Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Tokom razbojništva u Komercijalnoj banci dvojica policajaca i jedan klijent teško ranjeni. Policajac Slobodan Cvetić kritično, a njegov kolega Milorad
Filipovića (32) stabilno.trojica teško ranjenih, od kojih dvojica policajaca i jedan lakše povređen razbojnik, epilog je pokušaja pljačkanja ekspoziture Komercijalne banke u Ulici Marijane Gregoran 56 u beogradskom naselju Karaburma. Lekari Urgentnog centra bore se za život policajaca Slobodana Cvetića (41), dok je zdravstveno stanje njegovog kolege Milorada Filipovića (32) stabilno.
U Urgentnom centru je smešten i klijent banke Bojan Gajić (43), koji je operisan, a u ovu zdravstvenu ustanovu je dovezen i Ivan K., jedan od dvojice razbojnika, dok je drugi Branislav D. (33) uhapšen u četvrtak uveče u Novom Beogradu.

Prema informacijama do kojih smo došli, oko 14.30, u banku su ušla dvojica razbojnika. U jednom trenutku su izvukla oružje i uzviknula: "Ovo je pljačka! Predajte novac". Troje zaposlenih i dvojica klijenata, koji su se tog trenutka zatekli u banci, nisu sedeli skrštenih ruku.

Jedan od klijenata, pretpostavlja se da je Gajić, koji je bio blizu izlaznih vrata, istrčao je na ulicu i krenuo da doziva policiju.

- Stajao sam kod menjačnice koja je uz banku - priča M. D., jedan od svedoka krvavog razbojništva. - Video sam unezverenog čoveka, kako maše rukama i pokazuje u pravcu banke. Sledećeg trenutka je naišla policijska patrola. On im je uzbuđeno govorio šta se dešava unutra. Dvojica policajaca izvukla su pištolje i polako ušla u banku.

Naš sagovornik navodi da je sledećeg trenutka čuo pucnjavu, a zatim je kroz staklo na ekspozituri video kako momak u plavoj uniformi pada na pod:

RAZBOJNICI
EKSPOZITURA "Komercijalne banke" na Karaburmi, u blizini je Tržnog centra, još jedne banke "Inteza", supermarketa "Maksi" i čak dve osnovne škole. To razbojnicima očigledno nije smetalo, kao ni to da banka ima videonadzor, kao i elektronsku bravu. Pljačkaši nisu bili maskirani. Očevici su opisali odbeglog napadača kao momka srednjeg rasta, obučenog u crnu duksericu sa kapuljačom.
- Uplašio sam se i sklonio malo dalje. Začuo sam uzvik: "Ubiše mi Slobu!", pretpostavio sam da je to ime policajca koji je pao.

Prema onome što je do sada rekonstruisano, pretpostavlja se da su policajci, ali i neko od klijenata pokušali da razoružaju napadače. Otuda, najverovatnije, i povrede po glavi uhapšenog Ivana K. Ipak, u tome nisu uspeli.

U opštem metežu jedan od razbojnika počeo je da puca. Cvetić, Filipović, kao i Gajić pali su kao pokošeni. Drugi razbojnik je istrčao iz banke i pobegao ka Danteovoj ulici, gde ga je čekao saučesnik.

Ceo ovaj kraj Karaburme ubrzo su blokirale jake policijske snage. Na lice mesta stigla su i četiri vozila Hitne pomoći, koja su ranjene i povređenog prevezli u Urgentni centar. Odmah po prijemu policajac Slobodan Cvetić, koji ima teške povrede glave i grudi, operisan je i smešten na Odeljenju intenzivne nege. Njegovo stanje je kritično.

Operisan je i njegov kolega Filipović, koji je, kako potvrđuje portparol Urgentnog centra Drago Jovanović, smešten na poluintenzivnoj nezi i nije u životnoj opasnosti. Bojan Gajić je, takođe, operisan na maksilofacijalnoj hirurgiji. Ima povredu oka i vrata, ali nije životno ugrožen.
Korisnikov avatar
By Mars
Izgleda da je policajac podlegao povredama.
Korisnikov avatar
By Mars
Off: Da upozorim one koji ne spavaju 31 sat - da ce naslov teme da procitaju "Krvava picka na Karaburmi"

:povez:
By Glasnik
Yeah... :sigh:

Drugarica mi živi na ćošku gde se ovo desilo i kaže da je Karaburma bila satima nakon toga zatvorena za saobraćaj zbog potere za ovim što je pobegao.

Wild wild West. :shrug:
Korisnikov avatar
By Mars
Ja se tu uvek setim genijalnog kraja genijalnog filma "Fargo".

''
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
Srbija nazalost puca po savovima. Vise ocigledno nije bitno ni da li se gej ili Rom - kako god okrenes, izlazak na ulice Beograda ti je ravan izlasku na neobiljezeno minsko polje.
:shrug:
LEKARI Urgentnog centra u Beogradu i dalje se bore za život teško povređenog policajca Slobodana Cvetića (41), kome je u četvrtak po podne razbojnik Igor Kahvedžić (24) pucao u glavu tokom pljačke ekspoziture Komercijalne banke na Karaburmi. Njegov kolega Milorad Filipović (32) oporavlja se posle operacije i njegovo zdravstveno stanje je stabilno
Preminuo policajac povređen prilikom pljačke banke
Posle pet dana borbe, preminuo policajac Slobodan Cvetić, ranjen u pucnjavi na Karaburmi. U pokušaju da sa kolegom i građanima spreči pljačku banke dobio metak u glavu
speedygonsales napisao:
Е, сад лепо стоку на гиљотину а органе болесној деци... Ако је ишта од њих остало после дрогирања!
Da li je ovo zaista potrebno?
Korisnikov avatar
By Mars
Ja bih sve te sudije koje su ih puštale sa neadekvatnim kazanama - sada u zatvor.

Pa od nečeg mora da se krene.
Incubus napisao:
speedygonsales napisao:
Е, сад лепо стоку на гиљотину а органе болесној деци... Ако је ишта од њих остало после дрогирања!
Da li je ovo zaista potrebno?

Зашто да не? За људе који не показују милост ни ја немам милости ни разумевања, осим ако нису психички оболели а могуће их је лечити.
Са друге стране штета је убити их и тако протраћити сасвим добро и функционално тело. Данас, када хиљаде људи умире чекајући преко потребни орган, морамо мислити практично!
Splet nesrecnih okolnosti, nespretna i nerezonska intervencija policije i nepromisljena akcija neinformisanog klijenta banke. Samo tako se moze opisati ta situacija.

Ali zato su i mediji krivi. Da postoji imalo pameti ne bi se velicali gradjani koji osujete pljacku banke, nego bi se na sav glas trubilo da se u slucaju pljacke radi onako kako pljackasi zele, da im se niko ne protivi i da se po svaku cenu izbegnu ljudske zrtve. Ali avaj...ovog puta je ljudski danak placen zbog osigurane sume, koju bi banka naplatila i da su pljackasi neometano isetali iz ekspoziture.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!