Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ostale teme i diskusije...

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By Azdaja
Originally posted by IriS

ne volim oružje, plašim se oružja.

u oružje ne računam damski pištolj koji nosim u svojoj ženskoj tašnici :kosa:

sad si mi vise seHi nego juce :drama:
Korisnikov avatar
By IriS
a nisi mi juče rekla da sam ti seHi :shamar:

svaki dan to da mi govoriš :smug:
By LeDeNa_
Vish kako covek zna :lol:

Taman za zalivanje cveca looooooool
Korisnikov avatar
By *deni*
Originally posted by smaug
...Onima koji idu u lov (a parkiraju se po okolnim mi poljima) busim gume redovno. Al redovno. Srafcigerom....
:shok:
Pazi samo da te jednom neko od tih lovaca ne uhvati i ne potpraši ti tur.
:spank:
Korisnikov avatar
By Azdaja
Originally posted by IriS

a nisi mi juče rekla da sam ti seHi :shamar:

svaki dan to da mi govoriš :smug:

od sutra stavljam dvoje decabo u skolu i svaki dan cu ti govoriti da si seHi....:takomipijonirske:
Korisnikov avatar
By Madonna
nemam, nisam bio u lovu, ne volim tj. ne gajim neka posebna osećanja. ali jako bih voleo da imam bacač plamena.
Korisnikov avatar
By Galateja
Velika sam protivnica oružija! Čak bih zabranila prodaju plastičnih pištolja, pušaka i mitraljeza. Za vreme rata bila sam u Sarajevu i od tada sam zamrzela oružije za vjeki vjekov. Lov ne volim, kao što Smaug reče, zato što je to ubijanje bića kao sport.
Korisnikov avatar
By Torry
ne volim pistolje, puske, bombe...

jedino mogu noz da podnesem ali samo u svrhu hobija, sakupljanja, ne i koriscenja

lov organski ne podnosim mada imam dalje rodjake i kumove koji su strastveni lovci :no:

ne vidim svrhu ubijanja zivotinja, cak ni za jelo mada jedem meso (da, da, kontradiktornost) ali sta cu, jako sam osetljiva na zivotinje
Korisnikov avatar
By Markiza
Stoji tu negde zakatancena puska jednocevka nasledjena od dede sto je stari nosi kad u selo krene da se 'brani od vukova' :D
Ja licno nemam nikakvo oruzje niti ga zelim.
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2210919#p2210919]Azdaja napisao:[/url]da li volite oruzje i da li posedujete nesto od oruziiiija? da li imate dozvolu za posedovanje oruzja? i :) sta biste voleli da imate/posedujete? :)

da li ste nekad bili u lovu?
volim hladno oružje. a trenirala streljaštvo dve godine. CEO ŽIVOT JA TAKO

imam šuriken!
i par nožića. skakavce volim baš, moram da uzmem opet neki mali. jako mi je kul taj osećaj kad izleti oštrica i kad ga mlatim (? ne mogu da se setim izraza) po rukama
i jedan premaleni, koji nemam pojma odakle mi, ali mi je baš drag. njega i po novčaniku nosim nekad, jer je jako tanak, a veličine ko kad novčanicu presaviješ tri puta po dužini.
i bajonet M70 koji mi je isto drag od avantura iz detinjstva, a isto se ne sećam ko mi ga je poklonio :sigh: doduše njemu je oštrica 15cm pa stoji kući kao ukras. ali to je jedan tako dobar i koristan nož.
i neku dimnu bombu. jel se to ubraja uopšte pod oružjem? blam me.

oduvek sam htela katanu da imam.
a od vatrenog bih volela da imam neki dugi revolver npr. smith & wesson m500
Slika
prelep je. volela bih da me njime neko upuca kad mi dođe vreme :iskolacen: okeeej.
e i sačmaricu npr. remington 870 express tactical/magnum
Slika
pa koliko su dobre :drama:

nisam bila u lovu niti bih išla, meni žao i da pecam. niti sam ikada ičim od nabrojanog povredila bilo koga. sem sebe. oh well, kad glumim nindžu, dešava se.
ove vatrene bih ovako koristila negde da se praznim, mnogo lep osećaj
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
sad se setih da mi je komšija dao da pucam iz pištolja prvi put kad sam išla u zabavište. kako mi se obio o glabelu (se tako zove ovaj deo između obrva?) kad sam opalila :radosnice:

ništa, ja ovo zbog sebe pišem da se setim opet nekad.
Korisnikov avatar
By CosmicLover
1) Ne posedujem oružije.

2) Niti želim da posetujem niti znam kako da dođem do njega.

3) Bio sam u lovu na fazane kada sam bio klinac sa stricem i njegovim prijateljima. Užasno iskustvo. Posebno kada je kuče koje sam do tad mazio došlo potpuno krvavo i donelo pticu koja je iskrvarila predamnom. Užas.
Korisnikov avatar
By RetributioN
Koi s ti šonja. Di ti je muškost? :indijanac: Šalim se. ;)
Volim pištolje i snipere. Mislim da je sniper strava, jer ne moraš da čistiš brlju, jer uvek bude daleko od tebe, dok puške nisu moja ljubav.
Takođe, ne volim ni masivne tenkove, niti bilo kakve tenkove, topove etc. Volim ona oružja tipa Golden aj iz Jems Bonda. :superheroj:
Nemam nikakvo oružje uz sebe, diplomatija je majka, ali me ne sprečava da se pržim na Gunove. :cowboy:

Nisam bio u lovu. :sigh: Jedva čekam da se opijem i ulovim nešto. <3
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!