Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Mesta za izlaske, upoznavanje, klubovi...

Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
@Hellas, nije moj post licno isao ni protiv tebe ni protiv bilo koga.
u pravu si, sve te neke stvari mogu laganim pretrazivanjem da se nadju preko google-a, ali evo ako nije niko primetio, ja jesam, da je ovaj decko koji je otvorio temu iskljucivo u ovoj temi kuckao.
i umesto on da ide na google i svaki klub, kafic, sta god trazi posebno, pojedinci su mu sve ovde servirali. A realno, ovo je 21. vek, osobe koje su cak u susednim drzava znaju gde su gay mesta u Beogradu, ili ce se oko toga raspitati kod nekog gay poznanika iz Bg-a, a ne ovde..
Mozda sam ja jos uvek pod utiscima toga sto mi je drugarica napadnuta pre par nedelja, i svi su ovde kolektivno kukali, a sad se iznose informacije koje, da, svima su otvoreno dostupne, ali meni licno je to zasmetalo i ne bih volela da se to ponovi ni meni, ni drugima.
Opet, nista licno
Korisnikov avatar
By Hellas
Ok.
Slazem se, i ja sam to primetila. Ali pretpostavila sam da ce moderatori reagovati ukoliko misle da im je to sumnjivo. S'toga nisam reagovala.
Smatram da bi trebalo zakljucati podforum "scena". Mada, to ce spreciti samo one koji nisu registrovani da vide nazive klubova. Svako ko jeste - moci ce da vidi. Al' opet, kako neko moze da zna, samo na osnovu aktivacije naloga, da taj koji se prijavio ovde nije homofob i da nece baciti molotovljev koktel na klub?
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
pa da, to je opet do moderatora. mislim da je ranije bilo predloga da mogu da se registruju samo osobe koje neko "preporuci" tj. da neko za novog clana garantuje da je u prici, ili da pokusava da se otkriva i ne predstavlja nikakvu opasnost..
Korisnikov avatar
By acid drop
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2330087#p2330087]sour_cherry napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2330079#p2330079]Sanja Steppenwolfin napisao:[/url]mislim da je ranije bilo predloga da mogu da se registruju samo osobe koje neko "preporuci" tj. da neko za novog clana garantuje da je u prici, ili da pokusava da se otkriva i ne predstavlja nikakvu opasnost..
Nije ni čudo što taj predlog, očigledno, nije uvažen, jer je idiotski.
:up:
Korisnikov avatar
By boo_radley
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2330098#p2330098]Sanja Steppenwolfin napisao:[/url]:fancyklap: pa tesko da se moze takmiciti sa tvojim komentarom, al sad.. sto ces
Nisam htela da odgovaram, jer nisam sklona besmislenim forumskim prepirkama, ali nešto me sad nervira.

Ne bih da poredim stepen retardiranosti mog posta i predloga koji sam komentarisala, besmisleno je, ali eto priznajem svakako nije preterano dubokouman, niti sam na tako nešto pretendovala, shame on me. Možda jeste kretenski jer sam okarakterisala nešto prilično pogrdno a nisam iznela razloge za to, ali stvarno mislim da nije bilo potrebe, i da je sasvim jasno zašto je taj predlog loš... Eto jednostavno mi je došlo da ga 'naružim'. Izvinite, nisam imala nameru da uvredim ni tebe Sanja ni korisnika koji je prvi došao na tu ideju, svako nekad lupi glupost, ništa strašno.

