Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By *deni*
Profesor udario učenicu kamenom u glavu
Crnogorska policija uhapsila je Z.B. (56), profesora u Javnoj ustanovi Obrazovni centar u Šavniku, zbog sumnje da je učenicu M.Š. (15) udario kamenom u glavu, nanevši joj teške telesne povrede
Kako je saopštila Uprava policije Crne Gore, profesor je osumnjičen da je fizički maltretirao i učenika N.D. (14) udarajući ga nogama i rukama po glavi i leđima.

Policija je, kako se navodi, postupajući po prijavi M.Š. utvrdila da je profesor prvo isterao sa časa N.D. a potom i M.Š. uz pretnje i uvrede.

Na pitanje M.Š. zašto joj ne dozvoljava da prisustvuje času, profesor Z.B. joj je uputio više reči uvredljive sadržine, aludirajući na to da nije psihički zdrava i pitajući je zašto je uopšte došla u školu, dok joj je na kraju uputio i psovku, saopštila je policija.

Nakon toga M.Š. je izašla iz učionice, posle čega je profešor počeo da je juri. M.Š. je bežala oko škole, a profesor je jurio za njom. Devojčica se trčeći oko škole u jednom trenutku saplela i pala, a profesor je tada sustigao i udario kamenom u predelu glave, nakon čega je učenica izgubila svest, navela je policija.

Nakon toga, profesor se vratio u učionicu i nastavio da drži čas, a učenica je, kada se osvestila, pozvala policiju i prijavila događaj.

Profesor je uhapšen i po nalogu tužioca i uz krivičnu prijavu sproveden na dalju proceduru. Tužilac mu je, nakon saslušanja, odredio pritvor, navodi se u saopštenju Uprave policije Crne Gore.
http://www.24sata.rs/vesti/svet/vest/pr ... 2114.phtml
Korisnikov avatar
By *deni*
Meni uopšte nije jasno zašto je on počeo da juri učenicu.
Sve mi se uklapa do momenta kad je on nju isterao sa časa i izvređao.
Devojčica je pitala zašto joj ne dozvoljava da prisustvuje času, ali je na kraju ipak izašla iz učionice.
I onda je on nju počeo da juri i na kraju je udario kamenom u glavu.
Zašto ?
Korisnikov avatar
By spliff
a posle toga se vratio na chas
mrtav hladan

:lood:
Korisnikov avatar
By scout_finch
uzas, dobro je da ga je prijavila. ja bih samo rekla bratu da mu slomi picku, jako sam osvetoljubiva u takvim situacijama. al' dobro je sto ga je prijavila, to sto je udario kamenom u glavu ja bih kao tuzilac okarakterisala kao pokusaj ubistva.
Korisnikov avatar
By bern
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2330840#p2330840]*deni* napisao:[/url]Meni uopšte nije jasno zašto je on počeo da juri učenicu.
čak i za crnogorce šavnik je pojam zaostalog kraja. nije toliko bitno što je zaostao kraj, koliko to da se radi o starijem nastavniku. vjeovatno je vijek vijekova bio bog i batina u svom "selu" - a takav doživljaj svarnosti zna da ponese, pogotovo kad je neko labilan. eto, djevojčica se usudila da mu se suprotstavi.

to je tip "nastavnika" koji učenike šalje da mu cijepaju drva, a učenice vrijeđa i "podučava" o bračnim obavezama.

šljam. ima još takvih.
Korisnikov avatar
By blenta
nije li mimo dela primorja sve ostalo zaostali kraj?
a ti deni treba da znas da je west endov bitterness/izvestavanje vezan za uzu sr
te da se crnogorcima i kako ih on naziva prekodrincima
bavi iskljucivo po trajnom naseljavanju u srbiju
Korisnikov avatar
By Tungi
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2330840#p2330840]*deni* napisao:[/url]Meni uopšte nije jasno zašto je on počeo da juri učenicu.
Devojčica je pitala zašto joj ne dozvoljava da prisustvuje času, ali je na kraju ipak izašla iz učionice.
I onda je on nju počeo da juri i na kraju je udario kamenom u glavu.
Zašto ?

.. I ostavis nekog bez svesti, ne znas da l' si ga ubio ili je u nesvesti i vratis se na cas. :nope:
Korisnikov avatar
By Blady
Čekićem po glavi srednjoškolca na stanici

Napadač maskiran šalom prišao šesnaestogodišnjem učeniku na autobuskoj stanici kod Brankovog mosta i naočigled desetak ljudi nekoliko puta ga udario metalnim mesarskim čekićem u glavu i pobegao

Ilustracija (Guliver/Getty Images)
Učenik srednje Ugostiteljsko turističke škole M. Ž. (16) povređen je juče oko 14 časova na autobuskoj stanici na Brankovom mostu, kada ga je nepoznati napadač nekoliko puta udario mesarskim čekićem u glavu i pobegao.

