namenjenu izbeglicama.
Neka nedela su toliko gnusna i odvratna, da žrtvama tih nedela u želji za odmazdom ne znači ništa i nije prepreka to što su počinioci žene, ili pojedinci koji su u međuvremenu napunili 150 godina.
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2330879#p2330879]Denni85 napisao:[/url]nije lepo udariti nekoga ko ima 92 godina, ali opet ne mogu d kazem da mi
ga je zao jer se isti ponosi svojim zlocinima, javno govori kako je ubijao
ljude nakon 2. svetskog rata, kako je "prevaspitavao" ljude na Golom
otoku...eto, da i njega neko malo "prevaspita" :smokin:
slazem se, samo su nedorechene par stvari:

- koga sve je Kapichic ubijao i "prevaspitavao"?
- kako to da njegove zrtve i "zrtve" i potomci njegovih zrtava nisu udruzene u odredjeni politichko-zrtvoslovni pokret, kao npr. zrtve i potomci zrtava racije hortijevaca i kepiro-a shto su udruzene i njima svaka chast, pa da se pritisne drzava da krivichno goni tog Kapichica, umesto rekla-kazala optuzbi prema istom i ovakvog teroristichkog china pojedinca napada iza ledja na ulici?

eto, te dve stvari ne kontam i samo pitam jer i ja smatram da je Kapichic u najmanju ruku previshe kontroverzna osoba.
Korisnikov avatar
By svejedno
antifasisticki heroj :lol:

super je kada fasista ...ostane...antifasisticki heroj.

..

ont - svakako ne treba tuci matore ljude.
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2330932#p2330932]*deni* napisao:[/url]Pa jeste, alexandermagic, u pravu si, većina se slaže i da je gre'ota dići ruku i na ženu, pa ipak je bivša komesarka za izbeglice, Bratislava Buba Morina dobila batina u liftu zgrade u kojoj je živela ubrzo po propasti režima Slobe Miloševića kojem je pripadala.
I to zato što je prisvajala lovu namenjenu izbeglicama.
Neka nedela su toliko gnusna i odvratna, da žrtvama tih nedela u želji za odmazdom ne znači ništa i nije prepreka to što su počinioci žene, ili pojedinci koji su u međuvremenu napunili 150 godina.
potpuno se slažem s tobom! Kakve to ima veze sto je Buba Morina žena, mislim
kada je bila komesar za izbeglice nije joj to smetalo da krade, pa neka se
ne poziva na tu cinjenicu (da je žena) kada neko krene (opravdano) da je bije.
Kao sto vec rekoh, nikada ne bi mogao tuci starije i/ili slabije, tacnije
ne bi nikada nikoga licno mogao fizicki napasti (samoodbrana je nesto
drugo), ali mi stvarno ne smeta kada neko na jedan "specifican" nacin krene
da resava stvari i uzme pravdu u svoje ruke, kada vec sudovi nisu uradili
svoje.

Velboy - pa najveci broj zlocinaca iz drugog svetskog rata i perioda nakon
drugog svetskog rata se uglavnom izvukao od odgovornosti (Pavelic, pop Djujic)...
drugi deo je procesuiran kada su vec bilo dosli do 90te
(upravo taj Kepiro koga si pomenuo, pa Artukovic, onda onaj Demjenuk...),
i dovodili ih u sudnicu onako senilne, poludrogirane od morfijuma i osta-
lih medikamenata kojima su ih nakljukali ne bi li nekako sedeli u sud-
nici a pritom nisu ni znali sta se oko njih dogadja (hocu reci malo kasno
se setili da im sude)...tako isto i komunistički zlikovci koji su činili
zločine nakon drugog svetskog rata, kao taj matori idiot Kapičic...

