Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Književnost, film, TV, pozorišta, galerije...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By Mars
AbortiraniTerorista napisao:
... i vučem prolaznike za rukav da je i oni pogledaju, eventualno kupe...

Oh, Peđice...

Kad bih znao da ćeš da mi promašiš taj rukav...oba rukava, i onda povukao...prosto bih doleteo tamo.
By sncbgd
noty, noty bear :meda: :mazi:
Korisnikov avatar
By AbortiraniTerorista
Mars napisao:
... i vučem prolaznike za rukav da je i oni pogledaju, eventualno kupe...

Oh, Peđice...

Kad bih znao da ćeš da mi promašiš taj rukav...oba rukava, i onda povukao...prosto bih doleteo tamo.
Ako prodaja ne bude išla kako treba nudiću besplatno pušenje uz kupljenu knjigu :P
Korisnikov avatar
By Mars
A sta bi vise voleo, Pedjice? Da prodaja ide ili ne?

:sweet:

NAR
Zoey napisao: Naslov mi se ne dopada
Evo objašnjenja zašto knjiga nosi taj naslov:

Hemoroidi su veoma neprijatni čvorići koji prave probleme u vašoj guzi. Oni se najčešće pojavljuju uz osećaj svraba, ali mogu postati bolni i uzrokovati krvarenje. Ponekad hemoroidi mogu da izazovu zatvor, a priča se da su zabeleženi i smrtni slučajevi. Svako može da dobije hemoroide i sigurno ćete u svom životu sresti nekog hemoroida. Oni se razlikuju po veličini i mogu biti unutrašnji ili spoljašnji. U Srbiji su, takozvani unutrašnji hemoroidi, svuda oko nas i mahom su na vlasti ili na nekoj drugoj bitnoj društvenoj poziciji. Izuzetno ih je teško odstraniti i skloni su mutaciji. Mi živimo u vremenu hemoroida.
Korisnikov avatar
By speedygonsales
AbortiraniTerorista napisao:Samo za Marsovca :P

Danas (subota, 29.10.2011.), od pola 3 do pola 4 na Sajmu gledam svoju knjigu i vučem prolaznike za rukav da je i oni pogledaju, eventualno kupe...
Па, дођавола! Како је могуће да те нисам видео а био сам на сајму од 12 до 18:30.
А видео сам и Бору и ону новинарку што је писала неку књигу са називом сунце у себи, и Еву Рас па и Трејси Шевалије али тебе не...
Zoey napisao: Naslov mi se ne dopada
Svako može da dobije hemoroide i sigurno ćete u svom životu sresti nekog hemoroida.

Da, pedere. Hodajući hemoroidi. Slobodna interpretacija.
One zenske gaćice i dalje nemaju veze s vlašću i politikom.
Дакле стварно. Што ти коментаришеш књигу коју ниси прочитао?
Можеш да кажеш да ти се не свиђа ауторов стил писања и да мислиш да је лоше написана али ти врло сигурно тврдиш да књига не ваља...
Можда је ремек дело?
Predrag M. Azdejković je jedan od najaktivnijih i najčitanijih blogera na B92 blogu i tokom vremena je napisao veliki broj satiričnih tekstova koje su pratile legendarne fotomontaže. U ovoj knjizi nalaze se odabrani tekstovi razvrstani u šest celina
to sto su azdejkoviceve pizdarije poslozene u knjizi u sest cjelina ne znaci da su postale bolje. (doduse, gore od pizdarija bobana stojanovica nisu.)
enivej, citao sam dovoljno taj blog da mogu donijeti ocjenu o knjizi. :jezik:
definitivno nije remek-djelo. :lol:
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
ja zasigurno ne bih isla okolo i osmehivala se drzeci u rukama nesto sto sam napisala i sama oslovila sa ,,vreme hemoroida"
Korisnikov avatar
By Blady
Naslov mi je ogavan :barf:

Isto, sto ne znaci da cu i procitati.
Zoey napisao:jer kod nas nema ni blizu dovoljno knjiga sa gay tematikom. Podrzavam! :up:

*deni* napisao:Meni je naslov totalni hit. Izaziva jasne asocijacije na dela nesuđenog Nob(l)e(s)(l)ovca Ćosić Dobricu i ta vrsta provokacije je totalno po mom (ne)ukusu.
:lizalica:
Pa kako drugačije nazvati satiričnu knjigu, koja parodira nacionalističku politiku kojoj je simbol Dobrica Ćosić :D

U svakom slučaju NEZADOVOLJNIM ČITAOCIMA NE VRAĆAMO PARE :P
By Hans
Odakle ti uopšte smelost da ti karikiraš Ćosića ma kakav on bio?

Prodao bi majku za gram publiciteta koji ionako ne umeš da iskoristiš. Jer da si ti kao aktivista bio sposoban, možda bih i ja bio već na tvom piru zvanom Parada ponosa.
Hans napisao:Odakle ti uopšte smelost da ti karikiraš Ćosića ma kakav on bio?
Može mi se :smokin:
Hans napisao:Jer da si ti kao aktivista bio sposoban, možda bih i ja bio već na tvom piru zvanom Parada ponosa.
Vidiš kako sam sposoban... ja sam bio protiv Parade ponosa i ti si me poslušao i nisi došao, a da to nisi ni znao :D

Samo za tebe poklon:

Slika
Korisnikov avatar
By lav
Srpskom aktivizmu treba mnogo vise istinskog aktivizma a mnogo manje estradnog, iz gore pomenutog autora vristi sve samo ne aktivizam, ne zasluzuje ni moju paznju a ni komentare... tuzno ali istinito...
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!