Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

By a landslide. Od 12 izbornih jedinica, HDZ je pobjedio samo u dvije. Gdje zivi najvise kretena u Hrvatskoj, pitate se? Srednja dalmacija i istocna Hrvatska, of course. Rezultati se doslovce mijenjaju iz minute u minutu, ali kako sad stvari stoje:

SDP s partnerima ima 77 (za formirat vladu ti treba 76)
---
HDZ 44+3 zastupnika dijaspore
---
treca stranka je opet ljevicarska (i pro-gay) Laburisti sa 7 zastupnika
---
onda imamo slavonske ustaše HDSSB sa 6 zastupnika (ekvivalent Nikolicevih Naprednjaka)
---
HSS - konzervativni seljaci 2 zastupnika
---
Ivan Grubisic - ljevicarski katolicki svecenik koji se bori protiv hrvatskog ugovora s vatikanom, ne prima penziju jer odbija otvoriti bankovni racun i osudio nasilje na Split Prajdu
---
HSP Ruza Tomasic - neka ustaska kucka iz Kanade; anyway pravaši su dozivjeli totalni fijasko - 1 zastupnik
---
Ladonja - Neki istarski biznismen, blah, whatever. Jedan mandat

Tu je naravno i 8 zastupnika manjine, od kojih 3 srbina, a oni uvijek idu s vladajucima, dakle u ovom slucaju s SDP-om.

Nas novi premijer :sweet:

Slika
Korisnikov avatar
By Mars
Jao, HIT Zagreb biblioteka u pozadini.

Kaj sve ne bih dao za desetak primjeraka (dećko je rekao da će da mi kupi, zna gdje ima u Beogradu...)

OT: lepo, čekam Kosoricu sa izjavom.
Korisnikov avatar
By Mars
"...ali kako kaže pesma - pamtim samo sretne dane"

:smeh:
Korisnikov avatar
By Laerem
Kukuriku 81 mandat! :party:

Btw. da, lijeva koalicija zove se Kuku-fucking-riku koalicija. :lol:
Korisnikov avatar
By Mars
...pa separatni salon-vagon

A kad se samo setim šta je za preslatku Severinu pričala, uh...e ako joj je sad!
Korisnikov avatar
By Mars
Pa nešto je oplela po njoj i rekla kao "ne znam - ja NISAM djevojka sa sela"
Korisnikov avatar
By Mars
"Je li našoj premijerki sunce udarilo u glavu, ili je riječ o prežvakavanju stare spin strategije 'neka je i loše, važno da se o meni piše'? S obzirom na Vladinu reakciju na najnoviji čin tabloidnog rata Jadranke Kosor i Severine, nadamo se da je posrijedi ovo prvo"

----->Tko je 'seljanka', a tko 'djevojka sa sela'

----->Djevojka sa sela i djevojka iz grada

Možda i ovde ima nešto ne mogu trenutno da proverim telefouniram...

''''''
Korisnikov avatar
By Tungi
Od muke će se ofarbati sad :lol:
:krezavi:
Pa da. Tako je i ovde.
Za 4 godine se aktualni vlastodršci do kraja smuče glasačima, pa ih na izborima oteraju i onda za 4 godine ponovo glasaju za njih, jer su im se u međuvremenu i '' novi '' vlastodršci preko svake mere posrali na glavu. I tako u krug.
Korisnikov avatar
By Stripi
Kod nas je ciklus 4-8.
Četiri godine ljevice pa onda nazad ova desničarska gamad na mandat od osam godina.
Fuj.
Korisnikov avatar
By svejedno
ja ne znam nista o kukuriku koaliciji, ali bas nista, ali kapiram da je ratosiljanje HDZ-a samo po sebi kul stvar.

cestitke .)
Korisnikov avatar
By Mars
Meni liči na onog što je snimao za CITY records, a za koga se pričalo da je sin Zdravka Čolića.

Naravno da niti imena niti bilo koje pesme nisam u stanju da se setim.
Korisnikov avatar
By Mars
Taj.

Amir Kazić LEO.

Pravo čudo da nisam mogao imena da mu se setim.

Slika
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2327082#p2327082]Stripi napisao:[/url]
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2327063#p2327063]barni011 napisao: Bas je lep, pravi Srbin :lol:

Moguce je da ce Jadranka Kosor traziti azil u Srbiji
Opterećenost i kompleksi, kažem ja.
Sad cu biti ozbiljan :)

Ja zaista ne pratim politicke vesti iz HR, nisam cak ni znao da imate izbore do pre desetak dana.Ne znam ni ko vam je opozicija do pre neki dan kad sam cuo za tu kukuriku opciju, mislio sam da se neko zeza.Politicari dodju i prodju....
Sto se tice Hrvatske mislim da je u istim g kao i Srbija, korupcija i kradja soptvenog naroda.Nista ni vama ni nama ulazak u EU to nece promeniti dok se sami ne promenimo.
Politicari su doveli opstanak zemlje i naroda u pat poziciju, koji je iskljucivo vezan za ulazak u EU.
Pre 100 godina su Srbi bili veci prijatelji Hrvatima i obrnuto, a danas trazimo prijatelja u zemljama sa kojima nemamo nista blisko.
Sve je to odraz lose politike i zato je i ne pratim, osim u domenu zabave.
Da sam ja neka vlast u Srbiji ili u Hrvatskoj radio bi na odnosima zblizavanja naroda koji zive na Balkanu.Sada je to realno moguce jer imamo svi izgradjen identitet sto nije bio slucaj u SFRJ.Umesto EU treba praviti nekakav takav savez.

@alexandermagic

realno najlepsi premijer koga ste ikada imali :)
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2327108#p2327108]barni011 napisao:[/url]
Ja zaista ne pratim politicke vesti iz HR, nisam cak ni znao da imate izbore do pre desetak dana.
Sto se tice Hrvatske mislim da je u istim g kao i Srbija, korupcija i kradja soptvenog naroda.Nista ni vama ni nama ulazak u EU to nece promeniti dok se sami ne promenimo.
dakle, ti svoje misljenje temeljis iskljucivo na neznanju. :party:
zato i jest takvo kakvo jest.
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2327086#p2327086]*deni* napisao:[/url]Imao je hitove taj Amir Kažić Leo - duet sa Severinom, pa onda onaj čuveni hit koji najviše volim od njega - '' Sram te bilo '' se zove ta pesma, baš je kulijana.
:lizalica:
Mislim da goreg teksta u istoriji muzike nema.

Setim se uvek ćaleta, kad samo što kosu ne počne čupati od muke 'Hoćeš li završiti već jednom ..i sram te bilo i sram te bilo i sram te bilo...' :lol:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!