- 08 Nov 2011, 00:27
Svi ljudi su jednaki,imaju ista prava i to je meni sustina parade da ako ''ponosno'' pokazes da si gej da te drugi ne kinje,nego da ljudi to prihvate i zive sa tobom,rade sa tobom uprkos tvom izboru i zbog toga sto si drugaciji,to ti se ne dopada sad?!
Dao sam primer,ne mora da bude estradni umetnik-sustina je da taj covek ne mora da ima podrsku ako ljudi ne zele da mu je daju.
Za ono za sta se boris,da, potrebna ti je brojcanost,treba ti medijska paznja da nije bilo toga ne bi se za paradu culo uopste niti bi se bilo sta pokrenulo kako valja.Eto ti onaj piknik umesto parade,sa par ljudi
Za ovu giljotinu,seres
The Misfit napisao:Da, stvarno, zašto bi veći broj ljudi delio stav da su svim ljudima zagarantovana jednaka prava? Baš blesavo. Pa još da ti gejevi izlaze na ulicu umesto da trpe i ćute? Užas. Da protestuju uprkos tome što većina smatra da ne treba da imaju ista prava kao i ostatak stanovništva? Šok.A sta ti u stvari hoces gej paradom?Da pokazes sta si,pa sta si ti to??Uzviseno ljudsko bice,superiornije u odnosu na druge?!
Znači, ti izjednačavaš osnovna ljudska prava (koja su gej populaciji uskraćena) sa pravom estradnog umetnika da promoviše svoj rad? Hmm. Food for thought.
Takođe, brojčanost je presudni kriterijum pri raspodeli ljudskih prava? Tough luck, guys, nema vas dovoljno, pa smo prinuđeni da vas malo ispretučemo, ubijamo, šikaniramo. Sami ste krivi!
Koji clusterfuck. Dakle, da je logical fallacy zločin, a šteta što nije, mislim da te ni sedam giljotina ne bi opralo.
Svi ljudi su jednaki,imaju ista prava i to je meni sustina parade da ako ''ponosno'' pokazes da si gej da te drugi ne kinje,nego da ljudi to prihvate i zive sa tobom,rade sa tobom uprkos tvom izboru i zbog toga sto si drugaciji,to ti se ne dopada sad?!
Dao sam primer,ne mora da bude estradni umetnik-sustina je da taj covek ne mora da ima podrsku ako ljudi ne zele da mu je daju.
Za ono za sta se boris,da, potrebna ti je brojcanost,treba ti medijska paznja da nije bilo toga ne bi se za paradu culo uopste niti bi se bilo sta pokrenulo kako valja.Eto ti onaj piknik umesto parade,sa par ljudi
Za ovu giljotinu,seres