Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Dugo prizeljkivani forum od sada medju nama :)

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By Misfit
taj nivo komedije je wishful thinking za domaći film. :rida: sve čekam kada će nove generacije da dođu i promene tu kloaku od kinematografije, ali nažalost i dalje nema većih pomaka, osim pokoje anomalije koja malo odudara od sveopšte učmalosti. :( što se tiče Dragojevića i viših ciljeva, zar nije slično pokušao i sa Ranama, pa se taj film na kraju ipak pretvorio u neodvojivi deo dizel kulture?
Korisnikov avatar
By Hellas
Proslavljen neočekivani uspeh "Parade"

Film “Parada” Srđana Dragojevića pogledalo je 150.000 gledalaca i tim povodom sinoć je u centru “Balašević” u Rakovici priređena prava žurka. Veći deo glumačke ekipe, ljubitelja filma i novinara uživao je u druženju uz koktel i bogato posluženje.

- Zaista nisam očekivao ovakav rezultat. “Parada” nije pravljena da bude opšte prihvaćen film, a postala je to. Meni je jako drago zbog toga. Sada su u planu razna gostovanja i tome se takođe veoma radujemo - rekao je Dragojević.

Glumci, među kojima Nikola Kojo, Miloš Samolov, Kristina Popović ljubazno su odgovarali na pitanja, izgleda i samo iznenađeni odjekom i uspehom koji je ovaj film već sada postigao, tim pre što se bavi tematikom koja u Srbiji, a i u okruženju izaziva brojne kontroverze.
“Parada” i “Montevideo, Bog te video!”, primećeno je sinoć, dva su filma u poslednje vreme koji su “otvorili zatvorene bioskope u Srbiji” i omogućili da ljudi koji se bave prikazivačkom delatnošću ipak mogu da žive od svog rada.

Dragojević je napomenuo kako je ovo ostvarenje do sada imalo i veoma uspešna “otvaranja” u Banjaluci i Podgorici, gde je na redovnom repertoaru, a tek slede druženja ekipe sa publikom u Kragujevcu, Subotici, Jagodini, Inđiji, Boru, Majdanpeku, Čačku i drugim gradovima koji još imaju bioskope.

Slede i neka inostrana gostovanja poput Skoplja, Rijeke, Splita, Osijeka, Ljubljane.

http://www.blic.rs/Zabava/Vesti/291492/ ... peh-Parade
Korisnikov avatar
By ZlatnaPtica
Superiska :D Jedva cekam da dodje i u Loznicu, valjda ce doci pre nego sto odem na more :awesome:
Korisnikov avatar
By Srklet
bila jucer novinarska premijera u zagrebu, prespavao sam :shrug:

enivej, evo i prve reakcije, od srđana serža sandića :giggle:
http://queer.hr/15051/film-parada-ako-m ... bitno-tko/

Priča je hiperbolizirana na isti onaj način na koji to i nije. :lol:

Film na trenutak izgleda kao bajka kojoj se jače nego drugim bajkama potkrada destruktivna stvarnost, ali ipak ostaje bajka. Ona moderna, ona u kojoj zapravo – glavni lik završi loše ali zbog kog priča jedino ima smisla. On je poruka filma. Lik Mirka, aktivista je lik promjene, lik Mogućnosti, lik Vjere, lik Prilike. :lol:

a ne, ovo je ipak najgori dio teksta! :pucaodsmeha:

