Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By 2kune
ne može... slovenija je premala zemlja za njega... :giggle:
Korisnikov avatar
By deran
dakle,jaca je dala autogram-čestitke...

e sad ono što mene buni su reakcije forumaša na indexu...čitao sam do 17. strane,i većina kao da se odjednom prepala,i sve mi zvuči,dobro je,tako nam i treba...

čak su pozitivniji komentari na b92...
Korisnikov avatar
By erkondisn
naravno da se prepala kad je to balkanska stoka koja sjedi po kavama cijeli dan, prosipa svoje sjeme po kaucu, a 'pamet' po internetskim forumima.
Korisnikov avatar
By *deni*
Od srca čestitam korisnicima sa teritorije i sa državljanstvom Republike Hrvatske na ovom velikom događaju i želim da im u EU cvatu samo ruže.
:zvezda:
Korisnikov avatar
By Dirrty
Još samo da legalizuju istopolne brakove, pa da tražim muža Hrvata :awesome:
Ipak je EU potrebna letnja turistička alternativa Grčkoj u raspadu. Uživajte.
Korisnikov avatar
By *deni*
Pa znaš šta, Drti, kad je Nives Celzijus našla deviznog muža, naći ćeš i ti.
:P
Korisnikov avatar
By Dirrty
Ali nisam ja baš toliko praznoglav i podatan na sve što bi se od mene očekivalo i zahtevalo... imao sam ponuda koje su u najmanju ruku uvredljive, pretvarajući me u nečije vlasništvo.
Korisnikov avatar
By *deni*
Pa znaš šta, Drti, osim ako na računu nemaš minimum 4 miliona evra, svakako ćeš biti nečije vlasništvo, ovako, ili onako.
Možeš samo da ( dok možeš ) izvagaš koji ti robovlasnički odnos najviše odgovara, tj. koji će ti doneti najviše koristi u odnosu na teskobu i muku koje ćeš morati da podnosiš i grozne njuške, koje ćeš morati da gledaš i trpiš.
Korisnikov avatar
By deran
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2329157#p2329157]erkondisn napisao:[/url]naravno da se prepala kad je to balkanska stoka koja sjedi po kavama cijeli dan, prosipa svoje sjeme po kaucu, a 'pamet' po internetskim forumima.

na ovo sam mislio (pukao mi je net kad sam hteo danas to da postavim danas)...inače odgovor nekome ko živi u EU:

"Ne, oni misle baš na prevelike satnice. Sjećam se da neka velika firma nije u RH otvorila pogon iz tog razloga, jeftiniji su bili Bugari ili slično.

Priča o balkanskom mentalitetu je još jedna izmišljotina kojom nas ucjenjuju. Pa me slušaj sad, Europljanine!

Balkan je kolijevka vaše civilizacije. Druga je stvar što sami grcate od pohlepe i porobljavanja vlastitih kapitalista pa više nemate pojma što ta civilizacija jest, ali mi jesmo na Balkanu i to nam je čast, a ne sramota!

Hrvatska je na granici između vaše organizacije i učinkovitosti i balkanskog "lako ćemo" u kojem je sto puta ljepše živjeti. Nama nije bitno da imamo puno, puno, puno, nama je bitno da radimo kvalitetno dio dana, a drugi želimo sjesti u hladovinu i ćakulat do mile volje, želimo praviti vino, klati svoje svinje, peći rakiju od šljiva iz vrta da nam nitko to ne brani!

Nas šačica ima četiri službena jezika koji su tako slični da se potpuno razumiju međusobno, a ipak smo se u stanju poubijati za njih! Mi smo to što jesmo, ako vam se ne sviđa - široko vam polje!

Uvijek ste dobro došli, ali nemojte nas pretvoriti u same sebe jer biste uskoro mogli zaplakati.
Korisnikov avatar
By erkondisn
ne kuzim te strahove... pa francuzi tjedno rade manje od nas :lol:

o godisnjima da ne spominjem. i po 40 dana.
Korisnikov avatar
By Dirrty
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2329307#p2329307]*deni* napisao:[/url]Pa znaš šta, Drti, osim ako na računu nemaš minimum 4 miliona evra, svakako ćeš biti nečije vlasništvo, ovako, ili onako.
Možeš samo da ( dok možeš ) izvagaš koji ti robovlasnički odnos najviše odgovara, tj. koji će ti doneti najviše koristi u odnosu na teskobu i muku koje ćeš morati da podnosiš i grozne njuške, koje ćeš morati da gledaš i trpiš.
''

Daj mi još koju godinu nevinosti i naivnosti, ima vremena za robovanje...

''
Korisnikov avatar
By Stripi
točnije, od dvije do sedam godina. Sve ovisi od zemlje do zemlje.
Ali!
I Rvacka može njima isto toliko zabraniti da se njiovi državljani zapošljavaju kod nas. Ha! Koji šah mat!

