Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Velja Ilić "pukao" u Skupštini ispsovao zaprepašćene poslanike

Članovi skupštinskog Odbora za saobraćaj zatražiće odgovornost predsednika ovog tela Velimira Ilića, jer je juče bez ikakvog povoda prasnuo i počeo brutalno da vređa i psuje članove odbora. Kako saznajemo, Ilić je psovkama počeo da im vređa najbliže članove porodice, a onda nastavio sa: „smradovi jedni“, „ološu“, „g...“, „šonje“, „p...“. Između svih tih uvredljivih izraza nije prestajao sa „nosite se u p... m...“.

Kako „Blic“ saznaje, do incidenta je došlo tokom skandala koji su juče napravili radikali. Trebalo je da počne sednica odbora, a Ilić je bio iznerviran jer nije bilo kvoruma. Na hodniku ispred sale za sastanke stajalo je nekoliko poslanika i čekalo ostale članove. U parlamentu je u to vreme bila bukvalno vanredna situacija.

- U jednom trenutku nailazi Ilić i mi krećemo za njim. Međutim, on se okreće i bez ikakvog povoda počinje da vređa. Ovo mi je drugi mandat poslanika, ali takvu salvu uvreda i takvo ponašanje ne da nisam ni pomišljao da može da se dogodi u parlamentu, već ni na ulici - kaže za „Blic“ poslanik Slavoljub Stajković, član odbora
Korisnikov avatar
By Mars
A zašto nam nisi dao i ostatak teksta?

"Tokom dana trebalo bi da se utvrdi i to da li Ilić može da snosi ikakve posledice, jer nije zvanično otvorio sednicu odbora, a što je neophodno da bi se postupalo u skladu s poslovnikom. "
Korisnikov avatar
By boo_radley
Mars napisao: "Tokom dana trebalo bi da se utvrdi i to da li Ilić može da snosi ikakve posledice, jer nije zvanično otvorio sednicu odbora, a što je neophodno da bi se postupalo u skladu s poslovnikom. "
Zar ne postoji beše nekakva kazna za narušavanje 'ugleda' skupštine?
Korisnikov avatar
By Mars
I ako postoji, verovatno se sastoji u jednom neprisustvovanju na nekoj od narednig sednica i novčanoj kazni od 1,000 dinara.

Za sve ostalo tu je imunitet.

Nemam pojma...
By Glasnik
Baca mi se pegla samo pri pogledu na njegovu sliku.

:bljak:
Хахаха - Велимир Илић, вечити извор простаклука и смеха у скупштини.

Иако га не оправдавам ипак могу да га разумем. Поступци радикала знају да буду крајње иритантни. Чини се да је једини смисао њиховог долажења на седнице опструкција рада тог законодавног органа.
Али, колико год иритантни били, ипак се неки кодекс понашања мора поштовати. Као што и ја морам да облачим паталоне за испит на 40 степени тако би и он могао да се угризе за језик повремено... :D
By sncbgd
a sta ih je ustvari iznenadilo?

da nisu otkrili rupu na saksiji?
Korisnikov avatar
By Blady
To je "Nova Srbija"

Nego, ima li neki snimak toga? :lol:
Korisnikov avatar
By starky
Blady napisao:To je "Nova Srbija"

Nego, ima li neki snimak toga? :lol:
ja trazila na yt,nije bilo :(
Korisnikov avatar
By Blady
^ pih, ako neko nadje, neka ga kaci da se smejemo :lol:
Korisnikov avatar
By Mars
Dok (i ako) se ne pojavi aktuelni klip, evo jednog evergreen bisera

''
Korisnikov avatar
By west end
Mars napisao:A zašto nam nisi dao i ostatak teksta?

"Tokom dana trebalo bi da se utvrdi i to da li Ilić može da snosi ikakve posledice, jer nije zvanično otvorio sednicu odbora, a što je neophodno da bi se postupalo u skladu s poslovnikom. "
u pravu si mea culpa :friends:
Korisnikov avatar
By west end
Mars napisao:Dok (i ako) se ne pojavi aktuelni klip, evo jednog evergreen bisera

''''

jao kakav recnik :lol: :lol:
Korisnikov avatar
By Mars
Mnogo dobro.

"PUŠITE MI KURAC VI SA STUDIJA BE!!!"
Korisnikov avatar
By bothways
Ne mogu da zamislim da se ljudi i dalje mogu zaprepastiti njegovim obilnim recnikom.