Film me je u nekoliko navrata rasplakao, unatoč svim preprekama koje je postavio na putu do suza (šalama,elementima društvene groteske). Pokazao (prikazao, ukazao) je da drugačiji svijet jest moguć. Da revoluciju nosi pojedinac. Da pojedinac (pjesnik) mora umrijeti, ali da pjesma živi.
Korisnikov avatar
By Misfit
pa, taj Srđan je gori čak i od ove naše Dude Lakić i njenih intelektualnih karambola i akrobacija. :shocked:
Korisnikov avatar
By Srklet
sandić zna biti zabavan u svojem antitalentu i praznoglavosti. trebas poceti redovito citati njegovu kolumnu 'hiperinflacija emocija'. :party:
odnosno, fakat ne trebas! it's just a figure of speech, don't read that shit. :D
Korisnikov avatar
By nina_90
Pogledala. Film nije los. Istina je da je malo iskarikiran, ali komedija je u pitanju tako da je ok. Srdjan Dragojevic je u pitanju sto znaci da ima dobrih fora. :lol: Ko je upoznat sa njegovim filmovima skontace poentu.. :) Prporucujem da se pogleda. :wink2:
Korisnikov avatar
By Blady
Nemojte tako o Srdjanu, ok je decko :)
Korisnikov avatar
By constantine
dobar je film
provala ima kolko hoces
meni je bilo malo cudno sto tokom celog filma nije bilo ni jednog poljubca... mada oni su svoju ljubav pokazali na drugi nacin :D
Korisnikov avatar
By Mage
Iako nisam pogledao film, trejler mi je bio sasvim dovoljan da zaključim da je živo sranje. Ovo uopšte nije realno predstavljanje lgbt populacije i njenih muka, ma ni blizu, već jedna klasična srpska sprdačina bez iole vrednosti.

constantine: pa nije ni čudo što nema poljubaca, jer bi to značilo da su likovi pravi pederi, a ne pajaci.
Korisnikov avatar
By antibiotic
Nije fer da se iz trejlera zakljuci da je film zivo sranje i da nije realan. Uostalom, reditelj ne mora nesto da predstavi realno.
Korisnikov avatar
By spliff
shto volim ove koji na osnovu trailera ocenjuju filmove
msm...
By Kragi
ali, presudilo je to sto nema poljupca :sudija:
Korisnikov avatar
By boo_radley
Moji roditelji su ga odgledali juče, kažu dobar je iako je o pederima. :cut:
Korisnikov avatar
By boo_radley
:lol: Sviđa mi se kako razmišljate, upotrebiću to čim budem u prilici.
Korisnikov avatar
By lana-bg
Film je odlican i preporucujem ga. Reditelj je realno prikazao probleme gay populacije i ono za sta se borimo. Najlaksi nacin da se neke problematicne teme priblize publici jeste komedija. Da je snimio neki patetican film o nesrecnoj ljubavi izmedju dva homoseksualca, to niko niko osim nas samih ne bi gledao.
Paradu na ulicama Beograda je takodje malo ko gledao, dok su pred bioskopima za "Paradu" redovi...Gledaoci je svojevoljno gledaju, placaju karte i guzvaju se samo da bi gledali film o nama.
Srdjan Dragojevic je uradio nemoguce i svaka mu cast na tome. Zluradih komentara je uvek bilo, nisam ih bas ocekivala ovde, narocito ne od onih koji cak nisu ni gledali film, ali dobro...Ko god misli da ume bolje ili vise ili bilo sta konkretno da uradi osim da kritikuje druge to uvek moze da ucini, pa da ga mi ostali ovde ocenjujemo.
Ovakvu stvar treba podrzati, a Srdjanu Dragojevicu zelim jos puno uspeha.
Korisnikov avatar
By Mars
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2335471#p2335471]spliff napisao:[/url]shto volim ove koji na osnovu trailera ocenjuju filmove
msm...
Ali meni je stvarno dovoljno.

Previše sam puta dao nekom filmu šansu i pored početnog impulsa da ga zaobiđem...i ispostavilo se da sam bio u pravu.

A, konkretno, voleo bih da ni jedan film Srđana Dragojevića nisam pogledao u životu (posebno sam gadljiv na "ima puno fora" momente u interpretaciji Nikole Koje)
By isa
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2349880#p2349880]Misfit napisao:[/url]Film Parada domaći zadatak?

a u podnaslovu papirnatog izdanja današnjih novosti stoji: čudna odluka ministarstva prosvete. da, zaista. :roll:

Tuzan film... jos tuznija istina...
Ovakvih ce akcija tek biti. Eto narod sazna tek kada dodje na red da se desi ono sto je unapred planiran rad velikog broja ljudi. Bravo za ekipu bravo za sve ljude koji podrzavaju ovakve projekte. Navijam da bude bravo i za one koji ne podrzavaju. Navijam da shvate rad ovih ljudi i da podrze iskrene namere.
Korisnikov avatar
By Burak
Dragojević mu odgovorio: "Biskupe hvala vam na besplatnom publicitetu"

Inače, film je odličan!
Korisnikov avatar
By nsc
ako ima molim link na u2u
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!