Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By Azdaja
Iranska glumica Marzie Vafameh osuđena je na 90 udaraca bičem i godinu dana zatvora

Slika

Uploaded with ImageShack.us

Iranska glumica Marzie Vafameh osuđena je na 90 udaraca bičem i godinu dana zatvora. Nije nikog ubila, nije nikog opljačkala, njen je greh gluma u filmu.

Naime, konzervativno društvo u kojem živi smatra njenu filmsku ulogu preslobodnom.

Marzie je glumila u filmu "Moj Teheran je na prodaju". Uhapšena je u julu, a sad joj je izrečena kazna.

Njen advokat je uložio žalbu, ali je mala verovatnoća da će je iko uvažiti.
Film je izazvao mnoge polemike pa je zabranjen u Iranu. Govori o mladoj glumici u Teheranu i zabrani njenog pozorišta od strane vlasti.

http://www.novosti.rs/vesti/spektakl.14 ... -bicevanje

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=NZ3OZ4B8 ... r_embedded[/youtube]
Korisnikov avatar
By Azdaja
ma kak'i, jos bi dobila i neku nagradu :ovdedodjesmajlikojisekiselosmeje:
By alexandermagic
Orlando the Lady napisao:...a sada samo treba naci neki film u kojem Milica Milsa briljira.
E to je nemoguća misija. :lol:
Korisnikov avatar
By Kiborg
Lepo ja kažem, treba na Iran bačit' atomsku ili dvije...
Korisnikov avatar
By Kiborg
Kako nije? Oteli nam Kosovo!
A i nisu bacili atomske bombe, jer bi se oblak proširio na njihove voljene saveznike (Hrvate i Šiptare i Bošnjake iz BiH).
Korisnikov avatar
By Srklet
Kiborg napisao:Kako nije? Oteli nam Kosovo!
ali je ostao primitivizam. ;)

zanimljivo, od bombi bačenih na njih su u konačnici profitirali japanci i nijemci. neki nauče, neki ne.
doduše, siguran sam da su i 1955. neki nijemci i dalje kenjkali kako im je otet koenigsberg, ali cijela država ipak nije odlučila da se zbog toga samouništi.
Korisnikov avatar
By Kiborg
Šta je 6 milijardi za Srbiju? Daćemo još 6 ako treba ;) nismo mi tamo neka nemačka da se odričemo dela teritorije. Zato tako lako Angela licitira tuđom zemljom.
A primitivizam je generalno karakteristika celog Balkana, ništa spec za Srbiju.
Korisnikov avatar
By Srklet
Kiborg napisao: A primitivizam je generalno karakteristika celog Balkana, ništa spec za Srbiju.
to je, naravno, istina. pa mi zato i jest cudno ovo zgrazanje nad iranom. :D
Korisnikov avatar
By Mars
Na stranu beskonacno ponizenje i nemerljiv emotivni efekat...ali me cisto zanima: u kom li je to ekvivalentu bola JEDAN udarac sibom?
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
idi u BDSM podforum pa vidi sta tamo kazu o tome

(neslana sala, znam)
Korisnikov avatar
By Kiborg
Popeye napisao:
Kiborg napisao: A primitivizam je generalno karakteristika celog Balkana, ništa spec za Srbiju.
to je, naravno, istina. pa mi zato i jest cudno ovo zgrazanje nad iranom. :D
Pa sad, ako misliš da se nad Iranom ne treba zgražavati, onda OK. Ja ionako neću biti u prilici da bacim bilo kakvu, a kamoli atomsku bombu na njih, tako da nema razloga da se sekiraš.
Хух... Ја нисам знао да ће бити баш Иран али сам био убеђен да ће бити по омнипотентном и "узвишено праведном" шеријату! :mad:

Мада, није на одмет ишибати Зукорлића...
Korisnikov avatar
By Mars
Orlando the Lady napisao:...a sada samo treba naci neki film u kojem Milica Milsa briljira.
Ja bih jako voleo da ponovo vidim film "Živana" u kome ona tumači 2 ili možda čak i tri uloge, a režirala njena mama.
Korisnikov avatar
By constantine
zar ne moze da se umesa neki sud za ljucka prava i spase devojku?
Korisnikov avatar
By Mars
Može da se umeša, ali teško i da je spasi.

Jednu bičevali što je nosila pantalone.
Korisnikov avatar
By constantine
Mars napisao:Može da se umeša, ali teško i da je spasi.

Jednu bičevali što je nosila pantalone.
ipak nismo najgori
Korisnikov avatar
By Mage
Jbt bolest... nemam reci. Sto neko rece, ne preostaje nista drugo nego atomska. Mada mozda bolje da pobacamo atomske na ceo svet i prekratimo muke celom covecanstvu... posto nam izgleda nema spasa :gotika:
Korisnikov avatar
By starky
*deni* napisao:Jeb'o ih otac, pa nije ona pisala scenario. Valjda bi scenaristu pre svih trebalo kazniti, a ne glumicu - umetnicu.
zasto bi neko bio kaznjen uopste?to je umetnost.film.
By LeDeNa_
Nabijem ih ja primitivne....

Ne podnosim imperijalisticku americku politiku, ali kad vidim kakvi su ovo zatucani majmuni, i sama postajem Amerikanka. Sve religije su smrt civiliziranog drustva, ali islam je tu najgori. Ako si peder, obese te, a ako si glumac, onda te samo jebacki izbicuju i zatvore. Ali zato, ako ubijes zenu zato jer te mozda varala, pretpostavljam da imas dobre sanse da se izvuces. Iran, Irak, ufff.... sta im je zajednicko?
Jebena umobolna religija.
Seca li se iko Beslana?

Ma uzas...
Korisnikov avatar
By deran
Mars napisao:Na stranu beskonacno ponizenje i nemerljiv emotivni efekat...ali me cisto zanima: u kom li je to ekvivalentu bola JEDAN udarac sibom?

mislim da na forumu postoji jedan klip gde bičuju čoveka po zadnjici i gde koža doslovce puca-jezivo je...

ne mogu da se setim u kom delu foruma je...
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!