Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By ZlatnaPtica
*deni* napisao:Za jednog debitanta na ovom lokalnom zvezdanom nebu, ZlatnaPtica odlično prolazi.
:fancyklap:
Na pravom je putu da za koju godinu od ZlatnePtice postane prava forumska ZlatnaPica.
:hiphip:
:pucaodsmeha: :lol: :lol:
Korisnikov avatar
By mOwbid
12 - Anhedonie
10 - KorvinOdAmbera
8 - Blady
7 - deni
6 - De vil
5 - Waldorf
3 - Sanjas
2 - IriS
1 - Blenta
U revijalnom delu POSELA GODINE, jedan blok za mazohiste.
Autori priloga koji sledi su blagoizvoleli uvrstiti u svoju '' emisiju '' i deo moga nastupa na klupi u parku Manjež tokom prošlogodišnjeg Prajda.
Zato i mećem ovaj prilog, koji nije prikladan za korisnike sa slabijim živcima i srcem, a i inače se ne preporučuje za gledanje, osim korisnicima koji imaju mazohističke sklonosti :

''

:federi:
Korisnikov avatar
By Blady
Ljudi, hvala na glasovima !!!
Nadam se da cu se i ja udostojiti da glasam :kiss:
Hmmm... :misli:

Ajde ovako:

12-banana :) Ima više razloga, uglavnom zato što mi se čini kao veoma pametan i dobar dečko
10-Popaj. Svaki komentar je suvišan :D
8-Kragi. Fin i dobar dečko. Iskren
7-smaug. Svako ko mrzi smrdiju se rangira visoko na mojoj listi.
6-nsBeckie. Nije aktivna lately ali mi se sviđa njena maštovitost.
5-eifranloo. Fellow mage ;)
4-Laerem. Pametan dečko. Bezobrazan, ali opet pametan.
3-anhedonie. Treba više takvih na svetu :D
2-stefan19. Zato što se pokidam od smeha kad čitam njegove gluposti :lol:
1-barni011. Zbog toga što je takav psiho :lood:
ISTORIJAT TAKMIČENJA – ZVEZDE FORUMA
* by Loni 2009. *

[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2319463#p2319463]Loni napisao:[/url]
- Ideja je potekla od mene 2003. godine. Posle forumaškog glasanja za pesme sa
Evrovizije, par forumaša se saglasilo da po istom principu odaberemo i zvezdu foruma. Princip je bio da se ne glasa za osobe, kakve ih znamo u privatnom životu, već samo za zabavne i zanimljive postove. Za one, koju su autentične zvezde upravo na forumu.
Na samom početku naišli smo na osporavanja. Mnogi su rekli da šanse za pobedu uvek imaju samo oni, koji imaju najviše postova i koji bdiju po forumu danima i noćima – jednom rečju vanvirtuelni autsajderi. Najbolji bi po njihovoj logici bili oni, koji malo pišu, a ne oni, koji vise. Navodno pravi frajeri i ribe žive realno, idu po kafićima i žurkama, od sajtova idu samo na one, gde mogu da pokupe novo meso preko oglasa. Raspredanje o svakoj društvenoj temi za prava frajere i ribe navodno je bilo gubljenje vremena.
Tako titula ZVEZDA FORUMA nikada nije postala nešto apriori pozitivno već više kao UTISAK NEDELJE. Ni pozitivan ni negativan. Ipak na forumu se svake godine izdvoji po desetak ljudi, sa ogromnim brojem postova, a na kraju pobeđuje samo jedan. Nije lako ni u toj konkurenciji biti najupečatljiviji.
No da vidimo kako su tekla glasanja proteklih godina.

2003 - pobedio je NJUŠKALO – biseksualac sa mačo imidžom. Sa postovima u kojima prepričava iskustva i sa ženama i s muškarcima. U samom povoju foruma (koji je otvoren sredinom 2002) mačo tipovi bili su najomiljeniji. Drugo mesto osvojio je NOKIA. Na trećem bejah ja, što je i moj najveći uspeh (izuzimajući neka glasanja o fizičkoj privlačnosti kah kah kah). Četvrti je bio Dionis Pariz, peti DR Richi (ako neko zna šta se danas dešava s tim čovekom nek javi). Od žena najviše glasova osvojile su Bona i Viktorija, koje su kasnije otišle na bosanski forum. Istaknuti su bili još i Rogi, Spark, Bosie, Eline, Mio Drag i Precoiuss.

