Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Književnost, film, TV, pozorišta, galerije...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By Mars
Oni sareni cupovi su mi ulepsali dan.
Korisnikov avatar
By voicesman
@Sever, life fotografije na sajtu su fenomenalne, kao i one sa konjima od skoro :P od fashion fotki odlepio sam na serijal sto si radio za faar nedavno :D
Korisnikov avatar
By North
voicesman napisao:@Sever, life fotografije na sajtu su fenomenalne, kao i one sa konjima od skoro :P od fashion fotki odlepio sam na serijal sto si radio za faar nedavno :D
Hvala :) Iskren da budem, o fotografija konja kod nas se ne moze ziveti kao ni fotografija iz sekcije Life.Klijenti cak ne traze ni ovo sto sam radio za FAAR.Estetika je ovde toliko pomerena da je uzasno tesko raditi u Srbiji modnu fotografiju. Hvala na podrsci jos jednom :)))
Korisnikov avatar
By voicesman
veruj mi znam, ja radim u advertisingu :(

pritom, ti i ja se znamo, mislim da se nismo zvanicno upoznali nikada, ali imamo povecu kolicinu zajednickih prijatelja :P
(+ minoran incident sa moje strane od pre par nedelja kad sam na facebooku poslao friend request tebi umesto jednom drugu, jbg isto se zovete)
Korisnikov avatar
By North
i da li smo sada drugari tamo ili ne? :P
Korisnikov avatar
By voicesman
erm ... not anymore :P
ali ta sitnica se uvek moze ispraviti :D

nego malo nazad na fotke, nesto starija fotka od pre par godina napravljena sad vec pokojnim zenitom :rida:
Slika
Korisnikov avatar
By Mars
Slika

(nije cela slika...klik na nju...pa opet)
Korisnikov avatar
By bern
^ sjajno.

a tek osjećaj za boju...

da li ove "palete" postižeš po nahođenju ili postoji neka tehnika?
Korisnikov avatar
By Pauceti
Hvala ti :D
Zavisi od fotografije do fotografije. Ukoliko je paletu moguce preoploviti na komplementarne boje onda cu ih pojacati. Ukoliko ne onda na trijadu pa posebno tretiranje svake boje. Finalni prozivod moze biti cista tehnika ali uvek zavrsim po sopstvenom nahodjenu (u zavisnosti kako se fotografija ponasa pri promeni).
za referentinu adobe paletu imas kuler: https://kuler.adobe.com/" target="_blank
  • 1
  • 74
  • 75
  • 76
  • 77
  • 78
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!