Jednom Selja, uvek Selja.
Korisnikov avatar
By Mars
Ipak, najbizarnije što sam ja video sa Veljom u glavnoj ulozi nije uopšte sadržalo taj rečnik. Bila je neka emisija sa Snežanom Dakić...gde je ona pozirala ležeći u kupaćem kostimu pored njegovog zatvorenog bazena (sve držeći mikrofon koliko se sećam - prizor bizaran sam po sebi), dok je Velja sedeo u svom KANUU i objašnjavao kako se on bavi rekreacijom i još daje savete za održanje zdravlja i forme drugim kolegama ministrima, političarima....
Svi prostakluci Velimira Ilića: Od šutiranja novinara, do psovanja poslanika

Za deset godina političke karijere Velimira Ilića teško je napraviti listu svih vulgarnosti i uvreda koje je predsednik Nove Srbije i poslanik u Skupštini uputio svojim kolegama političarima, novinarima, pa i policajcima. Mada u Srbiji ima još političara koji su skloni bahatom i nepristojnom ponašanju, Ilić je ubedljivo prvi na listi, koji ne samo da je psovao, već je i fizički napadao bilo u televizijskim emisijama, bilo na ulici.

Teško je nabrojati sve vulgarnosti predsednika NS, “Blic” navodi
najskandaloznije:

Psovke u Skupštini (2011): Predsednik NS prekjuče je na sednici Odbora za saobraćaj bez ikakvog povoda prasnuo i počeo brutalno da vređa i psuje članove tog tela. Ilić im je prvo psovao najbliže članove porodice, a onda nastavio sa: „smradovi jedni“, „ološu“, „g...“, „šonje“, „p...“. Između svih tih uvredljivih izraza nije prestajao sa „nosite se u p... m...“.

Pretio poslanicima: Posle emisije “Upitnik” Ilić je Jeleni Trivan, poslanici DS, rekao da ju je „štedeo jer je žgoljava i zakržaljala, ali ubuduće više neće i da će je svaki dan proganjati, te da će joj od života napraviti pakao jer do kraja života neće imati mira od njega“ (2010). Poslaniku SPO Žiki Gojkoviću uputio salvu psovki i rekao mu da će tući njega i sve iz SPO. (2009)

Vređao zaposlene u Vladi Srbije: Najpogrdnijim rečima preko telefona izvređao sekretaricu ministra za NIP Dragana Đilasa jer mu je rekla da je ministar na sastanku i da će mu se javiti čim završi. Rekao joj je: “sad ću da ti dođem tu i da te nađem, k........ jedna, i da ti dam da mi se napušiš k..... I ne foliraj se, nego mi daj to g...., znam da je pored tebe, j.... mu mater”. (2007)

Ispadi u saobraćaju: Vređao i psovao saobraćajnog policajca SUP Užice jer je zaustavio vozilo iz njegove pratnje zbog prekršaja. Rekao mu je: Ti me teraš da se vraćam? Šta zaustavljaš sve ove ljude, pun mi je k.... policije , barabo jedna! Majku ti seljačku. Zapamtićeš me za sva vremena, majmune jedan!” (2004). Džipom udario taksi vozilo, a zatim “sočno” izvređao njegovog vozača. (2008)

Vređao novinare: Vređao radnike TV Leskovac, jer su, zbog toga što je zakasnio 30 minuta, hteli da skrate zakazani intervju. Ilić je psovao i na najgrublji način vređao zaposlene u ovoj televiziji. (2006). Optužio dopisnika „Večernjih novosti“ Vladimira Ilića da mu je silovao ovce na njegovom imanju u Kačulicama kod Čačka. (2008)

Lične uvrede (2005): Prilikom otvaranja žičare na Kopaoniku, Ilić je oštro napao i lično vređao novinarku televizije B92 Anu Veljković koja mu koja mu je postavila pitanje o Marku Miloševiću i najavljivao da će otvoriti sanatorijum za B92. Rekao joj da kaže Veranu Matiću da se nosi u tri lepe ... materine, kao i da su svi sa te televizije bolesni, da su za psihijatrijsku kliniku, kao i da treba da se leče kolektivno.

Novinara Vladimira Ješića Ilić je fizički napaoŠutnuo novinara (2003): Napao novinara novosadske televizije „Apolo“ Vladimira Ješića i šutnuo ga u potkolenicu. Na neprijatno pitanje Ilić je odgovorio: “Sram te bilo, ti mene zajebavaš bre ovde bre, p.....jedan”.

- Ilić se telefonski uključio u emisiju “Naslovna strana” na TV Čačak i oštrim rečima napao urednicu i voditeljku emisije. Potom je sutradan u pratnji svog obezbeđenja “upao” u prostorije televizije, vređao i pretio novinarkama. (2002)

Psovao Nebojšu Čovića i Olju Bećković i Studio B (2002): Jedan od najvećih skandala Velimir Ilić napravio početkom 2002. kada je u izjavi Studiju B izvređao Nebojšu Čovića, a ostalo je zabeleženo da je za 2,32 minuta izrekao 14 psovki na račun Čovića, novinarke Olje Bećković i kuće Studio B.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!