- 21 Nov 2011, 19:17
Vaša nova simpatija vam prvi put dolazi na gajbu na večeru. Šta ćete skuvati da se prikažete u najboljem svetlu? Ja ću malo da razmislim...
Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
*deni* napisao:Bilo za koju kombinaciju da se odlučiš, gledaj samo da je bez belog luka, pošto kažeš da planiraš seks posle večere.pa sto, neces ga ionako jedini jesti...
Anhedonie napisao:zavisi kakva je ta simpatija. da sam ja u pitanju gomila mesa sa rostilja i pivo i mozes da mi radis sta hoces a tek debela svinjska crevca na zaru... pa jos napunjena kackavaljem i sunkom... ufffput do tvog srca vodi preko zakrčenih arterija
Delete napisao:Ako treba da se prikazem u sto boljem svetlu onda bolje da ja ne kuvam.
mirth napisao:s tim da mi opcija u kojoj ja kuvam nije ni na pamet pala
KorvinOdAmbera napisao:Anhedonie napisao:zavisi kakva je ta simpatija. da sam ja u pitanju gomila mesa sa rostilja i pivo i mozes da mi radis sta hoces a tek debela svinjska crevca na zaru... pa jos napunjena kackavaljem i sunkom... ufffput do tvog srca vodi preko zakrčenih arterija
vila napisao:Vaša nova simpatija vam prvi put dolazi na gajbu na večeru.Haha
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!