Enivejz, to vas ne sprečava da se sad već udate, pa taman negdje oko isteka tog period dobijete sve regularne papire, razvedete i pravac EU :D
Korisnikov avatar
By deran
molim za božičin komentar-dok ona ne da mišljenje,kao da se nije ni desilo... :cigareta:
Korisnikov avatar
By erkondisn
djeco, ne pratite na casu...

bozica se preokrenula, ko hlo :lol:

Božica Jurić
ma dali ste vidijeli da nas u evropsku uni uguraše i da je una bjela žemska kosor i uni kugo josipovič potpisali nešta i sad više nismo suvremeni i sad su i komunisti pobjedili al nešta si mislim baš mi mara reće jutros da evropska uni daje te neke pare ako napraviš nešta i unda smo mi smislile napravit hrvacke gublene dadobijemo pare iz evropske uni jel je to tobože nešta narodno i unda to prodavamo pa je možda dobro da uđžemo u evropsku uni pa da ja i mara pare dobijemo
Korisnikov avatar
By erkondisn
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2329837#p2329837]Mage napisao:[/url]
Ali mi beše stripi rekao da 5 godina nakon ulaska HR u EU se neće puno promeniti. I dalje će nam trebati radne i boravišne vize ili tako nešto...
pa i nije bas istina jerbo usvajanje eu regulative znaci automatski da radne i boravišne dozvole nisu potrebne. status kandidata daje automatski puno manja prava nego status clanice. Eu ionako nije samo 'sloboda u kretanju rada'.

a sto se tice toga, istina, trziste je po defaultu otvoreno, no svaka zemlja ima pravo staviti ogranicenje (ukoliko ga uvede i druga strana moze to napraviti isto) i to do najviše 7 godina (2 + 3 + 2).

sto se tice zemalja, ocekuje se da ce to sigurno napraviti Austrija, Njemačka je izvjesna, ali nije potvrđena. istodobno se očekuje da neke zemlje (Švedska, Slovenija pa čak i Velika Britanija, npr. pogotovo ako je riječ o samozapošljavanju) neće uvoditi takve mjere. sve ovisi o gospodarskoj situaciji u istima i teško je prejudicirati.

detaljnije na:
http://www.mvpei.hr/custompages/static/ ... tvo-EU.pdf
Korisnikov avatar
By Vel boy
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2330129#p2330129]erkondisn napisao:[/url]djeco, ne pratite na casu...

bozica se preokrenula, ko hlo :lol:

Božica Jurić
ma dali ste vidijeli da nas u evropsku uni uguraše i da je una bjela žemska kosor i uni kugo josipovič potpisali nešta i sad više nismo suvremeni i sad su i komunisti pobjedili al nešta si mislim baš mi mara reće jutros da evropska uni daje te neke pare ako napraviš nešta i unda smo mi smislile napravit hrvacke gublene dadobijemo pare iz evropske uni jel je to tobože nešta narodno i unda to prodavamo pa je možda dobro da uđžemo u evropsku uni pa da ja i mara pare dobijemo
i kurvacetina postala pragmatichna :lol: "....sad više nismo suvremeni...." pa :pucaodsmeha: ".......pa je možda dobro da uđžemo u evropsku uni pa da ja i mara pare dobijemo"
Korisnikov avatar
By Sheytan
Hrvatsko "da" Evropskoj uniji

Prema prvim rezultatima referenduma u Hrvatskoj, 67 odsto građana Hrvatske glasalo je za, a 33 odsto protiv pristupanja Hrvatske Evropskoj uniji.

Veći broj građana Hrvatske, koji su se danas izjašnjavali na referendumu o pristupanju Hrvatske Evropskoj uniji, prema do sada obrađenim podacima, glasao je za.

Prema 25,93 odsto obrađenih glasačkih mesta, 67,07 odsto građana glasalo je za, dok je protiv glasalo 32,36 odsto.

U Hrvatskoj je u 19 časova završeno glasanje na referendumu o pristupanju Evropskoj uniji. Prema podacima Državne izborne komisije, na referendum je izašao manji broj birača u odnosu na nedavne parlamentarne izbore.

Do 16 časova glasalo je svega 33,79 odsto, odnosno 1,3 miliona građana s pravom glasa.

Hrvatska će postati 28. članica EU od 1. jula 2013.

Prethodno tu odluku moraju da potvrde i sve države članice.

* Do tada posla, medjutim, ima dosta:

HR zaostaje na području ljudskih prava

Zagreb - Napredak Hrvatske na području ljudskih prava zaostaje u odnosu na preuzete obaveze, ocenjuje Hjuman rajts Voč u izveštaju o budućoj članici EU.

Reakcija vlade na aprilsku presudu generalima za zločine u Oluji i način rešavanja ratnih zločina na domaćim sudovima, kako je navedeno, upućuju na nastavak teškoća u suočavanju s prošlošću. Ova nevladine organizacija za ljudska prava navodi da se od jula 2010. do jula 2011. godine, u Hrvatsku vratilo 479 izbeglih Srba, nešto manje nego u prethodnom periodu.

Vlasti su počele s primenom odluke iz septembra 2010. kojom se za oduzeta stanarska prava omogućava kupovina stana uz popust do 70 odsto, ali se nije prodao nijedan stan, jer organ za prodaju nije pravno registrovan, što se ocenjuje kao prepreka njihovoj reintegraciji u hrvatsko društvo, navodi se u izveštaju.

HRV ističe da je Hrvatska objavila dugoočekivani plan za integraciju u društvo lica s intelektualnim i mentalnim teškoćama, ali je učinila malo toga na njegovom provodjenju.

U delu izveštaja o slobodi medija, HRV ističe da je u decembru 2010. uhapšeno 12 osoba zbog sumnje da su učestvovali u napadu na novinara Dušana Miljuša, ali je državni tužilac odbacio optužbe zbog nedostatka dokaza.

Do sada nema novih hapšenja vezanih uz taj slučaj, ističe HRV u izveštaju.
Korisnikov avatar
By Srklet
obozavam hrvate: kad god je dilema izmedju vlastite guzice i nekakvih velikih nacionalnih interesa, uvijek pobijedi guzica! :eu:
Korisnikov avatar
By Laerem
Hvala bogu na hrvatskom oportunizmu! :vruce:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!