Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By west end
zar je Ceda zaboravio sta je hercegovacki psihopaata Draskovic govorio tokom 90tih:'svi muslimani u sandzaku koji se ne krste sa tri prsta on ce im licno odseci ruku",pa kad je zajedno sas vojim kumom hercegovackim govnetom Seseljom odvlacio protiv svoje volje Srbe starosedeoce da ginu za njihova ognjista :flaming: i dovlacili nasumice svoje zemljake da koloniziraju Srbiju

zar sa tom budalom od Draskovica da pravi koaliciju :mad:
Korisnikov avatar
By boo_radley
Mislim da je sranje. Korać mi jedini deluje ok, vrv jer malo znam o njemu.:lol:

Nema šanse da glasam na ovim izborima.
Korisnikov avatar
By Tungi
Pa neoprostiv bi bio i Draškovic Ravnogorac.
To se zove preokret. Pročitah neke intervjue skoro s njim. Oduševih se.
Od krutih nacionalističkih stavova, pa do levičarkse liberalnosti. Krupan korak.
Korisnikov avatar
By starky
Tungi napisao:Pa neoprostiv bi bio i Draškovic Ravnogorac.
To se zove preokret. Pročitah neke intervjue skoro s njim. Oduševih se.
Od krutih nacionalističkih stavova, pa do levičarkse liberalnosti. Krupan korak.
:smokin:
Korisnikov avatar
By Blady
Ako zaista budem izasla na glasanje, jer, ne nameravam.
Korisnikov avatar
By Vel boy
to je jedina slamka spasa za Srbiju.
zapravo meni jedino ekonomski program LDP-a nije sasvim jasan, hocu da kazem, nadam se da nije katalaktichki. shto se tiche ljudskih prava kapa dole LDP-u, ali o ekonomiji zelim da ih bolje chujem. nadam se da socijaldemokratija preovladjuje umesto bush-crapitalizma, no, tu mi je LDP nejasan. no, opet valjda vama u Srbiji bi to moralo da bude vaznije za znati nego meni ovde........

@west end, ti bi mogao malo da pripazish na izrazavanje!
Korisnikov avatar
By crni90
ne treba draškoviću zamerati politiku iz osamdesetih i najranijih devedesetih. on se oprao tako što je prvi, i to glasno, govorio o srpskim zločinima u vremenu kad je za to glava mogla da leti.
tačno je da je izdao đinđića na lokalu u beogradu, ali takvu grešku više ne bi ponovio. kladim se da se i sam gorko kaje zbog toga
podržavam pokret preokret, ali ništa od toga neće biti. srbija je izgubljen slučaj za bližu i dalju budućnost.
Korisnikov avatar
By Vel boy
crni90 napisao:ne treba draškoviću zamerati politiku iz osamdesetih i najranijih devedesetih. on se oprao tako što je prvi, i to glasno, govorio o srpskim zločinima u vremenu kada je za to glava mogla da leti.
tačno je da je izdao đinđića na lokalu u beogradu, ali takvu grešku više ne bi ponovio. kladim se da se i sam gorko kaje zbog toga
podržavam pokret preokret, ali ništa od toga neće biti. srbija je izgubljen slučaj za bližu i dalju budućnost.

Da!
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!