A eto sad osećam potrebu i da obrazložim zašto je taj predlog 'idiotski'.:sigh: Na stranu to što do sad nisam naišla na internet forum koji vrši ovakvu vrstu selekcije članova, (osim recimo u slučaju jednog foruma određene studijske grupe određenog fakulteta gde je samo njima dozvoljen pristup, ali svako ko pripada tom odabranom društvancetu može na osnovu broja indeksa da se uloguje, (ne znam za postojanje šifre za lgbtq ljude koja bi radila po ovom principu :roll:)) problem je što bi onda ovaj forum vršio jednu vrstu diskriminacije (protiv koje se svi (aktivni)članovi ovog foruma toliko bore). Ne samo da bi se isključili dobronamerni strejt ljudi, poput recimo Lady of the Flowers, (osim u slučaju da su 'blagosloveni' prijateljstvom nekog od aktivnih članova) već bi se isključili mnogi ljudi poput recimo mene kojima je (da ne nabrajam brojne razloge) ovo gotovo jedini vid komunikacije sa (po ovom pitanju) sebi sličnima, a koji je pogotovo mladim ljudima, koji se recimo tek pronalaze, (poput recimo DeVila :awesome: ) izuzetno značajan. Nekako sam mislila da je to i svrha ovog foruma, da se ljudi uprkos brojnim preprekama koje je proizvelo ovakvo društvo povežu. Pritom ovakvim zatvaranjem se ne bi rešio problem koji postoji jer nasilnici do informacija mogu da dođu na milion drugih načina, a ako su već rešeni da nasilje izvrše, a jesu, nije im teško da se potrude (niti je preveliki trud potreban). Da ne pominjem da bi takav postupak doveo i do veće ksenofobije i anksioznosti. Mislim hajde lepo svi da se zatvorimo u jednu sobu i da ne puštamo nikog da uđe, osim ako nemamo pouzdanu informaciju da je podoban.
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
ne treba da se zatvaramo svi u jednu sobu i cekamo D-day, ne analziraj moj post na taj nacin. Ja sam totalno out i nemam problema sa tim da li ce me neko prepoznati, odati ili sta vec, nemam problema ni sa tim ko ovde dolazi, sta se radi, sta se pise i slicno. Mi jesmo na neki nacin community i volim da upoznajem nove forumase i nikad nisam bacala hejt na nikoga (pogotovo ne na novajlije) samo mi je to zasmetalo sto se iznose javno informacije o mestima na kojima ja nedeljno provedem bar tri dana. Brinem za svoju i sigurnost meni dragih osoba.
To sto ti ne zalazis na ta mesta, ili ti je svejedno da li ce se neko pojaviti sa palicom ili suzavcem, vec je druga stvar.
Korisnikov avatar
By boo_radley
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2330438#p2330438]Sanja Steppenwolfin napisao:[/url]ne treba da se zatvaramo svi u jednu sobu i cekamo D-day, ne analziraj moj post na taj nacin. Ja sam totalno out i nemam problema sa tim da li ce me neko prepoznati, odati ili sta vec, nemam problema ni sa tim ko ovde dolazi, sta se radi, sta se pise i slicno. Mi jesmo na neki nacin community i volim da upoznajem nove forumase i nikad nisam bacala hejt na nikoga (pogotovo ne na novajlije) samo mi je to zasmetalo sto se iznose javno informacije o mestima na kojima ja nedeljno provedem bar tri dana. Brinem za svoju i sigurnost meni dragih osoba.
To sto ti ne zalazis na ta mesta, ili ti je svejedno da li ce se neko pojaviti sa palicom ili suzavcem, vec je druga stvar.
Razumem tvoj strah, ali pominjani predlog ga ne bi umanjio niti bi doveo do rešenja problema, to je sve što sam htela da kažem. I moja kritika se nije odnosila na iznošenje informacija o tim mestima, toga se uopšte nisam dotakla, već isključivo na zabranu registrovanja 'nepoznatih' kao vid 'zaštite'.

A to što ja, igrom slučaja, ne idem na pomenuta mesta ne znači da mi je svejedno niti da mi bezbednost nije ugrožena, ali može da znači da mi je ovaj forum recimo prilično važan vid komunikacije, te da bi onakav vid selekcije korisnika i zabrana meni (i ljudima u sličnoj situaciji) bio utoliko više nefer.
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
a zasto se ja i ti prepiremo kada sam se ja samo nadovezala na post od Hellas :lol:

salu na stranu.. kose nam se misljenja sto se toga tice, mozda ce neko naci neko resenje koje ce odgovarati svima :shakehands:
Korisnikov avatar
By Hys.
@Sanja
Cekaj ja sad nisam razumela...po ovom drugom pitanju /korisnici na osnovu preporuke, mislim iskljucivo na to/ nije mi jasno - jel ti jesi ili nisi za tako nesto?
Korisnikov avatar
By boo_radley
Pa izgleda da jeste, inače ne bismo raspravljali.
Korisnikov avatar
By Blady
Nije Sanja za to.
Ona je bila napisala sto misli da je bilo ranije.
Sanja je za to da se ne pisu javno adrese, eto to.
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
Bleki me jedino razume :mazi:

a i ja ne umem da se izrazim lepo i jasno, sorry, ovde sam u prolazu :tamoamo:
Korisnikov avatar
By Hys.
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2330511#p2330511]Blady napisao:[/url]Nije Sanja za to.
Ona je bila napisala sto misli da je bilo ranije.
Sanja je za to da se ne pisu javno adrese, eto to.
Upravo zbog toga sto imam utisak da nije dala misljenje o toj ideji sam Sanju direktno i pitala, da li je za takvu praksu ili ne...

Elem Sanja, znaci, zakljucak je da nisi za takvu praksu.

/just making things clear, imam tu naviku :)/
Korisnikov avatar
By Blady
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2330518#p2330518]sour_cherry napisao:[/url]Meni sad ništa nije jasno. :ozbiljan:
Obe imate prava.
Ti si odreagovala lose na onaj post gde Sanja pise o tome, kako misli da je nekada bilo da se na forumu registruju ljudi po preporuci.
No, ona je to tako napisala da misli da je tako bilo.
Dakle nije za to, samo je tako napisala.
Ali je protiv toga da se adrese pisu javno, jer to moze preko u2u.
Tako je uvek bilo, cak i oni koji su organizovali neke zurke, slala se adresa preko u2u-a.
:)
Korisnikov avatar
By boo_radley
Pa zašto je onda napisala da nam se kose mišljenja? :ozbiljan:
Could it be da sam ja mislila na jednu stvar a ona na sasvim drugu i da to nijedna nije izvalila... :facepalm:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!