Postoji različiti nacini da se zadovolji pravda, nisu sudski postupci
jedini način, može i drugacije, kao sa Maskom Luburicem kome su poslali
Udbinog ubicu pa se lepo zadovoljila pravda. Može li neko normalan reci
da mu je možda žao Maksa Luburica ili krenuti sa relativizacijom tipa
"pa nije to bio način"???
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
,,tuci matore ljude''?
pa taj neko je mogao da ga udari daleko jace

problem je sto je udaren OTPOZADI
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2331343#p2331343]Denni85 napisao:[/url]
Velboy - pa najveci broj zlocinaca iz drugog svetskog rata i perioda nakon
drugog svetskog rata se uglavnom izvukao od odgovornosti (Pavelic, pop Djujic)...
drugi deo je procesuiran kada su vec bilo dosli do 90te
(upravo taj Kepiro koga si pomenuo, pa Artukovic, onda onaj Demjenuk...),
i dovodili ih u sudnicu onako senilne, poludrogirane od morfijuma i osta-
lih medikamenata kojima su ih nakljukali ne bi li nekako sedeli u sud-
nici a pritom nisu ni znali sta se oko njih dogadja (hocu reci malo kasno
se setili da im sude)...tako isto i komunistički zlikovci koji su činili
zločine nakon drugog svetskog rata, kao taj matori idiot Kapičic...
slabo bi se i ti ikad po'fatali da nije bilo prvenstveno jevrejskih lovaca na naciste i chitavih pokreta i udruzenja zrtava tih zlochinaca.
kontash shta hocu da kazem? da su kapichiceve zrtve trebale da se bolje udruze u jedno ili vishe politichko-zrtvoslovnih subjekata, utvrdjenih po objektivnim i nepobitnim istorijskim chinjenicama, koje imaju moc i pravnih pritisaka na elemente drzave koji se bave pravno-krivichnim i pravosudnim stvarima.
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2331343#p2331343]Denni85 napisao:[/url]

Postoji različiti nacini da se zadovolji pravda, nisu sudski postupci
jedini način, može i drugacije, kao sa Maskom Luburicem kome su poslali
Udbinog ubicu pa se lepo zadovoljila pravda. Može li neko normalan reci
da mu je možda žao Maksa Luburica ili krenuti sa relativizacijom tipa
"pa nije to bio način"???

sve se slazem, ali mislim da je preterivanje izjednachavati kapichica s luburicem.....
Korisnikov avatar
By spliff
koliko ja znam kapichic nije bio general jna, vec general ozne...
Jovo Kapičić napušta Srbiju
Izvor: Radio Slobodna Evropa
Beograd -- Nakon što je pretučen u centru Beogardu, bivši general Udbe i narodni heroj Jovo Kapičić odlučio je da napusti Srbiju i da se vrati u rodnu Crnu Goru.

Jovo Kapičić koji ima 92 godine nastaviće da živi u Crnoj Gori zato što je, kako smatra, u većem delu srpske javnosti prokazan, kako zbog uloge u hapšenju četničkog vođe Draže Mihailovića, tako i zbog zalaganja za crnogorsku nezavisnost, i liberalnih i antinacionalističkih stavova.

Jovo Kapičić je za Radio Slobodna Evropa rekao da odlazi iz Srbije jer ovde više nema šta da traži.

„Imam nameru da se sklonim dolje u taj moj crnogorski kraj da ne dobijam više batine. Moram još malo ovde da se održim zbog lekara koji će me dovesti do normale i idem da živim još ovo malo godina koje su mi ostale, iako sam u Beogradu bio 74 godine, i borio se za taj grad i ovaj narod“, izjavio je Kapičić.

Jovo Kapičić napadnut je 12. decembra u centru Beograda zbog kako smatra političkih i istorijskih razloga.

„Čak i da pronađu toga koji me je napao, nije on to uradio zato što mene voli ili mrzi. On je to uradio zato što se u Skupštini Srbije i u svim medijima Jovo Kapičić proglašava čovekom koji je neprijatelj srpskoga naroda. E, onda on tu nađe povod da se zadovolji kao neki srpski patriota, a zapravo je običan uličar. Eto to su te stvari koje meni govore – nemaš ti tu šta da radiš“, rekao je Kapičić za RSE.

Ovaj nekadašnji general Udbe, koordinator hapšenja Dragoljuba Draže Mihailovića i upravnik logora na Golom otoku u politički život vratio se nedavno nakon što se pojavio na glavnom odboru LDPa i nakon što je objavljena knjiga njegovih ispovesti o Golom otoku.

Jovo Kapičić je nedavno u intervjuu za sarajevski list "Dani" izjavio da bi napadača koji ga je napao u Beogradu "ubio kao zeca da je u tom trenutku imao pištolj".
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!