Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By bothways
:barf:

Ovo je tako tuzno. Deca jos nisu ni mutirala, a tu se prave da su gangstas. Mislim, bitch, please.
By Speculum Columbae
1.) Hip-hop ionako nije muzika.
2.) Na koji se način ova pesma razlikuje po tematici, a izvođači po mentalnom sklopu od njihovih neznatno starijih i neznatno crnjih kolega?
Korisnikov avatar
By Galateja
Ovi 'izvođači' nisu još ni u pubertet zakoračili. Mislim da njihova igra nije tako bezazlena kako se na prvi pogled može učiniti. Daj Bože da grešim.
Korisnikov avatar
By Dirrty
Želim da verujem da je to samo dobro osmišljena sprdnja. U suprotnom nemam komentar :cut:
Korisnikov avatar
By Mali-Princ19
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2329279#p2329279]Galateja napisao:[/url]Ovi 'izvođači' nisu još ni u pubertet zakoračili. Mislim da njihova igra nije tako bezazlena kako se na prvi pogled može učiniti. Daj Bože da grešim.
Sve tako krece. Prvo se loze na takve pesme, onda na zidovima drze sliku Kneleta, Arkana i ostalih probisveta, nose skakavce umesto olovki u rancu, na kraju pistolj ili bombu, pa onda dobiju i clanak u novinama, osudu javnosti i kucni pritvor, jer su za zatvor maloletni (ovo zadnje je najtuznije)...nekad ni to...i tako u krug...
Korisnikov avatar
By constantine
utoka je tu da brani ortake HAHAHAHAHAHAH ali pola stvari se ne rimuje HAHAHAHAHAH
HAHAHAHAH deco ucite skolu
Korisnikov avatar
By crni90
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2329295#p2329295]Mali-Princ19 napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2329279#p2329279]Galateja napisao:[/url]Ovi 'izvođači' nisu još ni u pubertet zakoračili. Mislim da njihova igra nije tako bezazlena kako se na prvi pogled može učiniti. Daj Bože da grešim.
Sve tako krece. Prvo se loze na takve pesme, onda na zidovima drze sliku Kneleta, Arkana i ostalih probisveta, nose skakavce umesto olovki u rancu, na kraju pistolj ili bombu, pa onda dobiju i clanak u novinama, osudu javnosti i kucni pritvor, jer su za zatvor maloletni (ovo zadnje je najtuznije)...nekad ni to...i tako u krug...
ne dobiju osudu javnosti.
a kad porastu postace kostunica
By alexandermagic
Meni smešno.
I meni.

Tko li je dječaku posudio tu neukusnu srebrnu "kajlu" koja mu doseže skoro do pupka? :kafa:
Korisnikov avatar
By deran
a čuj,nekadašnji dizelaši su danas uvelike roditelji,tako da je verovatno dobio od ćaleta...

a vrlo je moguće da je ponosni otac i snimio sve to...

(ovo pišem napamet,klipove nisam ni gledao...)
Korisnikov avatar
By Stripi
ma mislim fakat.
koji bi oni kurac trebali znati o duvanju, klubovima, pičkama, kurcima i palcima?
Korisnikov avatar
By Stripi
A I to sto kazes.
Fakat mu pricanje o Marsu I dinosaurima dodje na isto sa bandama I drogama.
Nova vremena, nove navike.
Korisnikov avatar
By hlaefdige
moda se ponavlja svakid dvadesetak godina or so, tako da me ne iznenadjuje.

mene licno tera na povracanje jer imam neke traume iz tog perioda koje nisam u stanju da prevazidjem, pa mi bas bude neprijatno.

tako da - objektivno - razumem; subektivno - gade mi se
Korisnikov avatar
By bern
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2329541#p2329541]Stripi napisao:[/url]A I to sto kazes.
Fakat mu pricanje o Marsu I dinosaurima dodje na isto sa bandama I drogama.
Nova vremena, nove navike.
novi ciljevi :D ja sam tad htio da letim u svemir. moji roditelji zaboravili su da sklone enciklopedije, kakvi malograđani... tako su i tog klinca izložili raznim uticajima, i eto im ga sad, prave vrijednsti isplivale na površinu. :D dobili su sve što su zaslužili.
Korisnikov avatar
By Stripi
Gamad jedna.
Kud li su zaboravili od đeteta maknut enciklopedije, gamad belosvjecka.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!