Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Malo i o trnovitoj strani života...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By KiWi
Originally posted by REI
Kazhu da je proshenje vrlo unosan posao :wow:

Pročitam ko je napisao i pomislim "verovatno je hteo da napiše prosidba" ... :lol: ... Miraz i tako to :D Kad ono prošenje :D

Slažem se sa REIkonom, prošenje je veoma isplativo ... pre neki dan sam čuo u busu da jedno ciganče može dnevno da prikupi od 1000 do 4000 din. Pomnoži to sa 30... A ako porodica ima više od jednog deteta (a takve su skoro sve romske porodice) mesečnu cifru pomnoži sa 3-4. + Pare koje dobijaju od prodaje kartona koje nalaze po kantama + prodaja praznih staklenih flaša ... Čudi me kako ti ljudi žive u kartonskim kućama a nemaju stanove ... Sa ovako lepom parom može da se digne kredit ...

OnTopic: Ako zanemarimo ponižavajuće poslove rekao bih da je konobarisanje najisplatljivije.

Samo mi jedna stvar nije jasna oko konobarisanja... Bivši dečko moje sestre od tetke leti radi kao konobar i kaže da bolje zarađuje u Bugarskoj nego u Crnoj Gori ... a zna se da su pića skuplja u Crnoj Gori i da su u Bugarskoj neka jeftinija nego kod nas ... ko je ovde lud ...
Korisnikov avatar
By Amable
rad u nekoj stranoj firmi kao sekretar/ica, telenor kurir i sl... imao neko iskustva???
Korisnikov avatar
By Mars
Originally posted by Kiwi

Samo mi jedna stvar nije jasna oko konobarisanja... Bivši dečko moje sestre od tetke leti radi kao konobar i kaže da bolje zarađuje u Bugarskoj nego u Crnoj Gori ... a zna se da su pića skuplja u Crnoj Gori i da su u Bugarskoj neka jeftinija nego kod nas ... ko je ovde lud ...
Pojma nemam. Možda ima neke veze sa onom temom o bakšišu...
Možda u Bugarskoj nema gde da potroši pare koje zaradi, može i tako da se gleda...

:avion: Slika
Korisnikov avatar
By HARP
Prijavis se na nekoj benziskoj pumpi da brises stakla... devojke se jos sada prijavljuju za posao... kazu da je extra. Jedna je za mesec dana zaradila kintu i otisla na more prosle godine :)
Korisnikov avatar
By Adenim
Ako imas nekih umetnickih talenata mozes iskoristiti da naslikas pejzaze mesta koji bi posetila, napravila neke egzoticne ogrlice, mozes da pletes i brojanice (vidim da se dobro kotiraju u Srbiji i CG), keramika, lampe, bilo sta sto ti padne na pamet. Ne mora se odmah ici na pranje kola, konobarisanje i slicno...
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
već je bilo priče, pa spajamo.
By Dionysus
Ма, све је то лепо, али ГДЕ, КАКО и за КОЛИКО?
Претпоставимо да бих и конобарисала... мислим , не могу ја упасти негде и рећи: Е, мени треба посао, ај сад ви мене запослите....
Успут, имам 18 година, филолог, девојка... Те ствари са преављењем ситница ми не одговарају, јер ми нико не гарантује да ће то што направим да се допадне људима, а и треба смислити где то да продајем... А на бензинске пумпе се упада искључиво преко везе...
Korisnikov avatar
By Anhedonie
bump.

da ne otvaram novu temu. treba mi ovo. nacuo sam da je u meku to za studente jako fino. jel moze iko ista vise da mi kaze?
Korisnikov avatar
By blenta
pusti u2u heavy metal loveru
ja samo znam da moraju mnogo da rade kad su tamo
Korisnikov avatar
By Hys.
^Moja drugarica iz osnovne je obozavala rad u Meku, sto je radila tokom studija, iako su joj ruke bile pune opekotina, dok je drug jedan mrzeo svaki dan.

U svakom slucaju, radnike tretiraju kao u radnom kampu, i nije bas za pozeleti.
Korisnikov avatar
By voicesman
anhe, ako si zainteresovan/zelis mogu da pitam jednog mog drugara koji drzi neke igraonice ako mu treba radnik. nije neka plata, doduse nije neki ni posao i mislim da je tipa 250 evra a radno vreme je u tri smene te mozes da biras kako ti odgovara, a vidim da i njegovi trenutni radnici stizu bez problema i da uce tamo dok rade ...
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!