2004 – nije bilo glasanje od 1 do 12. Mene je mrzelo da te godine mnogo posećujem forum, a druge da sabiraju. Tako je umesto velikog izbora izvršena samo anketa sa dvadesetak imena. Pobedio je KUPER. Takođe biseksualac s mačo imidžom, ali ovog puta predstavnik starije generacije.

2005 – Ponovo se organizuje masovno glasanje 1-12 na kome se deševa veliki preokret. Umesto mačista, koji su dominirali sve do ove godine i ismevali one, koji otvoreno propagiraju fem imidž, pobeđuje DENI, osoba, koja je s još nekima uvek bila na glavnom udaru ultra mačo sportskog klana. Po prvi put videlo se da su ljudi na forumu drugačiji od onih na gej romeu. Većina je rekla stop onima, koji su na svakom koraku prozivali ,,tetke’’. Tako je mačoima (Kupper, Zvezdaš, Njuškalo...) pala popularnost od ove godine, a na čelo se popeo Deni, koji je otvoreno i hrabro koketirao sa fem imidžom i ženskim rodom.

2006 – Vodi se prava bitka između mačo klana i takozvanih ,,kučkica’’. (Derbi se vodio na relaciji - Kupper : Deni). Pred same izbore velik svađa nastala je jer je mačo klan osporavao drugima klanu da u rubrici sport pišu o seksualnoj privlačnsoti sportista jer time degradiraju rubriku. Glasanje je bilo vrlo neizvesno. U polufinalu vodio je Deni, u finalu ga ja prestigao Kupper, ali onda smo odlučili da poništimo finale jer se mnogi nisu slagali s principom – Ako ne glasaš u polufinalu, bićeš diskvalifikovan). Tako je godina zaključana rezultatima s polufinala i drugom Denijevom pobedom.

2007 – Dešava se veeeeelika promena. Ali baš baš baš drastična. Posle dve godine nije pobedio ni Deni ni muškarac već DALIBORKA. Moram priznati da nisam pratio ovo glasanje. Ne znam ko je sabirao glasove ni kako je poteklo. Opšti zaključak je da su te godine mnogi predstavnici ekstremnog mačo anti fem fazona, polako napuštali forum ili su se primirali da im nova vremena ne daju da pravo da vređaju različite od sebe.

2008 – Do samog kraja bila mrtva trka između Denija i Superstara. U samom finišu pobeđuje Deni, što je njegova treća pobeda. Prate ga Superstar, a zatim Daliborka, Angelina777 (kasnije trajno banovana) i Ivana (danas Hys).

2009- Glasanje je upravo završeno pre sat i po. Posle 4 godine vladavine familije – Nećak Deni – Tetka Daca, dolazi do promene tako da je pobednik MARS. Deni je završio na drugom mestu, dok je na trećem Hleafdige.
Korisnikov avatar
By Mars
Ah...Lonička...

Ja ću da ovih dana (sledeće nedelje) da proučim pravila glasanja i pošaljem svoje glasove.
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2323376#p2323376]*deni* napisao:[/url]Gore fale podaci za 2010. godinu, što nije greška, jer je ono Loni pisao 2009. godine.
Daklem, prošle godine su, ako se dobro sećam, prvo mesto podelili Dzelajza Rouz i Mars.
Tako ?
Kakvo deljenje mesta. Nisam obavešten.

Ja mislim da je Dzelajza sama bila na tronu.

Ne računam onih 250 loničkinih kategorija - najomiljeniji u dijaspori itd il kako vec.
Korisnikov avatar
By Mars
A vi da ga niste oterali.

