Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

By Kragi
Blady napisao:A ovo, kao da je barni pisao :lol:

Ima li neke presude kad LGBT populacija govori jezikom mržnje o SPC ? Mislim da i LGBT-ovci koriste govor mržnje ali niko ne obraća pažnju!!
(Goran, 2. novembar 2011 12:41)
Hahahahahahahahahahah?

zapravo, ovakvim presudama neke stvari postaju cinjenica.
Jel osudjen? Jeste.
Zvanicno, Palma jeste homofob, diskriminator, fasista i sl :radosnice:
Korisnikov avatar
By Anhedonie
govor mrznje i negativno licno misljenje su razlicite stvari.
By Glasnik
Kragi napisao: Jel osudjen? Jeste.
Zapravo, mora da se čeka drugostepena presuda da bi ovo bilo potpuno tačno. ;)
Korisnikov avatar
By Paki
Za sve vas koji pitate kolika je kazna, šta dalje i negodujete, evo linka ka mom prehodnom, tj. prvom komentaru koji niste uočili:

http://www.gay-serbia.com/forum/sud-pal ... l#p2308420

Ukoliko Palma u roku od 15 dana nakon što dobije presudu u pismenoj formi ne uloži žalbu Apelacionom sudu, presuda postaje automatski drugostepena, tj. pravosnažna.
Ukoliko uloži žalbu, onda ishod zavisi od Apelacionog suda (kada, kako, na koji način itd.) - postoji mogućnost da potvrdi presudu, da je vrati prvostepenom sudu (Prvom osn. sudu u Beogradu) na ponovno suđenje ili da sam otvori novi pretres (što mislim da je najmanje moguće).
Procesno gledano, prvostepeni postupak nije imao ni jednu jedinu grešku - zbog toga je vrlo mala šansa da Apelacioni sud vrati slučaj na ponovno suđenje.
By Kragi
za kaznu nek uvrsti Pakijevu statuu u muzeju vostanih figura u Jagodini :sudija:

btw,
Anhedonie napisao:govor mrznje i negativno licno misljenje su razlicite stvari.
znam :potapsava:
Taj termin sam namerno upotrebio zbog posta koji sam citirao, a ujedno i zbog skorasnjeg Pakijevog apela na fb-u o pristojnosti.
Fora je u tome da se stvari cesto nazivaju pravim imenima, i pre pravosnaznih presuda a osecaj ugrozenosti, na koji svako ima pravo, stavlja neke stvari u kontext samoodbrane.
Potpuno mi je besmisleno da neko govori o govoru mrznje ili vredjanju sto institucija, sto pojedinaca kada se radi o ovakvim stvarima.
Nadam se da sam bio jasniji :sesir:
Korisnikov avatar
By *deni*
Kragi napisao:za kaznu nek uvrsti Pakijevu statuu u muzeju vostanih figura u Jagodini :sudija:
Ovo mi se sviđa. Trebalo je u tužbenom zahtevu tražiti da, na ime naknade za pretrpljenu štetu, Palma o svom trošku izradi i postavi Pakijevu voštanu figuru u rozikastom puloveru u svoj Muzej u Jagodini.
:gotika:
Korisnikov avatar
By deran
Glasnik napisao:
Kragi napisao: Jel osudjen? Jeste.
Zapravo, mora da se čeka drugostepena presuda da bi ovo bilo potpuno tačno. ;)
jedan od komentara:"Ako je g. Palma ponosan na presudu, zašto se nije odrekao prava na žalbu."

dakle,ipak nije baš tako ponosan... :hvala:
Korisnikov avatar
By spliff
ok je ovo za palmu
ali mene interesuje neshto drugo...
shta je sa amfolohijem i irinejom?
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!