Dečak je prevezen u Urgentni centar, ali pukom srećom nije teže povređen, pa je ubrzo pušten na kućno lečenje.

M. Ž. je bio na autobuskoj stanici, na povratku iz škole, kada mu je napadač prišao s leđa i počeo da ga udara po glavi metalnim mesarskim čekićem, naočigled desetine ljudi koji su stajali u blizini.

Jedna sugrađanka mu je pomogla čim se napadač udaljio, i odvela ga u obližnji dom zdravlja, odakle je prevezen u Urgentni centar.

Povređeni mladić je za "Press" ispričao da nije video napadača jer je bio maskiran šalom.

"Stajao sam na stanici sa drugom kada mi je neko prišao s leđa i počeo da me udara. Napadač imao šal preko lica pa nisam mogao da vidim ko je, ali mislim da ga uopšte ne znam.

Ranije u školi posvađao sam se sa drugaricom na praksi, pale su teške reči ali posle sam joj se izvinio. Ne želim da verujem da ona ima bilo kakve veze sa ovim, ali ja zaista nemam ideju ko bi to mogao da bude",priča M. Ž.

A. Ž., majka povređenog dečaka, ispričala je da njegov drug, koji je bio s njim u trenutku napada, nije smeo da mu pomogne, jer mu je jedan mladić prišao i zapretio da se ne meša, poručujući mu da je "ovo dobio zato što je dirao devojčicu".
Majka napadnutog dečaka kaže da je on dobro, ali da je uplašen i istraumiran. Prema njenim rečima, on je mirno dete i nikada nije imao veće probleme, dodajući da joj je neverovatno da je jedna svađa mogla da dovede do ovakvog ishoda.

"Šta god da je rekao ili uradio nije zaslužio da ga neko tako brutalno napadne. U šoku smo, i nadamo se da će se na ovome završiti", zaključila je majka povređenog deteta u izjavi za "Press".

Direktor srednje Ugostiteljsko turističke škole Milijanko Portić izrazio je žaljenje zbog incidenta i istakao da škola nije odgovorna za napad koji su desio van nastave.

"Žao mi je što je učenik naše škole povređen i nadam se da će policija u kratkom roku otkriti ko je napadač. Povređeni dečak pohađa treći razred, smer za poslastičara i nije problematično dete.

Ovde nema odgovornosti škole, budući da se incident desio van školskog dvorišta. Dečak je povređen kada se vraćao kući a, kako sam obavešten, napadač nije učenik ove škole", rekao je direktor i u izjavi za "Press" dodao da u školi do sada nisu zabeleženi slučajevi bilo kakvog nasilja.

Izvor
http://www.mondo.rs/s227255/Info/Cekice ... anici.html
Korisnikov avatar
By *deni*
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2330861#p2330861]blenta napisao:[/url]nije li mimo dela primorja sve ostalo zaostali kraj?
a ti deni treba da znas da je west endov bitterness/izvestavanje vezan za uzu sr
te da se crnogorcima i kako ih on naziva prekodrincima
bavi iskljucivo po trajnom naseljavanju u srbiju
Tako ?
Nisam znala da ima tako precizne kriterijume za odabir vesti koje nam plasira ovden..
:lepeza:
Korisnikov avatar
By *deni*
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2330854#p2330854]bern napisao:[/url]
čak i za crnogorce šavnik je pojam zaostalog kraja. nije toliko bitno što je zaostao kraj, koliko to da se radi o starijem nastavniku. vjeovatno je vijek vijekova bio bog i batina u svom "selu" - a takav doživljaj svarnosti zna da ponese, pogotovo kad je neko labilan. eto, djevojčica se usudila da mu se suprotstavi.

to je tip "nastavnika" koji učenike šalje da mu cijepaju drva, a učenice vrijeđa i "podučava" o bračnim obavezama.

šljam. ima još takvih.
Mora da mu je ova mala stvarno pomračila svest, čim je ovo uradio. Možda mu je odbrusila '' Ma, nosi se, matori, u pizdu materinu ! '' kad ju je isterao sa časa, samo što je to ova mala prećutala iz razumljivih razloga.
No, opet - to nije opravdanje za vijanje i udaranje kamenom u lobanju.
Maksimalna kazna za ovu matoru fukaru od profesora.
:sudija:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!