Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By acid drop
Pa ovo je prilično bajato. A ja ušla, sve očekujući da vidim nešto sablažnjivo. :drama:
vidjala sam ja zena i zena koje pisaju tu oko kalenica, nalazila sam i govna u haustoru...
pretpostavljam da u okolini kalenica ne postoji javni wc.

isto tako sam redovno vidjala tipove koji zapisavaju trafiku na trgu u srd bela dana, i jednog koji je kenjao u sred manjeza.

jbg, nema javnih wc-a, a ljudi primitivni i ne umeju da se snadju...
Korisnikov avatar
By Azdaja
au strahote, zena shorala na ulici...:drama:

(da bar samo svi/e pishke na ulici i to bude glavni "horor", bilo bi nam super...)
Korisnikov avatar
By Dominion
a i ovi idu u korak sa aktuelnim vestima - tu fotku sam video pre minimum mesec dana na netu.
Tragovi ovakvog ponasanja gradjana su svuda oko nas, samo sto je ova zena uhvacena na delu.Moguce da je bolesna i da njena dijagnoza nije za podsmeh i osudu vec za strucnu pomoc.Meni ova fotografija zbog nelogicnih uglova izgleda kao fotomontaza...mozda se presvlacila, a ostalo je dodato ili vec..kako god.Cak i da se ovo zaista desilo, da li je normalno da novine tome daju toliki znacaj? Zasto napr. ne pisu o nasim herojima- o vatrogascima ili hirurzima koji spasavaju na stotone zivota dnevno? Zelim da vidim njihova imena i slike, da slusam o njihovim podvizima...
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!