Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Over the rainbow, Moderators
Mars napisao:Ako prodaja ne bude išla kako treba nudiću besplatno pušenje uz kupljenu knjiguAbortiraniTerorista napisao:
... i vučem prolaznike za rukav da je i oni pogledaju, eventualno kupe...
Oh, Peđice...
Kad bih znao da ćeš da mi promašiš taj rukav...oba rukava, i onda povukao...prosto bih doleteo tamo.
Zoey napisao: Naslov mi se ne dopadaEvo objašnjenja zašto knjiga nosi taj naslov:
AbortiraniTerorista napisao:Samo za MarsovcaПа, дођавола! Како је могуће да те нисам видео а био сам на сајму од 12 до 18:30.
Danas (subota, 29.10.2011.), od pola 3 do pola 4 na Sajmu gledam svoju knjigu i vučem prolaznike za rukav da je i oni pogledaju, eventualno kupe...
AbortiraniTerorista napisao:Zoey napisao: Naslov mi se ne dopadaSvako može da dobije hemoroide i sigurno ćete u svom životu sresti nekog hemoroida.
AbortiraniTerorista napisao:to sto su azdejkoviceve pizdarije poslozene u knjizi u sest cjelina ne znaci da su postale bolje. (doduse, gore od pizdarija bobana stojanovica nisu.)
Predrag M. Azdejković je jedan od najaktivnijih i najčitanijih blogera na B92 blogu i tokom vremena je napisao veliki broj satiričnih tekstova koje su pratile legendarne fotomontaže. U ovoj knjizi nalaze se odabrani tekstovi razvrstani u šest celina
*deni* napisao:Meni je naslov totalni hit. Izaziva jasne asocijacije na dela nesuđenog Nob(l)e(s)(l)ovca Ćosić Dobricu i ta vrsta provokacije je totalno po mom (ne)ukusu.Pa kako drugačije nazvati satiričnu knjigu, koja parodira nacionalističku politiku kojoj je simbol Dobrica Ćosić
*deni* napisao:Meni je naslov totalni hit. Izaziva jasne asocijacije na dela nesuđenog Nob(l)e(s)(l)ovca Ćosić Dobricu i ta vrsta provokacije je totalno po mom (ne)ukusu.
Hans napisao:Odakle ti uopšte smelost da ti karikiraš Ćosića ma kakav on bio?Može mi se
Hans napisao:Jer da si ti kao aktivista bio sposoban, možda bih i ja bio već na tvom piru zvanom Parada ponosa.Vidiš kako sam sposoban... ja sam bio protiv Parade ponosa i ti si me poslušao i nisi došao, a da to nisi ni znao
*deni* napisao:Ne znaš na prvi pogled da li je baba, ili deda, samo po odeći to možeš da razlučiš.Ne može ni po odeći: Srbijanka Turajlić
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!