:mad:
Korisnikov avatar
By nsc
ovu polumrtvu temu opet veštačkim disanjem oživljava Deni, ni manje ni vise nego izmišljenom pobedom Marsa (4. mesto na kraju)
jesi li ti to zaljubljen u Marsa Deni, kad posle nameštene titule predsednika foruma (u čemu sam samo ja uživao, stalno ga oslovljavajući sa Predsednice, posto srpska slova najčešće ne koristim), pokušavaš i da ga proglasiš zvezdom?
Korisnikov avatar
By *deni*
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2323445#p2323445]nsc napisao:[/url]ovu polumrtvu temu opet veštačkim disanjem oživljava Deni, ni manje ni vise nego izmišljenom pobedom Marsa (4. mesto na kraju)
Nema šta ova tema da se oživljava, Izbor traje do Nove godine, ko koliko do tada glasova skupi - skupio je. :yes: Povremeno je dižemo, da bi korisnicima bila pred očima. Protok i fluktuacija postova su na Forumu veliki, pa teme lako padaju. :yes:
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2323445#p2323445]nsc napisao:[/url]
jesi li ti to zaljubljen u Marsa Deni, kad posle nameštene titule predsednika foruma (u čemu sam samo ja uživao, stalno ga oslovljavajući sa Predsednice, posto srpska slova najčešće ne koristim), pokušavaš i da ga proglasiš zvezdom?
Mani se, nsc, molim te.. Kakve su to priče ? Nemamo 18 godina, pa da vodimo ovakve infantilne razgovore.
Ima Lonijeva tema - '' Zvezda Foruma 2010. '' , u njoj neka tabela sa brojem glasova i tamo piše da Mars i Dzelajza Rouz imaju isti broj poena. Ovlaš sam samo pogledao, ko želi može da izvrši detaljan uvid u tu temu.
:yes:
Korisnikov avatar
By Mars
To je, Deni, verovatno bila neka od međutabela. Prolazno vreme.
U finišu sam ja bio daleko od medalja...
Da, da... biće da je to.
Nije mi padalo na pamet, niti će mi pasti na pamet da ronim po tim silnim međulistama da bih došao do konačne liste.
Ali, eto, znamo da je prošlogodišnja pobednica bila Dzelajza Rouz.
:oskar:
Korisnikov avatar
By Mars
Pa zar nema posebna tema "Proglašenje pobednika 2010."?
Sa sve zabavnim programom??
Korisnikov avatar
By Mars
Pojavi ti se ovaj post gore :lol:

Treba kontaktirati Dzelajzu i tražiti od nje da nam da nekoliko ključnih reči iz njenog akseptns spiča.
Eto vidiš.
U pretrazi se pojavi prvo gomila nekih novih postova koji sadrže te reči, pa tek onda Lonijevih 1234567890985868906 tema posvećenih prošlogodišnjem izboru, sa 459679060509439345234589612349596954345566 različitih tabela i onda se nađe neki pametnjaković kao nsc da me pita zašto pišem pogrešne informacije da su prošle godine pobedili Dzelajza i Mars, sa istim brojem poena. :njuska:
Korisnikov avatar
By Mars
Deni.
Znaš kako piše na GPS uređaju kad ga uključiš: "NEMOJTE DA KORISTITE OVAJ UREĐAJ PROTIVNO VAŠEM ZDRAVOM RAZUMU!"

Pa kako je moguće da broj glasova bude isti?
Pa izvukao bi Lonička nekog glasača, produžio bi glasanje (kao Koštunica na referendumu) samo da situacija bude čista.

A to što nsc vrišti ne obraćaj pažnju.
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2323373#p2323373]*deni* napisao:[/url]
ISTORIJAT TAKMIČENJA – ZVEZDE FORUMA
* by Loni 2009. *

[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2319463#p2319463]Loni napisao:[/url]
- Ideja je potekla od mene 2003. godine. Posle forumaškog glasanja za pesme sa
Evrovizije, par forumaša se saglasilo da po istom principu odaberemo i zvezdu foruma. Princip je bio da se ne glasa za osobe, kakve ih znamo u privatnom životu, već samo za zabavne i zanimljive postove. Za one, koju su autentične zvezde upravo na forumu.
Na samom početku naišli smo na osporavanja. Mnogi su rekli da šanse za pobedu uvek imaju samo oni, koji imaju najviše postova i koji bdiju po forumu danima i noćima – jednom rečju vanvirtuelni autsajderi. Najbolji bi po njihovoj logici bili oni, koji malo pišu, a ne oni, koji vise. Navodno pravi frajeri i ribe žive realno, idu po kafićima i žurkama, od sajtova idu samo na one, gde mogu da pokupe novo meso preko oglasa. Raspredanje o svakoj društvenoj temi za prava frajere i ribe navodno je bilo gubljenje vremena.
Tako titula ZVEZDA FORUMA nikada nije postala nešto apriori pozitivno već više kao UTISAK NEDELJE. Ni pozitivan ni negativan. Ipak na forumu se svake godine izdvoji po desetak ljudi, sa ogromnim brojem postova, a na kraju pobeđuje samo jedan. Nije lako ni u toj konkurenciji biti najupečatljiviji.
No da vidimo kako su tekla glasanja proteklih godina.

2003 - pobedio je NJUŠKALO – biseksualac sa mačo imidžom. Sa postovima u kojima prepričava iskustva i sa ženama i s muškarcima. U samom povoju foruma (koji je otvoren sredinom 2002) mačo tipovi bili su najomiljeniji. Drugo mesto osvojio je NOKIA. Na trećem bejah ja, što je i moj najveći uspeh (izuzimajući neka glasanja o fizičkoj privlačnosti kah kah kah). Četvrti je bio Dionis Pariz, peti DR Richi (ako neko zna šta se danas dešava s tim čovekom nek javi). Od žena najviše glasova osvojile su Bona i Viktorija, koje su kasnije otišle na bosanski forum. Istaknuti su bili još i Rogi, Spark, Bosie, Eline, Mio Drag i Precoiuss.

2004 – nije bilo glasanje od 1 do 12. Mene je mrzelo da te godine mnogo posećujem forum, a druge da sabiraju. Tako je umesto velikog izbora izvršena samo anketa sa dvadesetak imena. Pobedio je KUPER. Takođe biseksualac s mačo imidžom, ali ovog puta predstavnik starije generacije.

2005 – Ponovo se organizuje masovno glasanje 1-12 na kome se deševa veliki preokret. Umesto mačista, koji su dominirali sve do ove godine i ismevali one, koji otvoreno propagiraju fem imidž, pobeđuje DENI, osoba, koja je s još nekima uvek bila na glavnom udaru ultra mačo sportskog klana. Po prvi put videlo se da su ljudi na forumu drugačiji od onih na gej romeu. Većina je rekla stop onima, koji su na svakom koraku prozivali ,,tetke’’. Tako je mačoima (Kupper, Zvezdaš, Njuškalo...) pala popularnost od ove godine, a na čelo se popeo Deni, koji je otvoreno i hrabro koketirao sa fem imidžom i ženskim rodom.

2006 – Vodi se prava bitka između mačo klana i takozvanih ,,kučkica’’. (Derbi se vodio na relaciji - Kupper : Deni). Pred same izbore velik svađa nastala je jer je mačo klan osporavao drugima klanu da u rubrici sport pišu o seksualnoj privlačnsoti sportista jer time degradiraju rubriku. Glasanje je bilo vrlo neizvesno. U polufinalu vodio je Deni, u finalu ga ja prestigao Kupper, ali onda smo odlučili da poništimo finale jer se mnogi nisu slagali s principom – Ako ne glasaš u polufinalu, bićeš diskvalifikovan). Tako je godina zaključana rezultatima s polufinala i drugom Denijevom pobedom.

2007 – Dešava se veeeeelika promena. Ali baš baš baš drastična. Posle dve godine nije pobedio ni Deni ni muškarac već DALIBORKA. Moram priznati da nisam pratio ovo glasanje. Ne znam ko je sabirao glasove ni kako je poteklo. Opšti zaključak je da su te godine mnogi predstavnici ekstremnog mačo anti fem fazona, polako napuštali forum ili su se primirali da im nova vremena ne daju da pravo da vređaju različite od sebe.

2008 – Do samog kraja bila mrtva trka između Denija i Superstara. U samom finišu pobeđuje Deni, što je njegova treća pobeda. Prate ga Superstar, a zatim Daliborka, Angelina777 (kasnije trajno banovana) i Ivana (danas Hys).

2009- Glasanje je upravo završeno pre sat i po. Posle 4 godine vladavine familije – Nećak Deni – Tetka Daca, dolazi do promene tako da je pobednik MARS. Deni je završio na drugom mestu, dok je na trećem Hleafdige.

Čoveče, ja ne mogu da verujem šta sam propustio svih ovih godina. Zbog ovoga i one teme o Zokiju52, krivo mi je što se nisam ranije učlanio. :cool2:
Korisnikov avatar
By smaug
Popeye iz fundamenta da menjas izjavu jer gore iznad lepo pise da je Dzelajza pobedila 2010.

:nunchake:
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 23
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!